Baia degli Aranci Village Obrázek0
Baia degli Aranci Village Obrázek1
Baia degli Aranci Village Obrázek2
Baia degli Aranci Village Obrázek3
Baia degli Aranci Village Obrázek4
Baia degli Aranci Village Obrázek5
Baia degli Aranci Village Obrázek6
Baia degli Aranci Village Obrázek7
Baia degli Aranci Village Obrázek8
Baia degli Aranci Village Obrázek9
Baia degli Aranci Village Obrázek10
Baia degli Aranci Village Obrázek11
Baia degli Aranci Village Obrázek12
Baia degli Aranci Village Obrázek13
Baia degli Aranci Village Obrázek14

Baia degli Aranci Village

Itálie
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel je ve stylu prázdninové vesničky s hlavní budovou a jednopatrovými vilami, které se rozkládají na rozsáhlém pozemku s krásnými zelenými zahradami plnými ovocných stromů a barevných květin. Přibližně 1,5 km od hotelu se nachází centrum jedné z větších vesnic poloostrova Gargano - Vieste, kde je řada restaurací, obchodů a taveren. Vzdálenost na mezinárodní letiště Bari je přibližně 180 km.

.
Pláž

Hotelový areál se nachází přímo na dlouhé a široké pláži s jemným pískem (oddělené malou pobřežní ulicí), kde jsou v ceně ubytování 2 lehátka a 1 slunečník na apartmán. (V závislosti na poloze apartmánu je vzdálenost od pláže 50 až 400 m). Na pláži se nachází bar (za příplatek).

K dispozici pro hosty

Hotel nabízí: recepci s trezorem (za poplatek), hlavní restauraci, 2 bary, venkovní bazén a dětský bazén s lehátky a slunečníky v ceně, amfiteátr, minimarket, parkoviště.

Internet

V ceně je zahrnuto Wi-Fi připojení v hotelové hale.

Catering

Žádné jídlo. Za příplatek lze dokoupit polopenzi (snídaně a večeře podávané formou bufetu) nebo plnou penzi (snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu). Specifické nealkoholické nápoje k snídani v ceně. Nápoje mezi jídly a k obědům a večeřím za příplatek.

Sportovní a animační program

Několikrát týdně během dne probíhá animační program, hry, turnaje, hry a večerní představení. Dále: plážový volejbal, fotbal, lukostřelba, půjčovna kol a na pláži kajak a windsurfing (nutná licence). Pro děti je k dispozici dětské hřiště a brouzdaliště.

Webové stránky Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Ideální místo pro rodinnou dovolenou - rozlehlá prázdninová vesnice v blízkosti pláže, záruka vydařené dovolené!

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta nebo polsky mluvícího zástupce místního kontrahenta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: dojezd do/z hotelu, fakultativní výlety, jídla a nápoje, které nejsou uvedeny v popisu stravování hotelů, pobytové taxy placené přímo v hotelech a další osobní výdaje. 

Název zájezdu v polském jazyce: Włochy - Apulia - wczasy z dojazdem własnym
Kód zájezdu: WPU

V souvislosti s COVID-19 mohou být některá hotelová zařízení/atrakce/služby v provozu v omezeném čase a/nebo mohou být z nabídky vyloučeny.

Program

Den 1
Příjezd do hotelu vlastní dopravou.
 
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, možnost využití fakultativních výletů.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, odjezd.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Apulie
Region ležící na jihu země, na patě italské boty, je turistům dobře známý díky nádherným výhledům na strmé pobřeží a azurové vody Jaderského moře. První, co přijde na mysl, je poloostrov Gargano - útesy sestupující do moře působí úžasným dojmem. Region je důležitým zemědělským střediskem - odtud pochází více než polovina olivového oleje vyprodukovaného v Itálii! Během návštěvy regionu určitě musíte vyzkoušet místní pochoutky - těstoviny orecchiette, obvykle podávané s rajčatovou omáčkou a zeleninou, stejně jako známá vína odrůdy Primitivo.

V oblasti 

Bari  

Hlavní město Apulie malebně umístěné u Jaderského moře, je významným turistickým a kulturním centrem na mapě Itálie. Bari okouzluje turisty prázdninovou atmosférou, úzkými uličkami vinoucími se centrem města s nesčetnými kavárnami a restauracemi a neobvyklými památkami pocházejícími až z 11. století.

Vieste  
Malé město ležící na poloostrově Gargano, jehož název pochází od jména bohyně domácího krbu Vesty. Město má charakteristickou zástavbu - nádherné malé bílé domky podél klikatých uliček vytvářejí jedinečnou atmosféru. Kromě toho město okouzluje majestátním hradem umístěným na útesu, který se tyčí nad ostatními budovami.

Peschici
Turistické městečko ležící na vápencovém útesu s nádhernými bílými budovami - je zde plno restaurací, kaváren a rukodělných dílen. Nedaleko města se nachází mnoho nádherných pláží a ohromujících jeskyní.

Mattinata
Malé letovisko malebně umístěné na poloostrově Gargano, obklopené ze tří stran vápencovými kopci. Úzké klikaté ulice, u kterých jsou vynikající kavárny a hospody, stejně jako přímořská promenáda lákající k procházkám a krásná pláž s drobnými kamínky a azurové moře - ke koupání a opalování.

Základní informace

Měna
EUR - Euro. Můžete platit kreditní kartou a využívat bankomaty. Ve většině turistických letovisek se nachází banky a bankomaty.

Spropitné
Je zvykem nechávat drobné peníze jako spropitné. To platí zejména u řidičů během výletů po okolí a u číšníků v restauracích. Stává se, že spropitné je již připočítáno k účtu tzv. coperto.

Vízum
Čeští občané mohou cestovat do Itálie na základě platného občanského průkazu.

Čas
Stejný jako v České republice.

Úřední jazyk
Italština.

Orientační ceny
Oběd v restauraci od 10 EUR, 1 litr vody - cca 1,5 EUR, pivo v baru od 4 EUR, káva v kavárně od 1,5 EUR.

Pošta
Známka na pohlednici stojí cca 0,85 EUR. Na mnoha místech jsou poštovní schránky, často také v hotelech. Pošta je otevřená od pondělí do soboty (8:30-12:30).

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v regionu Apulie (Itálie) obvykle trvá od poloviny června do poloviny září.

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč