Casa Marina Beach & Reef Obrázek0
Casa Marina Beach & Reef Obrázek1
Casa Marina Beach & Reef Obrázek2
Casa Marina Beach & Reef Obrázek3
Casa Marina Beach & Reef Obrázek4
Casa Marina Beach & Reef Obrázek5
Casa Marina Beach & Reef Obrázek6
Casa Marina Beach & Reef Obrázek7
Casa Marina Beach & Reef Obrázek8
Casa Marina Beach & Reef Obrázek9
Casa Marina Beach & Reef Obrázek10
Casa Marina Beach & Reef Obrázek11
Casa Marina Beach & Reef Obrázek12
Casa Marina Beach & Reef Obrázek13
Casa Marina Beach & Reef Obrázek14
Casa Marina Beach & Reef Obrázek15
Casa Marina Beach & Reef Obrázek16
Casa Marina Beach & Reef Obrázek17
Casa Marina Beach & Reef Obrázek18
Casa Marina Beach & Reef Obrázek19
Casa Marina Beach & Reef Obrázek20
Casa Marina Beach & Reef Obrázek21
Casa Marina Beach & Reef Obrázek22
Casa Marina Beach & Reef Obrázek23
Casa Marina Beach & Reef Obrázek24
Casa Marina Beach & Reef Obrázek25
Casa Marina Beach & Reef Obrázek26
Casa Marina Beach & Reef Obrázek27

Casa Marina Beach & Reef

Dominikánská republika - Puerto Plata
Pobytový
V/blízko centra
Rodinný
Mezinárodní animace
S výhledem na moře
Wi-Fi
Bazén se sladkou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel Casa Marina Beach & Reef je příjemný komplex, který se nachází východně od města Sosua, asi 2 km od jeho centra, plného obchodů, barů, restaurací a zábavy. Nejbližší rozlehlá a písečná pláž je vzdálena cca. 500 m a letiště Puerto Plata je vzdáleno jen asi 8 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na veřejné písečné pláži Playa Dorada. Hotelovým hostům je k dispozici vyhrazený prostor pláže, kde mohou zdarma využívat plážový servis.

K dispozici pro hosty

Hotelový komplex se skládá z několika třípatrových budov a je rozdělen na dvě hotelové části: Casa Marina Beach a Casa Marina Reef. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, vstupní hala, směnárna, obchod se suvenýry. K dispozici jsou: hlavní restaurace - El Batey (mezinárodní kuchyně podávaná formou bufetu) a restaurace a la carte: Sea Scape - mořské plody, Jalapeno- mexická kuchyně, Luiggi - italská kuchyně a četné bary: Mirador, Sunset. Hotel má 3 venkovní bazény se sladkou vodou. Lehátka, slunečníky a osušky k bazénům jsou zdarma.

Internet

Internet se platí v prostorách hotelu.

.
Catering

All inclusive: snídaně (07:00-10:30), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-22:00) podávané formou bufetu v hlavní hotelové restauraci El Batey (mezinárodní kuchyně). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje v určených barech a hodinách (10:00-23:00) v rámci hotelu. K dispozici je také bar otevřený do 1:00.

Sportovní a animační program

Dnes nejsou některé animace kvůli hygienickým omezením dostupné. O víkendech je pořádána živá hudba.

.
Webové stránky Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Casa Marina Beach & Reef má vynikající polohu v blízkosti centra Sosuy - přátelského letoviska plného barů, restaurací, obchodů a četných zábavních aktivit. Široká nabídka sportovních aktivit a zajímavých animačních programů obohatí pobyt všech hostů.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7, 9, 14 nebo 16 nocí, stravování dle popisu vybraného hotelu, služby polsky mluvícího delegáta (v oblasti Puerto Plata) a anglicky hovořícího zástupce místního partnera (na poloostrově Samaná), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu a další osobní výdaje. 

Důležité! Přečtěte si podmínky vstupu do Dominikánské republiky.

Název zájezdu v polském jazyce: Dominikana - wypoczynek

Vzhledem k onemocnění COVID-19 mohou být některé hotelové atrakce/služby časově omezeny a/nebo nemusí být nabízeny. 

Program

Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Puerto Plata charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner nebo jiným širokotrupým letadlem (přímý let). Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu celní a pasové odbavení, setkání s průvodcem. Následně transfer do vybraného hotelu v Dominikánské republice. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd. - úplná nabídka fakultativních výletů je k dispozici u delegáta. 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Jiné

ČAS 
Časový posun oproti ČR: - 6 hodin v době letního času, - 5 hodin v době zimního času.

MĚNA 
1 USD = cca 52 peso (DOP)
 
Elektřina
Elektrické napětí je 110 V/60 Hz. Zásuvky jsou podle amerického standardu. Evropské zástrčky vyžadují použití adaptérů, které jsou k dispozici pouze v turistických oblastech Dominikánské republiky.

Telefony
Mobilní telefonní systém je kompatibilní se systémy v České republice. Vzhledem ke drahému roamingu se doporučuje zakoupit místní SIM kartu (cena cca 200 peso).

Spropitné
Je zvykem věnovat malé částky jako spropitné. Platí to zejména o řidičích a místních průvodcích na výletech, taxikářích a číšnících v restauracích.

Orientační ceny
Jídlo v restauraci cca 500-1000 peso; 0,3 l vody - cca 10-20 peso; pivo v baru cca 200 peso.

Standard hotelů v Dominikánské republice
Standard dominikánských hotelů může být odlišný od srovnatelné kategorie evropských hotelů. 

Výlety v okolí

Must see: city tour - Santo Domingo
Kosmopolitní hlavní město země je prvním evropským městem v Novém Světě po objevení Ameriky Kryštofem Kolumbem. Zona Colonial je nejstarším koloniálním starým městem v Latinské Americe zapsaným na seznamu Světového dědictví UNESCO a skutečnou pokladnicí architektonických památek. Všechno je zde „nejlepší“ - uvidíme mimo jiné katedrálu Primada de America - nejstarší katolický chrám v Novém Světě, první centrum moci nad Novým Světem a nejstarší pevnost v obou částech Ameriky - pevnost Ozama, projdeme také Calle Las Damas - nejstarší dlážděnou ulicí Ameriky. Navštívíme koloniální interiér paláce, obývaného kdysi nejstarším synem objevitele Nového Světa - Diegem Kolumbem. Uvidíme také monumentální Faro de Colón a Alcázar de Colón - místo věčného odpočinku Kryštofa Kolumba (zvenčí). Výlet v polském jazyce. Oběd s nápoji v krásné restauraci v historické budově a ranní občerstvení v ceně! Cena – 90 usd/os., 45 usd/dítě.


Místní výlet: city tour Puerto Plata
Osoby, které chtějí navštívit Puerto Plata s průvodcem, zveme na zajímavou prohlídku města za největšími atrakcemi. Navštívíme historické centrum, pohádkové náměstí a uvidíme slavnou pevnost sv. Filipa (zvenčí). Navštívíme také továrnu na výrobu rumu Macorix a likérů získávaných na základě šťávy z cukrové třtiny a vína z ... ananasu! Projdeme se malebnou pobřežní promenádou, která se nazývá stejně jako v Havaně - Malecón. Během cesty bude také možnost nakupování. Oběd v krásné restauraci na náměstí v ceně! Výlet v polském jazyce. Cena – 55 usd/os., 27,50 usd/dítě.

Hit zimy 2018 !!! Rajský ostrov - VIP plavba
Je to nejkrásnější a nejidyličtější zákoutí severní Dominikánské republiky - poznáme jej během plavby luxusní lodí typu katamarán (na rozdíl od jiných organizátorů nepoužíváme malé motorové čluny a samotná plavba je skutečným potěšením!!!). Kilometry nedotčených pláží Punta Rucia, písek bílý jak práškový cukr a tyrkysová voda vytvářejí krajinu jako z pohlednice. Cílem naší plavby bude rajský ostrůvek Cayo Paraiso - je to fantastické místo k odpočinku a také k úžasnému šnorchlování na korálovém útesu. Zastavíme také u přírodního bazénu, kde si budete moci vypít drink na samém okraji oceánu! Výhledy doplní plavba mangrovovým kanálem. Oběd z mořských plodů a nápoje v ceně! Výlet v polském jazyce. Cena - 150 usd os., 75 usd/dítě.

Tři odstíny modré: dobrodružství na pláži
Tento výlet je čistou relaxací, příležitostí seznámit se s přírodou a poznat Dominikánskou republiku z jiného úhlu. Výlet začíná na komorní pláži Caleton v kouzelné zátoce, kde zveme ke koupeli nebo šnorchlování na malém útesu. Následně navštívíme krásné tyrkysové jezero Dudu v cenotě, vytvořené po zhroucení vápencové jeskyně. Budete mít jedinečnou příležitost se ponořit do její křišťálové vody při příjemné teplotě a zaplavat si... mezi krápníky. Doporučujeme, abyste se podívali také do velkolepé jeskyně, která kdysi sloužila jako útočiště pro indiány kmene Taino. Chutný, typicky dominikánský oběd s humrem v hlavní roli sníme v nádherné scenérii nejkrásnější pláže Dominikánské republiky - Playa Grande, kde bude možnost opalování a procházky na sousední exotickou pláž Playa Preciosa. Poslední atrakcí na naší trase bude laguna Gri-Gri, známá mezi milovníky přírody - lze zde obdivovat kanál zarostlý mangrovy a zblízka vidět sladkovodní želvy. Projdeme se také několika komorními plážemi. Výlet v polském jazyce! Doporučujeme pro každého. Cena – ok. 100 usd/os., 55 usd/dítě.

Venkovská eskapáda - ze života Dominikánské republiky
Výlet stylovými dodávkami Dominikánskou provincií, kde se seznámíte s typickými chutěmi. Začneme návštěvou spojenou s ochutnávkou v sýrárně, kde se seznámíme s tajemstvím výrobního procesu charakteristických žlutých disků, následně se vydáme na kakaovou plantáž, kde uvidíme tradičně pěstované exotické rostliny, seznámíme se a ochutnáme různé produkty na bázi kakaových semen, jako je čokoláda, nebo kakaové víno. Po obědě v místní restauraci budeme pokračovat v objevování dominikánské krajiny. Dorazíme do továrny na cukrovinky vyrobené z melasy z cukrové třtiny, daleko od hlavních silnic, které jsou pečeny jako před staletími v antické peci. Na místě ochutnáme tyto sladkosti. Návštěva spojená s pozvánkou na kávu do typického dřevěného domku, kterým nás majitelka provede. Následně se blíže seznámíme s výrobou dominikánských doutníků. Atrakcí na konci dne bude procházka po karibské pláži vzdálené od známých letovisek. Celodenní výlet v polském jazyce. Cena 79 usd/os, 39,5 usd/dítě (oběd v ceně).

Dobrodružství na koni
Jedinečná příležitost poznat Dominikánskou republikou z úplně jiného úhlu pohledu! Půldenní výlet na koni po malebné karibské divočině, místními vesnicemi a ohromující oblastí jsou skvělou alternativou k tradičním výletům. Během cesty přejedeme přes hory, palmové háje a na koních přejedeme řeku. Díky skvělým průvodcům se na výpravě ocitnou jak osoby, které nikdy dříve nejezdily na koni, tak i zkušení jezdci. Vřele doporučujeme!!!!!!!! Výlet v polském jazyce. Cena – 59 usd/os., 49 usd/dítě. 

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů.

Upozornění k přeletu

Odlety
Odlet z Varšavy, Poznaně, nebo z Katovic. Sraz na letišti, u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

Přelet:    
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let). 

Víza - informace pro prodejce

Vízum do Dominikánské republiky není vyžadováno, od dubna 2018 zanikla povinnost zakoupit turistickou kartu - je již zahrnuta v ceně letenky. 

Cestovní pas musí být platný po dobu nejméně 6 měsíců od data návratu. 

Důležité informace ohledně Covid-19 a cestování do Dominikánské republiky ZDE

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v Dominikánské republice obvykle trvá od poloviny listopadu do března. 

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč