Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek0
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek1
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek2
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek3
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek4
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek5
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek6
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek7
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek8
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek9
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek10
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek11
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek12
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa  Obrázek13

Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa

Dominikánská republika - Puerto Plata
Pobytový
Rodinný
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
S výhledem na moře
Wi-Fi
Fitness
Tenisový kurt
Wellness

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Lifestyle Hotel Tropical Beach Resort & Spa se nachází západně od hlavního města regionu Puerto Plata. Objekt tvoří rozsáhlý komplex s hotelem Cofresi Palm Beach (hosté sdílejí hotelové zázemí). Letiště v Puerto Plata je vzdáleno asi 30 km a centrum města asi 8 km. Hotel se nachází u nejkrásnější pláže v regionu-Cofresi, která je dlouhá 2,5 km.

.
Pláž

Přibližně 2,5 km dlouhá zlatá písečná pláž Cofresi - nejkrásnější v regionu - se nachází přímo u hotelu. Pláž má pozvolný sestup do moře. Plážový servis je zahrnut v ceně ubytování.

K dispozici pro hosty

V komplexu: V komplexu: 24hodinová recepce, lobby, obchody, lékárna. Hosté hotelu mohou využít hlavní restauraci Casablanca (mezinárodní kuchyně, bufet), jednu z jedenácti restaurací a la carte (italská, mexická, brazilská, indická, místní, asijská kuchyně, některé z výše uvedených za příplatek - nutná předchozí rezervace) a jeden z dvanácti barů (např. na pláži, v hotelu, u bazénu - některé za příplatek). V komplexu je dvanáct venkovních bazénů a dva dětské bazény. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu jsou k dispozici zdarma.

Internet

Bezdrátové připojení k internetu ve vstupní hale zdarma. Internet na pokojích za příplatek.

.
Catering

All inclusive: snídaně (07:30-11:00), oběd (12:30-03:00), večeře (18:30-22:00) formou bufetu v hlavní restauraci Casablanca. Hosté mohou využít následující restaurace a la carte: Bellini (italská kuchyně), Blue Lagoon (mořské plody), Trapiche Paradise (mexická kuchyně), Moontaz (indická kuchyně), Rodizio (brazilská kuchyně), Indochine (asijsko-fusion kuchyně), El Pilon (místní/dominikánská kuchyně), Pearl (mezinárodní kuchyně), Moonlight (mezinárodní kuchyně), Johnny's (mezinárodní kuchyně) (některé z těchto restaurací jsou zpoplatněny) - nutná předchozí rezervace a formální oblečení. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje se podávají v určených barech v hotelu.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá každodenní animační program pro děti od 4 do 12 let, miniklub (9:00-12:00 a 14:00-17:00), minidiskotéka, zábavní klub pro teenagery a dětské hřiště. Pro dospělé hotel organizuje každodenní animační program, který zahrnuje lekce: joggingu, hudby, her, lekce španělštiny, volejbalu a plážového volejbalu, strečinku, aqua aerobiku, tance. Navíc: některé vodní sporty, tenis, basketbalové hřiště, hřiště na plážový volejbal, 2 tělocvičny. Za příplatek: vodní sporty, kosmetické procedury v lázeňském centru.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý a dobře udržovaný komplex Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa splní vaše sny o dovolené. Díky krásné písečné pláži, vynikajícímu jídlu podávanému v 11 restauracích a 12 barech a velmi bohatému animačnímu programu se zde nikdo nebude nudit!

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo14 nocí, stravování dle popisu vybraného hotelu, služby polsky mluvícího delegáta (v oblasti Puerto Plata) a anglicky hovořícího zástupce místního partnera (na poloostrově Samaná), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu a další osobní výdaje. 

Důležité! Přečtěte si podmínky vstupu do Dominikánské republiky.

Název zájezdu v polském jazyce: Dominikana - wypoczynek

Program

Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Puerto Plata charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner nebo jiným širokotrupým letadlem (přímý let). Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu celní a pasové odbavení, setkání s průvodcem. Následně transfer do vybraného hotelu v Dominikánské republice. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd. - úplná nabídka fakultativních výletů je k dispozici u delegáta. 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

ČAS 
Časový posun oproti ČR: - 6 hodin v době letního času, - 5 hodin v době zimního času.

MĚNA 
1 USD = cca 55 peso (DOP)
 
Elektřina
Elektrické napětí je 110 V/60 Hz. Zásuvky jsou podle amerického standardu. Evropské zástrčky vyžadují použití adaptérů, které jsou k dispozici pouze v turistických oblastech Dominikánské republiky.

Telefony
Mobilní telefonní systém je kompatibilní se systémy v České republice. Vzhledem ke drahému roamingu se doporučuje zakoupit místní SIM kartu (cena cca 10 USD).

Spropitné
Je zvykem věnovat malé částky jako spropitné. Platí to zejména o řidičích a místních průvodcích na výletech, taxikářích a číšnících v restauracích.

Orientační ceny
Jídlo v restauraci cca 500-1000 peso; 0,3 l vody - cca 10-20 peso; pivo v baru cca 200 peso.

Standard hotelů v Dominikánské republice
Standard dominikánských hotelů může být odlišný od srovnatelné kategorie evropských hotelů. 

Výlety v okolí

Výlety pro hotely v oblasti Puerto Plata (Playa Bachata, Senator Puerto Plata Spa Resort, Iberostar Costa Dorada, Sunscape Puerto Plata, Viva Wyndham Tangerine)

Punta Rucia a Cayo Paraiso - plavba na rajský ostrov
Jedná se o krásné a idylické zákoutí severní Dominikánské republiky - poznáme jej během plavby luxusním katamaránem. Kilometry panenských pláží Punta Rucia, písek bílý jako práškový cukr a tyrkysová voda vytvářejí krajinu jako z pohlednice. Cílem naší plavby bude rajský ostrov Cayo Paraiso - je to fantastické místo k odpočinku, stejně jako ke šnorchlování na korálovém útesu. Oběd (humr) a nápoje v ceně! Cena - cca 150 USD/os., cca 75 USD/dítě.

Vodopády Damajagua
Jste připraveni na nezapomenutelné dobrodružství? Doporučujeme výlet k vodopádům Damajagua! Přírodní "vodní park" uprostřed tropického lesa je opravdovou zábavou a výzvou pro všechny milovníky dobé zábavy - budeme mít možnost vyzkoušet sjezd a skoky z až 12 vodopádů! Téměř sedmikilometrový kaňon s křišťálově čistou vodou a bujnou flórou je také ideálním místem k objevování karibské přírody. Upozornění: vyžaduje se dobrá fyzická kondice a plavecké dovednosti; min. věk - 8 let. Půldenní výlet. Cena - cca 68 USD/os., cca 34 USD/dítě.

City tour - Santo Domingo
Kosmopolitní hlavní město země je prvním evropským městem v Novém světě od objevení Ameriky Kryštofem Kolumbem. Zona Colonial (zapsaná na seznamu Světového dědictví UNESCO) je nejstarším koloniálním starým městem v Latinské Americe a skutečnou pokladnicí architektonických památek. Všechno je zde "nej" - uvidíme mimo jiné katedrálu Primada de America - nejstarší katolický chrám v Novém světě, první centrum vlády nad Novým světem a nejstarší pevnost v Americe - pevnost Ozama, projdeme se také Calle las Damas - nejstarší dlážděnou uličkou Ameriky. Uvidíme také monumentální Faro a Colón - místo posledního odpočinku Kryštofa Kolumba (zvenčí). Cena - cca 85 USD/os., cca 42,5 USD/dítě.

Ocean World je místem, kde najdete spoustu atrakcí - můžete si zaplavat s delfíny, obdivovat úžasnou show papoušků, dostat polibek od lachtana a dokonce pohladit žraloka! V areálu parku jsou organizovány různé show za účastí zvířat, můžete také vyzkoušet šnorchlování a sjet na skluzavce. Velkou atrakcí Ocean World je možnost interakce a plavání s delfíny, žraloky a lachtany (za poplatek). Oběd a doprava v ceně. Vstupenka (bez interakcí se zvířaty) - cca 69 USD/os., cca 54 USD/dítě; příkladové ceny programů - 30 minut plavání s delfíny - cca 169 USD/os., cca 124 USD/dítě; interakce se žraloky - 79 USD/os., cca 79 USD/dítě (v ceně je zahrnuto vstupné do parku); k dispozici jsou také další programy - více informací u delegáta.

Rafting v horské scenérii
Dominikánská republika je jedinou zemí v Karibiku, kde se lze zúčastnit raftingu. Milovníkům dobrodružství a adrenalinu doporučujeme rafting na nejdelší řece Dominikánské republiky - Yaque del Norte. Pod dohledem profesionálního průvodce překonáme četné kaňony a vodní kaskády v krásné horské scenérii - vzrušení a fantastické výhledy zaručeny! Upozornění! Pouze pro dospělé, je nutná dobrá kondice a plavecké dovednosti. Cena - cca 87 USD/os.

Dobrodružství na koni
Jedinečná příležitost poznat Dominikánskou republiku z jiné perspektivy! Celodenní výlet na koních malebnou karibskou divočinou, místními vesnicemi a nádhernými horami je vynikající alternativou k tradičním výletům. Díky skvělým průvodcům se výletu mohou zúčastnit ti, kteří nikdy dříve nejezdili na koni, stejně jako zkušení jezdci. Vřele doporučujeme! Cena - cca 75 USD/os., cca 37,5 USD/dítě.

Samaná a Národní park "Los Haitises"
Zveme do Národního parku Los Haitises - domova mnoha exotických druhů ptáků a rostlin. Navštívíme slavné jeskyně indiánů kmene Taíno, kdysi obývané prvními obyvateli ostrova a zdobené 2000 let starými malbami. Následně návštěva a odpočinek na okouzlujícím ostrově Cayo Levantado, který se proslavil jako pozadí prvních reklam kultovního rumu Bacardi. Oběd v ceně! Cena - cca 135 USD/os., cca 67,5 USD dítě.

Výlety pro hotely v oblasti Samaná (Grand Bahia El Portillo, Viva Wyndham V Samana)

Národní park "Los Haitises" a Cayo Levantado
Zveme do Národního parku Los Haitises - domova mnoha exotických druhů ptáků a rostlin. Navštívíme slavné jeskyně indiánů kmene Taíno, kdysi obývané prvními obyvateli ostrova a zdobené 2000 let starými malbami. Následně návštěva a odpočinek na okouzlujícím ostrově Cayo Levantado, který se proslavil jako pozadí prvních reklam kultovního rumu Bacardi. Oběd v ceně! Cena - cca 99 USD/os., cca 49,5 USD dítě.

Vodopád Limón
Objevte jedno z nejkrásnějších zákoutí poloostrova Samaná během projížďky na koni! Zkušení průvodci nás zavedou lesnatou stezkou, mezi plantážemi kávy a tropického ovoce. Trasu zdoláme částečně na koňském hřbetě a částečně pěšky. Odměnou za úsilí bude krásný výhled na vodopád tekoucí po skalní stěně. Půldenní výlet. Cena - cca 49 USD/os., cca 25 USD/dítě.

City tour - Santo Domingo
Kosmopolitní hlavní město země je prvním evropským městem v Novém světě od objevení Ameriky Kryštofem Kolumbem. Zona Colonial (zapsaná na seznamu Světového dědictví UNESCO) je nejstarším koloniálním starým městem v Latinské Americe a skutečnou pokladnicí architektonických památek. Všechno je zde "nej" - uvidíme mimo jiné katedrálu Primada de America - nejstarší katolický chrám v Novém světě, první centrum vlády nad Novým světem a nejstarší pevnost v Americe - pevnost Ozama, projdeme se také Calle las Damas - nejstarší dlážděnou uličkou Ameriky. Uvidíme také monumentální Faro a Colón - místo posledního odpočinku Kryštofa Kolumba (zvenčí). Cena - cca 99 USD/os., cca 75 USD/dítě.

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů.  

Upozornění k přeletu

Odlety
Odlet z Varšavy, Katovic. Sraz na letišti u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

Přelet:    
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let). 

Víza - informace pro prodejce

Vízum do Dominikánské republiky není vyžadováno při pobytu do 30 dní na základě turistické karty (dále je možné pobyt prodloužit o dalších 60 dní za poplatek). Turistická karta je již zahrnuta v ceně letenky. 

Cestovní pas musí být platný po dobu nejméně 6 měsíců od data návratu. 

Důležité informace ohledně Covid-19 a cestování do Dominikánské republiky ZDE

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v Dominikánské republice obvykle trvá od poloviny listopadu do března. 

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč