Ubytování EGT Obrázek0
Ubytování EGT Obrázek1
Ubytování EGT Obrázek2
Ubytování EGT Obrázek3
Ubytování EGT Obrázek4
Ubytování EGT Obrázek5
Ubytování EGT Obrázek6
Ubytování EGT Obrázek7
Ubytování EGT Obrázek8
Ubytování EGT Obrázek9
Ubytování EGT Obrázek10

Egypt - podél Nilu

Egypt - Káhira
Poznávací + pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem do Hurghady, letištní taxy, transfery klimatizovaným autokarem nebo autobusem, ubytování během poznávací části: v hotelech - celkem 5 nocí (2 noci v Hurghadě ve 4* hotelu, 3 noci v Káhiře ve 4* hotelu), na 4* lodi - 4 noci, v nočním lůžkovém vlaku z Asuánu do Káhiry - 1 noc; stravování: All Inclusive v hotelu v Hurghadě (snídaně, obědy a večeře, místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva, čaj, voda, sycené nápoje dle programu All Inclusive), snídaně a večeře v hotelu v Káhiře, snídaně, obědy a večeře na lodi; ubytování během pobytové části: 4 noci ve vybraném hotelu (stravování dle popisu hotelu); noční lůžkový vlak z Asuánu do Káhiry (večeře a snídaně ve vlaku, pouze dvoumístné oddíly), služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského průvodce nebo polsky mluvícího zástupce místního kontrahenta během poznávací části, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 
 
Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (cca 25 USD/os., platí se na letišti), poplatek za balíček na realizaci programu (mimo jiné vstupné, rezervační poplatky, služby místních průvodců, nosičů zavazadel, řidičů, parkovací poplatky a spropitné) ve výši cca 315 USD/os. (povinný poplatek placený na místě). Poplatek nezahrnuje fakultativní výlety uvedené v programu, sluchátka během prohlídky muzea v Káhiře (cca 2 USD/os.), nápoje k obědům a večeřím na lodi a v hotelu v Káhiře; jiné osobní výdaje.

Název zájezdu v polském jazyce: Egipt - wzdłuż Nilu
Kód zájezdu: EGT

Program

Luxor (starověké Théby) a Údolí králů • chrám boha Hora v Edfú • chrámový komplex Kom Ombo • Vysoká Asuánská přehrada • lůžkový vlak z Asuánu do Káhiry • Egyptské muzeum v Káhiře • Gíza - nádherné pyramidy a Sfinga • plavba komfortní lodí po Nilu • pobyt ve slunné Hurghadě

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla na jednotlivých letištích. Odlet do Hurghady v Egyptě. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po celním a pasovém odbavení transfer do 4* hotelu (např. Royal Star nebo podobný). Čas na odpočinek po cestě. Večeře a přenocování.

Den 2
Po snídani volný den na odpočinek po cestě a aklimatizaci, oběd. Ve večerních hodinách večeře v hotelu. 

Den 3
Brzy ráno vystěhování a transfer autokarem do Luxoru. Snídaně formou balíčku na cestu. Následně prohlídka Luxoru, čili starověké Théby - „města sta bran“. Město Théby rozdělené Nilem na „město živých“ a „město mrtvých“, bylo svatyní trojice bohů: Amona, Muty a Khonse (chrám v Karnaku). Následně se vydáme na prohlídku hrobek v „Údolí králů“ - byly ukryty ve skalních rozsedlinách, vytesány v neskutečných výškách a neuvěřitelně dlouhé, chránily těla faraónů spolu s jejich poklady (vstup do Tutanchamonovy hrobky za poplatek cca 300 EGP/os., fotografování zdarma). Poté uvidíme svatyni a hrobku královny Hatšepsut a Memnonovy kolosy. Večer ubytování na 4* lodi, večeře. Po večeři fakultativní výlet (za poplatek cca 40 USD/os.) - návštěva Luxorského chrámu, přejezd kočárem po Luxoru a návštěva tradiční kavárny. Možnost zakouření šíšy - místní vodní dýmky, vypití kávy připravené po arabsku, odpočinek při zvucích arabské hudby. Návrat na loď, přenocování. (Trasa cca 280 km)

Den 4
Časně ráno, pro zájemce (za poplatek cca 120 USD/os.) - cca 40minutový let balónem nad západním břehem Luxoru (je nutností mít balíček pojištění SPORT). Po snídani pro zájemce fakultativní výlet (cca 50 USD/os.): Madinat Habu - nejlépe zachovaný Hrobový chrám na západním břehu Luxoru, postavený Ramsesem III., Vesnice řemeslníků s pozůstatky stavby města a hrobkami stavebních dozorců, které ohromují neobvyklými malbami. Pro ty, kdo se nezúčastní fakultativních výletů - volný čas. Návrat na loď, oběd a další plavba ve směru Edfú. Přejezd zdymadlem na Nilu. Během plavby po Nilu účastníci zůstávají na lodi. Večeře a přenocování na lodi, noční plavba. (Trasa cca 50 km - lodí)

Den 5
Po snídani vylodění a prohlídka Edfú (cca 2 hod.), čili chrámového komplexu zasvěceného bohu Horovi - je to jeden z nejzachovalejších a nejkrásnějších chrámů v Egyptě, postavený ve 3. století př. n. l. Brzy odpoledne oběd na lodi. Následně plavba po Nilu do města Kom Ombo. Prohlídka Kom Ombo, kde u břehu Nilu uvidíme chrámový komplex zasvěcený bohům Sobekovi a Horovi. Večeře a přenocování na lodi, noční plavba. (Trasa cca 120 km - lodí)

Den 6
Po snídani volný čas na lodi nebo pro zájemce (za poplatek cca 95 USD/os.) výlet autobusem do Abu Simbel (odjezd ráno kolem 4:00 hodiny), kde uvidíme chrám zasvěcený bohům Re-Horakhty a Háthor (fotografování zdarma). Chrám postavený Ramsesem II. pro sebe a Nefertari stále uchvacuje svou rozlehlostí a architektonickým bohatstvím. Oběd na palubě lodi. Odpoledne plavba lodí po Nilu, návštěva Kitchenerovy zahrady - botanického ostrova, shromažďujícího nejbujnější a nejbarevnější příklady flóry severní Afriky. Večeře a přenocování na palubě lodi, noční plavba. (Trasa cca 100 km - lodí)
 
Den 7
Po snídani vystěhování (skupině zůstanou k dispozici 2-3 kajuty). Pro zájemce možnost fakultativního výletu (za poplatek cca 30 USD/os.) do núbijské vesnice, kde uvidíme malé krokodýly, núbijskou školu, vypijeme čaj v tradičním núbijském domě. Po obědě prohlídka Asuánu autobusem: Vysoká Asuánská přehrada, ostrov Philea - chrámový komplex zasvěcený bohyni Isis přesunutý ze zaplavených oblastí na malebný ostrov. Transfer na nádraží v Asuánu. Přejezd nočním lůžkovým vlakem z Asuánu do Káhiry (ve vlaku večeře a snídaně, pouze 2místné oddíly).
Upozornění! V některých termínech místo přejezdu vlakem možnost přeletu letadlem z Asuánu do Káhiry.
 
Den 8
Ráno kolem 9:30 příjezd do Káhiry (ubytování po prohlídce Káhiry, ubytování ve 4* hotelu Grand Pyramids nebo podobném). Prohlídka Káhiry. V programu mimo jiné: Egyptské muzeum - sbírka více než 120 tisíc exponátů ukazujících civilizaci starověkého Egypta, Tutanchamonovy poklady (zlatá maska, šperky a užitkové věci). Během prohlídky muzea využijeme sluchátka (dle nařízení muzea) - za poplatek 2 USD/os. Následně se vydáme na cestu do muslimského světa: Saladinova citadela, mešita Muhammada Alího, známá též jako Alabastrová mešita a jedinečný klášter vytesaný do skály Mukattanu ve čtvrti smrti. Večeře a přenocování v hotelu v Káhiře. (Trasa cca 40 km)

Den 9
Po snídani prohlídka okolí Káhiry: Sakkára s první a zároveň nejstarší Stupňovitou pyramidou faraóna Džosera, Memphis - hlavní město říše v průběhu období Starého státu se slavným kolosem Ramsesa II. a Alabastrovou sfingou a Gíza, čili pyramidy (Cheopsova, Chefrenova a Mykerinova) a majestátní Sfinga. Za příplatek možnost vstupu do Cheopsovy pyramidy - cca 400 EGP/os., je třeba jej nahlásit průvodci před vjezdem k pyramidám. Večeře a přenocování v hotelu v Káhiře. Večer, po večeři fakultativní výlet (za příplatek cca 45 USD/os.) „Káhira v noci“: světelná a zvuková show pod pyramidami, plavba lodí po Nilu. Návrat do hotelu v Káhiře a přenocování. (Trasa cca 60 km)
 
Den 10
Po snídani volný den na samostatné prozkoumávání Káhiry nebo pro zájemce (za poplatek cca 80 USD/os.) výlet autobusem do Alexandrie. V rámci programu: přejezd autokarem přes centrum města, citadela Caytbay (prohlídka pouze zvenčí) - postavená z kamenných kvádrů zbylých po slavném majáku - Faros, římský amfiteátr, moderní Alexandrijská knihovna (postavená z oceli a skla, jako by „na oplátku“ za skvělou knihovnu, která v dávných dobách vyhořela - navštěvována uvnitř); oběd v restauraci s výhledem na moře - v ceně. Návrat do hotelu v Káhiře a přenocování.
 
Den 11
Po snídani vystěhování z hotelu a transfer do Hurghady. Ubytování ve vybraném hotelu,  večeře a přenocování. (Trasa cca 500 km)
 
Den 12 - 14
Pobyt v Hurghadě - čas na odpočinek, koupání a opalování nebo fakultativní výlety.

Den 15
Ráno vystěhování z hotelu (nejpozději do 12:00 hodiny) a transfer na letiště v Hurghadě. Přesné časy transferů uvede průvodce Rainbow na místě, den před odletem.

Upozornění k programu
- Průvodce neprovází po muzejních objektech.
- Program je rámcový. Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno. 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Výlety v okolí

Během pobytu v Hurghadě doporučujeme fakultativní výlety:
 
Sahara park

Výlet začíná kolem 13:00 hodiny odjezdem z hotelu. Přejezd na poušť k základně se čtyřkolkami (cca 45minutová projížďka na čtyřkolkách po poušti, je nutností mít balíček pojištění SPORT). Následně přejezd pouští terénními džípy do beduínské vesnice, prohlídka vesnice. V programu: projížďka na velbloudech, pečení chleba s beduíny, beduínská lékárna, projížďka terénními auty typu spider. Následně večeře formou bufetu (nápoj k večeři) a orientální show - břišní tanec, rotující derviš, arabský folklór. Návrat do hotelu kolem 21:00 hodiny. Cena cca 199 PLN/os.

Hlubinné potápění
Výlet začíná v ranních hodinách vyplutím na moře. Krátká instruktáž v polštině na lodi. Dva ponory s instruktorem, každý ponor trvá cca 20 minut. Navíc možnost šnorchlování, oběd na palubě a nealkoholické nápoje v ceně. Korálové útesy a ryby na dosah ruky, pro zájemce možnost potápěčského kurzu PADI - podrobnosti u delegátů. Je nutností mít balíček pojištění SPORT. Cena cca 199 PLN/os.

Jungle Aqua Park
Výlet do největšího aquaparku v Hurghadě - ideální nejen pro rodiny s dětmi. Celodenní All Inclusive v aquaparku je zahrnuto v ceně výletu (oběd, občerstvení, zmrzlina, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje). Návrat do hotelu ve večerních hodinách. Cena cca 50 USD/os. 

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů. Pořadí realizace bodů programu může být změněno. Průvodce neprovází po muzejních objektech.

Víza - informace pro prodejce

Cestovní pas musí být platný po dobu nejméně 6 měsíců od data návratu.

Pro občany ČR je vízum povinné, je uděleno na mezinárodním letišti při příletu do země. Vízum je platné 30 dnů, je vyznačeno razítkem v cestovním pase a stojí cca 25 USD/os.

Sezónnost

V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny prosince do konce března.

Informace o hotelech

Poznávací část

Hotely ***/**** - (5 nocí: 2 noci - v Hurghadě - v **** hotelu Royal Star nebo podobném; 3 noci - v Káhiře - v *** hotelu Oasis nebo v podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - pouze dvoumístná kupé.

Upozornění! Vlaky v Egyptě jsou velmi odlišné od těch evropských, proto buďte připraveni na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky k cestování.

Vybavení: restaurace a bar.

Pokoje: dvoulůžkové pokoje (možnost přistýlky). Pokoje jsou vybaveny koupelnou, klimatizací a nejčastěji satelitním TV.

Strava: All Inclusive v hotelu v Hurghadě (snídaně, obědy a večeře, místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva, čaj, voda, perlivé nápoje podle programu All Inclusive v hotelu), snídaně a večeře (v hotelu v Káhiře, nápoje k večeři za poplatek).

Plavba lodí **** po Nilu (4 noci)

Vybavení: restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Kajuty: komfortní a klimatizované dvoulůžkové kajuty (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Strava: snídaně, obědy a večeře (nápoje k obědům a večeřím za poplatek). Za příplatek program All Inclusive na palubě lodi: včetně místních alkoholických (např. whisky, kromě vína - podává se pouze 1 sklenička k obědu a večeři) a nealkoholických nápojů (čaj, voda, perlivé nápoje; káva - některé druhy za příplatek, 1 láhev balené vody doplňována denně do kajuty) jsou podávány v hlavním baru (obvykle od 10:00 - 22:00).
Upozornění!!! Nápoje jsou podávány v plastových kelímcích.

Pobytová část

Hotely (4 noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (stravování dle popisu hotelu).

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny. 

Hotel

Sea Gull

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Sea Gull

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Sea Gull

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Gardens Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Gardens Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Tropitel Sahl Hasheesh

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Tropitel Sahl Hasheesh

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Tropitel Sahl Hasheesh

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Tropitel Sahl Hasheesh

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Tropitel Sahl Hasheesh

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jungle Aqua Park by Neverland

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jungle Aqua Park by Neverland

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Aquamarine

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Aquamarine

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Long Beach Resort (ex. Hilton Long Beach)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Long Beach Resort (ex. Hilton Long Beach)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Lemon & Soul Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Lemon & Soul Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Gravity Sahl Hasheesh (ex Ocean Breeze)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Gravity Sahl Hasheesh (ex Ocean Breeze)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Gravity Sahl Hasheesh (ex Ocean Breeze)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Gravity Sahl Hasheesh (ex Ocean Breeze)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Dana Beach Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Dana Beach Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Steigenberger Ras Soma

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Beach Albatros Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Beach Albatros Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Beach Albatros Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Beach Albatros Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6153

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6153

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6153

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6153

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6153

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6153

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Casa del Mar Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6150

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6150

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6157

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Sphinx Aqua Park Beach Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Sphinx Aqua Park Beach Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Sea Star Beaurivage

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Palace Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Palace Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Palace Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

King Tut Aqua Park Beach Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Ancient Sands El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Ancient Sands El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Ancient Sands El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Imperial Shams Abu Soma

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Imperial Shams Abu Soma

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Imperial Shams Abu Soma

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Three Corners Sunny Beach Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Three Corners Sunny Beach Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Aquaviva (Madinat Makadi)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Aquaviva (Madinat Makadi)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Aquaviva (Madinat Makadi)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Club Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Club Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Club Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Club Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Club Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Mercure Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Mercure Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Mercure Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Mercure Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6156

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6156

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Casa del Mar Beach

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Casa del Mar Beach

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Jaz Casa del Mar Beach

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Three Corners Rihana Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Three Corners Rihana Resort

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Continental Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Three Corners Ocean View

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Three Corners Ocean View

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Three Corners Ocean View

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Three Corners Ocean View

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Gravity hotel & Aqua Park

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Gravity hotel & Aqua Park

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Gravity hotel & Aqua Park

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Gravity hotel & Aqua Park

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Movenpick Resort and Spa El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Movenpick Resort and Spa El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Movenpick Resort and Spa El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Movenpick Resort and Spa El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Club Paradisio El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Club Paradisio El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Club Paradisio El Gouna

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

AMC Royal Resort (ex. AMC Azur Resort)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6203

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6203

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Swiss Inn Resort (ex. Hilton Resort)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Swiss Inn Resort (ex. Hilton Resort)

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Beach Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Beach Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Beach Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Beach Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Beach Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Beach Resort Hurghada

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6152

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6152

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Royale Resort - Soma Bay

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Royale Resort - Soma Bay

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Royale Resort - Soma Bay

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Royale Resort - Soma Bay

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Palm Royale Resort - Soma Bay

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Royal Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Royal Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Royal Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Labranda Royal Makadi

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Water Valley By Neverland

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Blu Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Blu Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Blu Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Blu Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Blu Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Blu Spa

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Citadel

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Albatros Citadel

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6149

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6149

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6149

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6149

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6149

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6149

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6146

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6146

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6146

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6146

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6146

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

6267

K dispozici pro hosty

Diverzní část:

v hotelové restauraci a baru.

Prohlídka Nilu lodí ****:

restaurace, bar, malý bazén a lehátka.

Ubytování

Diverzní část

Hotely *** středního standardu - (5 započatých hotelových nocí: 2 - v Hurghadě - v hotelu Empire*** nebo podobném nebo za příplatek 4* Grand Seas Hostmark nebo podobném; 3 - v Káhiře - v hotelu Mayorca*** nebo podobném). Jedna noc v lůžkovém vlaku - kupé pouze pro 2 osoby.

Poznámka!Vlaky v Egyptě se velmi liší od těch evropských, proto se připravte na určité nepohodlí a ne vždy nejčistší podmínky cestování.

Pokoje: 2 - lůžkové (možnost přistýlky), všechny klimatizované s koupelnou a obvykle se satelitní TV.

Plavba lodí po Nilu **** (4 započaté hotelové noci).

Kabiny: pohodlné a klimatizované, 2 - lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC.

Pobytová část

Hotely (4 započaté hotelové noci) - v Hurghadě, ve vybraném hotelu (výhody dle popisu hotelu)

Poznámka!!!! Příplatek za verzi All Inclusive v hotelech během pobytové části, platí pouze po návratu ze zájezdu během posledních 4 nocí v Hurghadě.

Catering

Diverzní část:

snídaně a obědy nebo večeře (podle popisu v programu). Večeře a snídaně ve vlaku.

Plavba lodí po Nilu:

snídaně, obědy a večeře. Za příplatek verze All Inclusive na lodi: včetně místních alkoholických (pivo, víno) a nealkoholických nápojů (džusy, voda, perlivé nápoje) podávaných v hlavním baru, obvykle od 10.00 do 22.00.

Poznámka!!!Nápoje se z bezpečnostních důvodů podávají v plastových kelímcích.

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč