Iberostar Laguna Azul Obrázek0
Iberostar Laguna Azul Obrázek1
Iberostar Laguna Azul Obrázek2
Iberostar Laguna Azul Obrázek3
Iberostar Laguna Azul Obrázek4
Iberostar Laguna Azul Obrázek5
Iberostar Laguna Azul Obrázek6
Iberostar Laguna Azul Obrázek7
Iberostar Laguna Azul Obrázek8
Iberostar Laguna Azul Obrázek9
Iberostar Laguna Azul Obrázek10
Iberostar Laguna Azul Obrázek11
Iberostar Laguna Azul Obrázek12
Iberostar Laguna Azul Obrázek13
Iberostar Laguna Azul Obrázek14

Exotika Light - Kuba - Varadero

Kuba - Varadero
Poznávací + pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
Rodinný pokoj
Wi-Fi
Posilovna
Wellness
Exkluzivní, 5*
Mezinárodní animace
Bazén se sladkou vodou
Tenisový kurt
Lehátka zdarma
Bazén
Bestseller

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, turistický program (viz níže), přejezdy klimatizovaným autokarem nebo minibusem, ubytování v hotelech (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby místního průvodce a polského průvodce/delegáta na Kubě, služby zástupce Rainbow během odbavení na letišti v Polsku.

Základní cena nezahrnuje: poplatek za balíček na realizaci programu (mimo jiné vstupné, spropitné, rezervační poplatky atd.) ve výši cca 115 EUR/os. - povinný poplatek průvodci na místě. Poplatek nezahrnuje fakultativní výlety a jiné osobní výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální informace Covid-19 a cestování a vstupní podmínky na Kubu!

Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka Light - Kuba - Varadero
Kód zájezdu: KAA

Program

Nejen revoluční historie • památky a kubánské rytmy v ulicích Havany • koloniální skvosty ostrova - Trinidad - pobyt v největším letovisku na Kubě - Varadero (All Inclusive) 

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s průvodcem. Následně transfer do hotelu.

Den 2
Po snídani celodenní výlet do hlavního města Kuby - Havany, jejíž jedinečná atmosféra zůstane na dlouho v paměti. Společně uvidíme mimo jiné: starou Havanu, kapitol nebo náměstí Revoluce, poté chvilka volného času na samostatnou prohlídku města. Kromě toho návštěva muzea rumu spojená s ochutnávkou a projížďka po městě v historických autech. Večer návrat do hotelu.
 
Den 3
Časně ráno (ne všechny hotely podávají v tento den tzv. snídaňové balíčky) odjezd na prohlídku Trinidadu, jehož staré město je zapsáno na seznamu UNESCO. Procházka dlážděnými ulicemi od parku Cespedes na náměstí Plaza Mayor a návštěva slavné restaurace Canchanchara. Následně přejedeme do města Cienfuegos často nazývaného kubánskou „Perlou jihu“- procházka hlavním bulvárem na náměstí, kde se nachází Parque Jose Martí. Večer návrat do hotelu.

Den 4 - 7
Pobyt ve Varaderu - čas na odpočinek, koupání a opalování. Během pobytu doporučujeme fakultativní výlety: plavby na nedaleké korálové ostrovy, potápění na nádherném útesu (cena od 85 EUR/os.). Úplný seznam fakultativních výletů uvede průvodce zájezdu/delegát na místě.
 
Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu. 
- Po klienty, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.
- Pro klienty zůstávající na druhý týden pobytu - transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

Den 9
Přílet do Polska.
 
Upozornění k programu
Pořadí realizace výletů uvedených v programu může být přesunuto na jiný den pobytu na Kubě.

Vzhledem k charakteru fakultativních výletů nabízených během programu (např. jízda na koni) doporučujeme osobám, které se jich chtějí účastnit, zakoupit dodatečné pojištění - balíček Sport.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Víza

Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 6 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo v Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

Upozornění k přeletu

Přelet:    
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let). 

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna na Kubě obvykle trvá od 1. listopadu do 31. března. 

Informace o hotelech

Poloha
Hotel Iberostar Laguna Azul se nachází nedaleko jachtového přístavu La Marina Gaviota a několik kilometrů od centra Varadera. Letiště ve Varaderu je vzdáleno cca 40 km od hotelu.

Pláž
Hotel Iberostar Laguna Azul se nachází přímo u krásné, široké písečné pláže. Lehátka, slunečníky zdarma, plážové osušky - nutná záloha.

Vybavení
Recepce s lobby, výtahy, hlavní restaurace, 4 tématické restaurace a’la carte (japonská, kubánská, italská, mezinárodní), 9 barů (např. bar s občerstvením, bar na pláži, lobby bar, atd.), rozsáhlá palmová zahrada se 4 bazény, 2 brouzdališti pro děti, prosluněné terasy s lehátky a slunečníky, dětské hřiště, miniklub (pro děti ve věku 4-7 let), diskotéka, prádelna (za poplatek), malá nákupní galerie.

Pokoje
Hotel Iberostar Laguna Azul má 790 prostorných pokojů umístěných ve 3 budovách. Všechny jsou komfortně a vkusně zařízeny (s možností 1 přistýlky) s opticky oddělenou denní částí (pohovka) a plně vybavenou koupelnou (vana, vysoušeč vlasů). Jsou vybaveny telefonem, satelitní TV, klimatizací, minibarem (zdarma, doplňován co 2 dny), trezorem (zdarma), kávovarem (na vyžádání), žehličkou a žehlícím prknem (na vyžádání) a balkonem nebo terasou. Dětská postýlka pro děti do 2 let - zdarma. Hotel je přizpůsoben pro zdravotně postižené osoby. Pokoje pro zdravotně postižené osoby - na vyžádání. Hotel neakceptuje domácí zvířata.

Standardní pokoje (o rozloze cca 42 m²) - pro max. 2 dospělé osoby a 2 děti, v tomto pokoji jsou pouze 2 manželské postele typu queen size a není možné přidat přistýlky.

Pokoje typu Basic - jsou vybaveny jako standardní pokoje, mohou mít jinou polohu (např. přízemí, ze strany ulice).

Rodinné pokoje - standardní pokoje spojené vnitřními dveřmi, na potvrzení (o rozloze cca 84 m²) možnost ubytování 4 - 6 osob. Při obsazení méně než 4 osobami, budou klienti ubytování ve standardním pokoji. 

Strava
All Inclusive: snídaně (7:00-10:00), oběd (13:00-15:00) a večeře (18:30-22:00) jsou podávány v bufetové restauraci, v tématické restauraci a’la carte, občerstvení (10:00-17:00), místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00-2:00) v barech v areálu hotelu. Možnost bezlepkové a vegetariánské stravy - po příjezdu prosím informujte recepci.

Sport a zábava
Hotel Iberostar Laguna Azul organizuje bohatý animační program pro děti a dospělé. Zdarma: sauna, posilovna, fitness, aerobik, plážový volejbal, šipky, kajaky, stolní tenis, šlapadla, tenisové kurty, paddle, kulečník, lekce potápění (ve vybrané dny). V hotelovém wellness jsou procedury za poplatek.

Internet
V lobby Wi-Fi připojení k internetu a internetový koutek - za poplatek (cca 30 CUP/hod.).

Místní kategorie
*****

Webové stránky
www.iberostar.com

Náš názor
Hotel Iberostar Laguna Azul patří hotelovému řetězci Iberostar. Komfortní pokoje, rozsáhlá zahrada a krásná pláž činí toto místo opravdu výjimečným. Je to nejoblíbenější hotel a jeden z cenově nejvýhodnějších 5* hotelů z naší nabídky - srdečně zveme!

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny. 

Hotel

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč