Gran Caribe Sun Beach Obrázek0
Gran Caribe Sun Beach Obrázek1
Gran Caribe Sun Beach Obrázek2
Gran Caribe Sun Beach Obrázek3
Gran Caribe Sun Beach Obrázek4
Gran Caribe Sun Beach Obrázek5
Gran Caribe Sun Beach Obrázek6

Exotika Light - Kuba - Varadero

Kuba - Varadero
Poznávací + pobytový
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
V/blízko centra
Bazén se sladkou vodou
Wi-Fi

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, turistický program (viz níže), přejezdy klimatizovaným autokarem nebo minibusem, ubytování v hotelech (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby místního průvodce a polského průvodce/delegáta na Kubě, služby zástupce Rainbow během odbavení na letišti v Polsku.

 

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, služby místních průvodců, spropitné, systém Tour Guide - cca 115 EUR/os. (povinný poplatek průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla (která nejsou uvedena v ceně zájezdu), nápoje k jídlu a jiné osobní výdaje.



Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.



Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka Light - Kuba - Varadero
Kód zájezdu: KAA 

Program

Nejen revoluční historie • památky a kubánské rytmy v ulicích Havany • koloniální skvosty ostrova - Trinidad - pobyt v největším letovisku na Kubě - Varadero (All Inclusive)  

 

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Varadera. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s průvodcem. Následně transfer do hotelu.

 

Den 2
Po snídani celodenní výlet do hlavního města Kuby - Havany, jejíž jedinečná atmosféra zůstane na dlouho v paměti. Procházka starou Havanou a jejími nejkrásnějšími náměstími vás přenese do doby koloniálního rozkvětu města. Kapitol (při pohledu zvenčí), který je kopií budov ve Washingtonu, D.C., a všudypřítomná auta z 50. let dokonale zachytí atmosféru americké prosperity předrevolučních let. Na náměstí Revoluce uvidíme nejdůležitější budovy socialistické Kuby v čele s budovou Ústředního výboru a místem, odkud Fidel Castro pronášel své plamenné projevy k národu. Celou prohlídku završíme návštěvou prodejny, bývalé palírny rumu Legendario a projížďkou americkými klasikami. V ceně zájezdu je zahrnut oběd.


 
Den 3
Určitě jste neviděli barevnější město než Trinidad, jehož staré město je zapsáno na seznamu UNESCO. Doporučujeme procházku dlážděnými ulicemi od parku Cespedes na náměstí Plaza Mayor a návštěvu slavné restaurace Canchanchara. Dalším bodem programu bude město Cienfuegos často nazývané kubánskou „Perlou jihu“. Zde uvidíme hlavní bulvár s parkem Parque Jose Martí a nejoriginálnější budovu města Palacio del Valle (zvenčí). Během výletu snídaně a oběd v ceně.

 

Den 4 - 7
Pobyt ve Varaderu - čas na odpočinek, koupání a opalování. Během pobytu doporučujeme fakultativní výlety: plavby na nedaleké korálové ostrovy, potápění na nádherném útesu (cena od 85 EUR/os.). Úplný seznam fakultativních výletů uvede průvodce zájezdu/delegát na místě.


 
Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu. 
- Po klienty, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.
- Pro klienty zůstávající na druhý týden pobytu - transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

 

Den 9
Přílet do Polska.


 
Upozornění k programu
Pořadí realizace výletů uvedených v programu může být přesunuto na jiný den pobytu na Kubě.

 

Vzhledem k charakteru fakultativních výletů nabízených během programu doporučujeme osobám, které se jich chtějí účastnit, zakoupit dodatečné pojištění - balíček Sport.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Víza

Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 6 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

 

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo v Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

 

Zdravotní formulář

Formulář je třeba vyplnit 48 hodin před plánovaným příjezdem na https://www.dviajeros.mitrans.gob.cu/inicio. To platí i pro děti. Na letišti budou cestující požádáni o předložení QR kódu, který obdrží e-mailem po vyplnění formuláře.

 

Upozornění k přeletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Hodnocení klientů

Klienti tento zájezd hodnotí na 5,1/6. Přečtěte si recenze: https://r.pl/egzotyka-light-kuba-varadero/barcelo-solymar-arenas-blancas

Sezónnost

Turistická sezóna trvá obvykle od 1.1. do 31.3. 

Informace o hotelech

Poloha
Gran Caribe Sun Beach je 12patrovým hotelem ležícím přímo v samotném centru Varadera. V blízkosti hotelu jsou obchody se suvenýry a rukodělnými výrobky, místní restaurace a bary. Na letiště ve Varaderu je to cca 25 km.

Pláž
Široká písečná pláž se nachází cca 100 m (přechod přes cestu). Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma.

Vybavení
Recepce, lobby, výtahy, hlavní restaurace, restaurace a'la carte (italská kuchyně, saláty, grilované pokrmy), 3 bary (lobby bar, bar u bazénu a bar na pláži), bazén s brouzdalištěm pro děti (sladká voda), plážové osušky (zdarma), prosluněná terasa s lehátky a slunečníky, obchod se suvenýry, masážní salón, půjčovna skútrů a aut, směnárna. Na pláži je hotelový bar.

Pokoje
Hotel Gran Caribe Sun Beach má 272 skromně vybavených pokojů.
Pokoje jsou vybaveny koupelnou, klimatizací, telefonem, satelitní TV, minitrezorem (za poplatek cca 2 CUC/den). Některé pokoje mají balkon. Hotel má pokoje uzpůsobené pro osoby se zdravotním postižením - na potvrzení. Hotel neakceptuje domácí zvířata.

Standardní pokoje (o rozloze cca 25 m²) - s možností ubytování max. 2 dospělých osob a 1 dítěte.

Strava
All Inclusive: snídaně  (7:30 - 10:00), obědy (12:30 - 14:30) a večeře (18:30 - 21:30) jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci a občerstvení v baru. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou k dispozici v hodinách určených hotelem. 2x týdně se v hlavní restauraci organizují večery kubánské a mezinárodní kuchyně. Restaurace a'la carte není zahrnuta v programu All Inclusive! 

Sport a zábava
Zdarma: stolní tenis, diskotéka, volejbalové hřiště. Hotel Gran Caribe Sun Beach organizuje animační programy (aerobik, lekce tance) a večerní show (kabaretní vystoupení, živá hudba). Za poplatek: kulečník.
Upozornění! Některé z výše uvedených atrakcí se nachází mimo areál hotelu.

Internet
Internetový koutek - za poplatek (cca 30 CUP/hod.). V lobby a u bazénu Wi-Fi připojení k internetu - za poplatek (cca 30 CUP/hod.)

Místní kategorie
***

Webové stránky
www.gran-caribe.com

Náš názor
Skromný hotel s nezbytným vybavením za velmi dobrou cenu. Plus za skvělou polohu u hlavní cesty letoviska a u největšího trhu se suvenýry. Gran Caribe Sun Beach doporučujeme těm, kteří nemají vysoké nároky na ubytování a chtějí prozkoumat ostrov.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny. 

Hotel

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč