Ubytování VTN Obrázek0
Ubytování VTN Obrázek1
Ubytování VTN Obrázek2
Ubytování VTN Obrázek3
Ubytování VTN Obrázek4
Ubytování VTN Obrázek5
Ubytování VTN Obrázek6
Ubytování VTN Obrázek7
Ubytování VTN Obrázek8
Ubytování VTN Obrázek9
Ubytování VTN Obrázek10
Ubytování VTN Obrázek11
Ubytování VTN Obrázek12
Ubytování VTN Obrázek13
Ubytování VTN Obrázek14

Good Morning, Vietnam

Vietnam - Ho Chi Minh / Sajgon
Poznávací + pobytový
Bestseller

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLL LOT Dreamliner (přímý let) na Phu Quoc, přelet místní leteckou společností dle programu, letištní poplatky, ubytování v hotelu (14 zahájených nocí v hotelu), transfery klimatizovaným autokarem/mikrobusem, stravování dle programu, služby polského zástupce při odbavení na letišti v Polsku, dohled polského pilota během poznávacích zájezdů, turistický program dle výše uvedeného a pojištění TU Europa (základní varianta: NN NN, KL a zavazadla). a pojištění TU Europa (základní varianta: NNW, KL a zavazadla).

 

Cena nezahrnuje: Vietnamské vízum a poplatek za zprostředkování víza ve výši 235 PLN/os. (povinný poplatek, který byl připočten k rezervaci), vstupné na prohlídky, odměny pro místní průvodce, spropitné pro řidiče, nosiče zavazadel a další personál, TGS (celkem cca 260 USD/osoba, platí se vedoucímu zájezdu), nákup fakultativních výletů uvedených v programu, další stravování během zájezdu, nápoje k jídlu a další osobní výdaje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program


Den 1
Shromážděte se u odbavovací přepážky Rainbow 3 hodiny před odletem. Aktuální letové řády naleznete na stránkách r.pl/schedules. Odlet do Vietnamu.


Den 2
Přílet na ostrov Phu Quoc. Vízové a pasové odbavení. Ubytování a přenocování v hotelu na ostrově.


Den 3
Po snídani vystěhování a transfer na letiště, odlet do Hanoje. Prohlídka města: Ho Či Minovo mauzoleum (zvenčí), Prezidentský palác (zvenčí), "Dům na chůdách". - Ho Či Minova rezidence, Chrám na jednom sloupu a Chrám literatury. Oběd během prohlídky. Odpoledne přejezd do oblasti Ha Long Bay. Ubytování a přenocování v hotelu.

Den 4
Po vystěhování a snídani přibližně čtyřhodinová plavba po zátoce Ha Long. Tato jedinečná vodní plocha zapsaná na seznamu UNESCO je plná úžasných skalních útvarů, ostrůvků, jeskyní. Na palubě se bude podávat oběd z mořských plodů. Během plavby navštívíme jednu z jeskyní. Tento den budeme mít také možnost poznat, jak se vyrábějí nejznámější vietnamské perly. Pozdě odpoledne přejezd do Hanoje, prohlédneme si také chrám Ngoc Son ze 17. století nacházející se na malebném ostrově v jezeře Hoan Kiem. Večer představení slavných "vodních loutek", které jsou specialitou severního Vietnamu.  Ubytování v hotelu v Hanoji a přenocování. (Trasa cca 150 km). 


Den 5
Po snídani volný čas na vlastní prohlídku Hanoje nebo pro zájemce fakultativní výlet do Ninh Binh, kterému Vietnamci říkají "Halong na souši".  V Ninh Binh si užijeme plavbu na tradičních asijských lodích sampan. Při plavbě po proudu řeky budeme moci obdivovat okolní zelená rýžová políčka. Trasa povede záplavovými oblastmi mezi vápencovými skalními masivy. Uvidíme také půvabný chrám Bich Dong, který se částečně nachází v jeskyni. Během cesty poobědváme v Ninh Binh (cena cca 50 USD). Nocleh v Hanoji.

Den 6
Po snídani transfer na letiště a přelet do Danangu. Budeme mít příležitost prohlédnout si buddhistickou pagodu Linh Ung a pokochat se malebnou krajinou v okolí. Oběd. Přejezd do Hoi Anu, ubytování a přenocování.

Den 7
Po snídani odjezd do My Son, kde si prohlédneme pozůstatky chrámového komplexu národa Čamů, postaveného v 7. až 13. století n. l. Na místě nás čeká prohlídka chrámů, které byly postaveny v době, kdy se zde nacházel chrámový komplex. My Son je zapsán na seznamu UNESCO. Návrat do Hoi Anu. Oběd v místní restauraci a prohlídka Hoi Anu. Program zahrnuje procházku úzkými uličkami starého města, návštěvu shromáždění Phuc Kien - jednoho z nejstarších domů v Hoi Anu, Tan Ky, japonského mostu a návštěvu trhu. Navštívíme také dílny místních řemeslníků. Návrat do hotelu na přenocování. (Trasa přibližně 120 km).


Den 8
Po snídani odjezd směrem na Hue. Cestou se vydáme k mauzoleu císařů dynastie Nguyen: Minh Mang a Khai Dinh. Oběd v Hue. Poté navštívíme Citadelu, částečně obnovenou po válečných škodách, bývalou císařskou rezidenci. Oběd. Na závěr navštívíme pagodu Thien Mu. Ubytování a přenocování v hotelu v Hue. (trasa cca 130 km)

Den 9
Po snídani přelet do Saigonu. Prohlídka Ho Či Minova Města: katedrála Notre Dame, Palác sjednocení, historická budova Ústřední pošty, radnice (všechny výše uvedené budovy si prohlédnete zvenčí) a chrám Nefritového císaře a bazar Benh Than. Prohlédneme si také Muzeum válečných pozůstatků. Během prohlídky bude podáván oběd. Poté přejezd do hotelu. Ubytování v hotelu a přenocování.

Den 10
Snídaně, celodenní výlet do oblasti Ho Či Minova města. Uvidíme slavné partyzánské tunely Cu Chi - symbol boje Vietkongu proti cizím vojskům. Tunely sloužily během války jako úkryty, zásobovací trasy, sklady zbraní a nemocnice. Navštívíme také pozoruhodný chrám Tay Ninh, který je hlavním centrem synkretického náboženství Cao Dai. Oběd během prohlídky. Návrat do hotelu. Přenocování v Saigonu.


Den 11
Po snídani přejezd do delty Mekongu. Začneme plavbou lodí po řece Mekong, která zde tvoří úžasný labyrint ramen a kanálů. Během plavby navštívíme jeden z ostrovů v místní vesnici a poobědváme. Ubytování a nocleh v Can Tho.

Den 12
Po snídani přejezd do přístavu a přejezd trajektem na ostrov Phu Quoc. Ubytování a přenocování v hotelu dle vlastního výběru.


Den 13-15
Volný čas na moře a opalování. Možnost využití fakultativních výletů.


Den 16
Snídaně, odhlášení z hotelu a transfer na letiště. Odlet do Polska. Aktuální jízdní řády naleznete na r.pl/ jízdní řády.


Poznámky k programu
- Pořadí bodů programu se může změnit nebo zrušit.
- Přípustná hmotnost hlavních zavazadel na vnitřních letech je 20 kg.
- Poznámka: při rezervaci je třeba uvést úplné údaje, tj. jméno, případné druhé jméno a příjmení, a to z důvodu požadavku zavedeného leteckými společnostmi provozujícími vnitřní lety.

.

Jiné

Let:
Letadlem PLL LOT Dreamliner nebo jiným širokotrupým letadlem (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. V ekonomické třídě LOT CHARTERS zahrnuje stravování 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží cestující také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje a všechny ostatní položky z nabídky sky baru dostupné na palubě letadla zůstávají za příplatek. Ve třídách LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a zvýšený limit na zavazadla. Ve všech třídách individuální palubní zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete na úvodních stránkách katalogu v sekci Faraway Travel Comfort. V případě, že let Dreamlinerem není možný, poskytne LOT Polish Airlines jiné letadlo podobného standardu (let bez mezipřistání).

 

 

Měny: Doporučujeme vzít si s sebou americké dolary, lze však vyměnit i eura nebo jiné běžně přijímané měny. Peníze lze vyměnit v bankách a směnárnách a v některých hotelech. Je nutné, aby bankovky byly v dobrém stavu: poškozené, roztrhané, potřísněné apod. bankovky nejsou v zemích jihovýchodní Asie přijímány. - Směnárny a banky je odmítají vyměnit. V případě amerických dolarů je třeba dbát na to, aby šlo o bankovky nejnovějších emisí, tzv. barevné série. Starší často nejsou přijímány nebo jsou vyměňovány za nižší kurz.

 

 

 

Telefony:
Před odjezdem doporučujeme ověřit si u svého mobilního operátora, zda je roaming do Vietnamu standardně povolen. U některých telekomunikačních operátorů je nutné o roaming do Vietnamu požádat.

META Description

Hanoj a úžasná zátoka Ha Long Bay - pagoda Linh Ung - Hue - císařská rezidence - zřícenina chrámu My Son - Ho Či Minovo město - partyzánské tunely Cu Chi - chrám Tay Ninh - delta Mekongu - odpočinek na pláži

Víza

Vietnamské vízum

Pro získání vietnamského víza 7 pracovních dnů před začátkem akce:

- zašlete sken první strany pasu (s fotografií) a sken pasové fotografie ve formátu .JPG. Do názvu e-mailu uveďte kód zájezdu, číslo rezervace a jméno klienta (např. VTN1108 1234567 Kowalski).

Při rezervaci je nutné uvést státní příslušnost, číslo pasu a datum platnosti (pas musí být platný minimálně 6 měsíců od data návratu).

Také je nutné přinést 2 pasové fotografie (barevné, čitelné, aktuální, na fotografickém papíře).
 
U rezervací provedených méně než 7 pracovních dnů před začátkem akce je stále možné využít našeho zprostředkování víz. Zákazníci obdrží místo elektronických víz příslib vstupu. Seznam požadovaných dokumentů je stejný jako u standardního vízového řízení. DOKLADY POTŘEBNÉ K PODÁNÍ ŽÁDOSTI O VÍZUM BUDOU K DISPOZICI U PRODEJCE A NA LETIŠTI NA LETIŠTI.


 
Poznámka: Prosíme zákazníky, kteří používají jiné než polské pasy, aby se informovali o vízové způsobilosti naším prostřednictvím.

Poznámka: Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu a mít alespoň 3 prázdné stránky pro vízum! V opačném případě nebude možné překročit hranice a získat vízum.

Poznámka: Upozorňujeme, že osobní údaje v rezervaci a v cestovním pasu se musí shodovat. Dbejte prosím na zdvojená jména a příjmení v dokladech! Při potvrzování rezervace je nutné vyplnit všechny údaje, tj. jméno, případné druhé jméno a příjmení. Oprava údajů nebo doplnění druhého jména je možné pouze za poplatek 100 PLN/osoba (z důvodu nutnosti provedení oprav na letenkách pro vnitřní lety).



Poznámka: Zákazníci, kteří si nerezervují letenku prostřednictvím společnosti Rainbow, musí mít v pase platné vietnamské vízum. Příslib víza do Vietnamu organizovaný na vlastní pěst nemusí být dostatečný vzhledem k někdy zdlouhavým vízovým formalitám na letišti ve Vietnamu. V případě velkého zpoždění / možného narušení programu zájezdu se může stát, že klienti budou muset dojet na vlastní náklady.

 
UPOZORNĚNÍ: PŘIPRAVENÉ VÍZUM MUSÍ BÝT PŘIJATO V DEN ODLETU NA STANICI RAINBOW NA LETIŠTI.


ŽÁDOSTI O VÍZA PRO ZÁKAZNÍKY VYUŽÍVAJÍCÍ PROMES, ŽÁDOSTI O VÍZA BUDOU K DISPOZICI NA LETIŠTNÍ DUHOVÉ STANICI V DEN ODLETU.

Hodnocení klientů

Zákazníci hodnotí tento zájezd 5,3/6. Podívejte se na recenze: https://r.pl/good-morning-vietnam/zakwaterowanie-vtn

Víza - informace pro prodejce

Vietnamské vízum

Pro získání vietnamského víza 7 pracovních dnů před začátkem akce:

- zašlete sken první strany pasu (s fotografií) a sken pasové fotografie ve formátu .JPG na adresu wizy@r.pl. Do názvu e-mailu uveďte kód zájezdu, číslo rezervace a jméno klienta (např. VTN1108 1234567 Kowalski).
- vyplňte a potvrďte žádost o vízum v aplikaci Travelli

Při rezervaci je nutné uvést státní příslušnost, číslo pasu a datum platnosti (pas musí být platný minimálně 6 měsíců od data návratu).

Také je nutné mít s sebou 2 pasové fotografie (barevné, čitelné, aktuální, na fotografickém papíře).
 
U rezervací provedených méně než 7 pracovních dnů před začátkem akce je stále možné využít našeho zprostředkování víz. Zákazníci obdrží místo elektronických víz příslib vstupu. Seznam požadovaných dokumentů je stejný jako u standardního vízového řízení. DOKLADY POTŘEBNÉ K PODÁNÍ ŽÁDOSTI O VÍZUM BUDOU K DISPOZICI U PRODEJCE A NA LETIŠTI NA LETIŠTI.


 
Poznámka: Prosíme zákazníky, kteří používají jiné než polské pasy, aby se informovali o vízové způsobilosti naším prostřednictvím.

Poznámka: Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu a mít alespoň 3 prázdné stránky pro vízum! V opačném případě nebude možné překročit hranice a získat vízum.

Poznámka: Upozorňujeme, že osobní údaje v rezervaci a v cestovním pasu se musí shodovat. Dbejte prosím na zdvojená jména a příjmení v dokladech! Při potvrzování rezervace je nutné vyplnit všechny údaje, tj. jméno, případné druhé jméno a příjmení. Oprava údajů nebo doplnění druhého jména je možné pouze za poplatek 100 PLN/osoba (z důvodu nutnosti provedení oprav na letenkách pro vnitřní lety).



Poznámka: Zákazníci, kteří si nerezervují letenku prostřednictvím společnosti Rainbow, musí mít v pase platné vietnamské vízum. Příslib víza do Vietnamu organizovaný na vlastní pěst nemusí být dostačující vzhledem k někdy zdlouhavým vízovým formalitám na letišti ve Vietnamu. V případě velkého zpoždění / možného narušení programu zájezdu se může stát, že klienti budou muset dojet na vlastní náklady.


POZNÁMKA: PŘIPRAVENÁ VÍZA MUSÍ BÝT PŘIJATA V DEN ODLETU NA LETIŠTI NA STANICI RAINBOW.


Žádosti o víza budou k dispozici na RAINBOW v den odletu.

Podrobné informace o vízovém řízení naleznete ve vízovém průvodci, který je k dispozici u Travelli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Informace o hotelech

Poznávací část
Hotely *** , mějte prosím na paměti, že se standardy hotelů mohou mírně lišit od evropských norem.
Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Ve většině TV, klimatizace a telefon, někdy minibar (za poplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkovým pokojem s přistýlkou (přistýlka je zpravidla v podobě rozkládacího lůžka nebo pohovky).

Pobytová část
Ubytování: popisy hotelů najdete v části Vietnam - pobyt.

Vybavení: v hotelech je k dispozici recepce, restaurace a bar. 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Hotel

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč