Chalston Beach Resort Obrázek0
Chalston Beach Resort Obrázek1
Chalston Beach Resort Obrázek2
Chalston Beach Resort Obrázek3
Chalston Beach Resort Obrázek4
Chalston Beach Resort Obrázek5
Chalston Beach Resort Obrázek6
Chalston Beach Resort Obrázek7
Chalston Beach Resort Obrázek8
Chalston Beach Resort Obrázek9
Chalston Beach Resort Obrázek10
Chalston Beach Resort Obrázek11
Chalston Beach Resort Obrázek12
Chalston Beach Resort Obrázek13
Chalston Beach Resort Obrázek14
Chalston Beach Resort Obrázek15
Chalston Beach Resort Obrázek16
Chalston Beach Resort Obrázek17
Chalston Beach Resort Obrázek18
Chalston Beach Resort Obrázek19
Chalston Beach Resort Obrázek20
Chalston Beach Resort Obrázek21
Chalston Beach Resort Obrázek22
Chalston Beach Resort Obrázek23
Chalston Beach Resort Obrázek24

Chalston Beach Resort

Indie - Goa
Pobytový
V/blízko centra
Rodinný
Wi-Fi
Pláž do 100 m
Novinka
Bazén
Parkoviště zdarma

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází na severním pobřeží Goa, v pěší vzdálenosti (cca 500 m) od centra turistické vesnice Calangute plné místní zábavy, obchodů, restaurací a barů a v blízkosti nejznámějších atrakcí této části Indie, včetně: pevnosti Aguada cca 8 km, hlavního města Goa Panaji cca 15 km, Starého Goa cca 20 km. Na mezinárodní letiště cca 45 km.

.

Pláž

Hotel se nachází přímo na krásné písečné pláži Calangute (prochází hotelovou zahradou) s pozvolným sestupem do moře. Na pláži jsou lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.

.

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, prostorná vstupní hala, dobře udržovaná zahrada, hlavní restaurace specializující se na mezinárodní pokrmy a podávající goanskou kuchyni a mořské plody. V zelené hotelové zahradě se nachází bazén nepravidelného tvaru s odděleným brouzdalištěm pro děti. Osušky, lehátka a slunečníky u bazénu jsou k dispozici zdarma. Kromě toho je hostům k dispozici bezplatné parkoviště. Hotel přijímá platby kreditní kartou.

.

Internet

V hotelové hale a v hlavní restauraci je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Snídaně se podává v hotelové restauraci (s panoramatickým výhledem na moře) formou bohatého bufetu. Za příplatek v hotelu: možnost zakoupení obědů a večeří (místní goanská a mezinárodní kuchyně), stejně jako nealkoholických a alkoholických nápojů a občerstvení.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá jemný animační program - představení s živou hudbou (nejméně jednou týdně). Dále: stolní tenis, kulečník, knihovna. Na pláži je široká nabídka vodních sportů (za příplatek) a v Calangute je mnoho místních atrakcí a zábavy.

Webové stránky Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Výhodou hotelu je jeho prominentní poloha na jedné z nejkrásnějších pláží Goa a v blízkosti města Calangute, které nabízí řadu atrakcí nočního života. Kromě toho pokoje základního, ale dobrého standardu a prázdninová atmosféra hotelu z něj činí vynikající volbu pro nenáročné hosty.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: charterový let Varšava - Goa - Varšava nebo Katovice - Goa - Katovice s technickým mezipřistáním na jednom z letišť v Perském zálivu, letištní taxy, ubytování (10 nebo 11 nocí) ve vybraném hotelu na Goa, transfery: letiště - hotel - letiště, stravování dle popisu ubytování, služby polského průvodce, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: vízum do Indie, místní výlety, obvyklé spropitné, další jídla a nápoje a další osobní výdaje.

 

Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Upozornění: Od 9.11.2016 přestaly být bankovky s nominální hodnotou 500 („staré“ 500 rupií) a 1000 rupií zákonným platidlem v Indii. Byly zavedeny do oběhu „nové“ bankovky 500 rupií a 2000 rupií.
Pokud klienti berou s sebou americké dolary, je třeba pamatovat, že v Indii nejsou přijímány bankovky vydané před rokem 1996 a/nebo zničené, roztrhané, ohnuté, ušpiněné apod. 


Upozornění! V Indii nejsou akceptovány USD bankovky vydané před rokem 2006 a/nebo poškozené, roztrhané atd.


Ve dnech 24. - 27.1. mohou být některé z atrakcí v Indii uzavřeny z důvodu státního svátku Dne republiky.

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska. 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Jiné

INDIE - základní informace

 

Odlety z: Varšavy nebo Katovic


Měna
1 indická rupie (INR) = 100 paisů. Aktuální kurz: 1 USD = 82 INR
Od 9.11.2016 přestaly být bankovky s nominální hodnotou 500 ("staré" 500 rupií) a 1000 rupií zákonným platidlem v Indii. Byly zavedeny do oběhu "nové" bankovky 500 rupií a 2000 rupií.


Čas
Posun oproti ČR + 4,5 hodiny v zimním čase a o + 3,5 hodiny v letním čase. V Indii oficiální letní čas není.


Elektřina
Elektrické napětí je 220 V/50 Hz, anglicko-indický standard. Ve většině hotelů jsou elektrické zástrčky stejné jako u nás, není třeba žádná redukce.


Očkování a zdraví
Není požadováno žádné speciální očkování. Doporučuje se očkování proti hepatitidě typu A a hepatitidě typu B a tetanu. Malárie se vyskytuje místně a v určitém období. Měli byste pít balenou vodu a nekonzumovat nápoje s ledem.


Počasí, podnebí a oblečení
Indie je sedmou největší zemí na světě, pokud jde o rozlohu. Na tak obrovském území jsou velmi rozmanité typy podnebí. Pobřeží je horké a vlhké. Vnitrozemí kontinentální a suché. Severní oblastl může být chladná. Mohou být teplé tropické deště, proto doporučujeme vzít deštníky nebo pláštěnky. Do některých objektů je vstup možný pouze po vyzutí bot. Nevstupujte do chrámů s holými rameny a koleny, užitečné jsou šátky.


Orientační ceny
1 l vody cca 15-30 INR; 0,5 l Coca-Coly cca 40 INR;  0,6 l piva cca 60-150 INR.

Víza - informace pro prodejce

Všichni občané ČR (kromě držitelů diplomatických pasů ČR) potřebují ke vstupu do Indie, k tranzitu a k vycestování z Indie platné indické vízum. Indické vízum lze získat buď v klasické formě vízového štítku vylepovaného do cestovního dokladu příslušným zastupitelským úřadem Indie nebo za určitých podmínek formou elektronického víza (tzv. e-VISA)  obdrženého emailem. Vízum si musí občan ČR obstarat ještě před odjezdem do Indie, obdržet jej až při příjezdu na hraničním přechodu není možné.

 

A) Indické elektronické turistické vízum e-VISA

Touto cestou lze žádat o  vízum za účelem turistiky, obchodu, účasti na konferenci nebo pro zdravotní cestu do Indie. Žádost o elektronické  vízum se vyplňuje prostřednictvím webové stránky https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html

Žádost se vyplňuje v angličtině, bez diakritiky. Při vyplnění žádosti je třeba nahrát do systému fotografii cestujícího a sken datové stránky pasu. Součástí žádosti je platba vízového poplatku, který se hradí online výlučně debetní nebo kreditní platební kartou VISA nebo MASTERCARD. Nepodaří-li se třikrát platbu kartou uskutečnit, systém žádost zablokuje a je třeba ji celou zadat znovu.

Rozhodnutí obdrží žadatel e-mailem do 72 hodin. E-mail s informací o udělení elektronického víza je třeba vytisknout před odletem do Indie a předložit u odbavení na letišti a při pasové kontrole na letišti nebo v přístavu v Indii.

 

Více informací na: https://mzv.gov.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/asie/indie/cestovani/visa.html

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč