City Tower Hotel Aqaba Obrázek0
City Tower Hotel Aqaba Obrázek1
City Tower Hotel Aqaba Obrázek2
City Tower Hotel Aqaba Obrázek3
City Tower Hotel Aqaba Obrázek4
City Tower Hotel Aqaba Obrázek5
City Tower Hotel Aqaba Obrázek6
City Tower Hotel Aqaba Obrázek7
City Tower Hotel Aqaba Obrázek8
City Tower Hotel Aqaba Obrázek9
City Tower Hotel Aqaba Obrázek10
City Tower Hotel Aqaba Obrázek11
City Tower Hotel Aqaba Obrázek12

City Tower Hotel Aqaba

Jordánsko
Pobytový
V / blízko centra
Komorní / malý
Blízko letiště / krátký transfer
Bazén
Bazén se sladkou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Malý městský hotel se nachází v jižní části města Akaba, v těsné blízkosti jeho centra s mnoha obchody a restauracemi. Za necelé 2 hodiny jízdy se nachází Petra a přibližně za 1 hodinu Wadi Rum. Letiště v Akabě se nachází cca. 11 km od hotelu.

Pláž

Nejbližší pláž je vzdálená přibližně 750 m od hotelu a jedná se o veřejnou písečnou pláž dlouhou přibližně 400 m. Plážový servis (lehátka, slunečníky) si lze pronajmout za příplatek. Hotel nemá soukromou pláž.

K dispozici pro hosty

Hotel svým hostům nabízí: Hotel nabízí 24hodinovou recepci, lobby, 2 výtahy, úschovnu zavazadel, směnárnu, hlavní restauraci (mezinárodní pokrmy formou bufetu) a krytý bazén a saunu. Dále je k dispozici za poplatek: parkoviště, prádelna.

Internet

V hotelovém areálu je zdarma k dispozici Wi-Fi.

Catering

Snídaně formou bufetu v hlavní restauraci. Možnost příplatku za večeři nebo plnou penzi (FB) - nápoje k jídlu a mezi jídly za příplatek. Poznámka V hotelu se nepodává alkohol.

.

Sportovní a animační program

Možnost využití hotelového krytého bazénu a sauny. V areálu hotelu není možnost animace. V blízkosti hotelu se nachází řada obchodů a restaurací a na nejbližší veřejné pláži je centrum vodních sportů (za poplatek na místě).

Webové stránky Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

City Tower je skvělou volbou pro ty, kteří hledají cenově dostupný hotel v pohodlné lokalitě v centru města, který vám umožní prozkoumat Akabu i vzdálenější části nádherného Jordánska na vlastní pěst.

Umiestnenie

Malý městský hotel se nachází v jižní části města Akaba, v těsné blízkosti jeho centra s množstvím obchodů a restaurací. Za necelé 2 hodiny jízdy autom se nachází Petra a přibližně za 1 hodinu Wadi Rum. Letiště v Aqabe se nachází cca. 11 km od hotelu.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Možnost využívat hotelový krytý bazén a saunu. V prostorách hotelu nejsou žádné animace. V blízkosti hotelu sa nachádza množstvo obchodov a reštaurácií a na najbližšej verejnej pláži je centrum vodných športov (za poplatok na mieste).

Stravovanie

Raňajky formou bufetu v hlavní restauraci. Možný príplatok za večeru alebo plnú penziu (FB) - nápoje k jedlám a mezi jedlami za príplatok. Poznámka V hotelu se nepodává alkohol.

.
Miestna kategória

***

K dispozícii pre hostí

Hotel nabízí svým hostům: Hotel ponúka recepciu s nepretržitou prevádzkou, vstupnú halu, 2 výťahy, úschovňu batožiny, zmenáreň, hlavnú reštauráciu (jedlá medzinárodnej kuchyne formou bufetu), krytý bazén a saunu. Kromě toho je k dispozici za poplatok: parkovisko, práčovňa.

.
Podľa nášho názoru

City Tower je skvělou volbou pro ty, kteří hledají cenově dostupný hotel v pohodlnej centrálnej mestskej lokalite, vďorej ktorej môžete na vlastnú päsť preskúmať Akabu aj vzdialenejšie časti nádherného Jordánska.

Program:

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč