Crowne Plaza Dead Sea Obrázek0
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek1
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek2
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek3
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek4
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek5
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek6
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek7
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek8
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek9
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek10
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek11
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek12
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek13
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek14
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek15
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek16
Crowne Plaza Dead Sea Obrázek17

Crowne Plaza Dead Sea

Jordánsko
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Klid / mimo město
Exkluzivní, 5*
SPA
Lehátka zdarma
Bazén
Bazén se slanou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Elegantní a moderní hotel patřící do mezinárodního hotelového řetězce Intercontinental ("IHG"). Nachází se na rozsáhlém pozemku přímo na pěkné, udržované pláži, na severovýchodním pobřeží Mrtvého moře. Ve vzdálenosti asi 2 km se nachází malé nákupní centrum a asi 60 km severovýchodně od hotelu je jordánské hlavní město Ammán s mnoha obchody a restauracemi. V okruhu přibližně 50 km jsou k dispozici četné turistické atrakce, jako je hora Nebo, Madaba a Betánie. Letiště v Akabě se nachází cca. 265 km od hotelu.

Pláž

Hotel má vlastní udržovanou písčito-oblázkovou pláž (doporučujeme boty do vody), která je jednou z nejdelších soukromých pláží u Mrtvého moře. Lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma

.

K dispozici pro hosty

Hotel postavený v podobě prázdninové vesnice se světlými, elegantními interiéry. Svým hostům nabízí: Nabízí 24hodinovou recepci, lobby, 8 výtahů, široký výběr restaurací a barů (některé za příplatek): Restaurace: hlavní restaurace Ambrosia (mezinárodní kuchyně podávaná formou bufetu), restaurace Burj Al Hamam (libanonská kuchyně), restaurace El Grito (mexická kuchyně), restaurace Promenade a lobby bar Rabbel a bar u bazénu Aqua. K dispozici jsou 2 bazény - jeden, "The Lake", zabírá přibližně 5500 m2 v centrální části hotelového areálu, druhý typu "infinity", je určen pouze pro dospělé. Pro děti je k dispozici samostatné zastíněné brouzdaliště (sezónně vyhřívané). Další vybavení hotelu: fitness centrum, velké lázně s vnitřními bazény, úschovna zavazadel, prádelna.

Internet

Bezdrátové připojení k internetu v celém hotelu je zdarma.

Catering

Snídaně formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Příplatek za polopenzi (HB - nápoje se platí zvlášť) nebo plnou penzi "plus" (FB+) zahrnující snídani, oběd a večeři a sklenku místního vína nebo sklenku místního piva k obědu/večeři a vybrané nealkoholické nápoje podávané k jídlu je možný. Ostatní nápoje k jídlu a mezi jídly jsou za příplatek.

.

Sportovní a animační program

K dispozici jsou vířivky, volejbalové hřiště a posilovna. Několikrát týdně se ve večerních hodinách koná lehký animační program, představení a živá hudba. Pro nejmenší je k dispozici zastíněné brouzdaliště, herna a aktivity v miniklubu. Za poplatek: nedávno zrekonstruované wellness centrum se 3 vnitřními bazény (1 se slanou vodou) a saunou.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Největší hotel u Mrtvého moře s výhodnou polohou u prostorné pláže a s jemně upraveným pozemkem. Profesionální služby a výjimečná péče o spokojenost každého hosta jsou hlavními rysy tohoto hotelu. Elegantní, prostorné pokoje, zajistí každému pohodlnou dovolenou u Mrtvého moře.

Umiestnenie

Šik a moderný hotel patriaci do medzinárodnej hotelovej siete Intercontinental ("IHG"). Nachádza sa na rozsáhlom pozemku priamo na peknej, udržiavanej pláži, na severovýchodnom pobreží Màtveho mora. Vo vzdialenosti približne 2 km sa nachádza malé nákupné centrum a približne 60 km severovýchodne od hotela je jordánske hlavné mesto Ammán s množstvom obchodov a reštaurácií. V okruhu přibližně 50 km se nachází početné turistické atrakce, jako například hora Nebo, Madaba a Betánia. Letiště Akaba se nachází přibližně 1,5 km od hotelu. 265 km od hotelu.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

K dispozici jsou vírivky, volejbalové ihriská a posilňovňa. Niekoľkokrát do týždňa sa vo večerných hodinách koná ľahký animačný program, predstavenia a živá hudba. Pre najmenších je k dispozici zatienené detské brodítko, herňa a aktivity miniklubu. Za poplatok: needávno zrekonstruované wellness centrum se 3 krytými bazény (1 so slanou vodou) a saunou.

.
Stravovanie

Raňajky formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Možný je příplatok za polpenziu (HB - nápoje sa platia extra) alebo plnú penziu "plus" (FB+) zahŕňajúcu raňajky, obed a večeru a pohár miestneho vína alebo pohár miestneho piva k obedu/večeri a vybrané nealkoholické nápoje podávané k jedlám. Poslední nápoje k jedlám a mezi jedlami jsou za příplatok.

.
Miestna kategória

*****

K dispozícii pre hostí

Hotel postavený v podobě prázdninové dediny se světlými, elegantními interiéry. Svojim hostům nabízí: Recepcia s nepretržitou prevádzkou, lobby, 8 výťahov, široký výber reštaurácií a barov (niektoré za príplatok): Reštaurácie: hlavná reštaurácia Ambrosia (medzinárodná kuchyňa podávaná formou bufetu), reštaurácia Burj Al Hamam (Libanonská kuchyňa), reštaurácia El Grito (mexická kuchyňa), reštaurácia Promenade a lobby bar Rabbel a bar pri bazéne Aqua. K dispozici jsou 2 bazény - jeden, "The Lake" zaberá přibližně 5500 m2 v centrální části hotelového areálu, druhý typu "infinity", je určený len pre dospelých. Pre deti je k dispozici samostatné zatienené detské brodítko (sezónne vyhrievané). Další zařízení hotelu: fitnescentrum, velké wellness centrum s vnitřními bazény, úschovňa batožiny, práčovňa.

.
Podľa nášho názoru

The best hotel pri Màtvom mori s výhodnou polohou pri priestrannej pláži a s jemne upraveným pozemkom. Profesionálne služby a výnimočná starostlivosť o spokojnosť každého hosta sú hlavnými črtami tohoto hotela. Elegantní, kněžské komnaty, zabezpečia každému pohodlnú dovolenku pri Màtvom mori.

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč