Dead Sea Spa Hotel Obrázek0
Dead Sea Spa Hotel Obrázek1
Dead Sea Spa Hotel Obrázek2
Dead Sea Spa Hotel Obrázek3
Dead Sea Spa Hotel Obrázek4
Dead Sea Spa Hotel Obrázek5
Dead Sea Spa Hotel Obrázek6
Dead Sea Spa Hotel Obrázek7
Dead Sea Spa Hotel Obrázek8
Dead Sea Spa Hotel Obrázek9
Dead Sea Spa Hotel Obrázek10
Dead Sea Spa Hotel Obrázek11
Dead Sea Spa Hotel Obrázek12

Dead Sea Spa Hotel

Jordánsko
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Wellness
Tichý, mimo město
Bazén se sladkou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Jedná se o jeden z prvních hotelů postavených u Mrtvého moře. Lázeňský hotel Dead Sea Spa se rozkládá na ploše přibližně 45 000 m2 přímo na pláži, na severovýchodním pobřeží Mrtvého moře. Jordánské hlavní město Ammán s mnoha obchody a restauracemi je vzdáleno přibližně 60 km. Letiště v Akabě se nachází cca. 265 km od hotelu.

Pláž

Hotelový areál se nachází přímo na soukromé oblázkovo-písečné pláži, kde jsou lehátka, slunečníky a plážové osušky k dispozici zdarma. (Vstup do moře je oblázkovo-kamenitý, doporučujeme boty do vody).

Poznámka:Voda v Mrtvém moři je silně slaná, takže koupání je možné (relaxační, ale ne dlouhé). Voda má mnoho blahodárných vlastností pro lidský organismus (přírodní SPA). Vzhledem ke slanosti a vztlaku vody není možné plavání v moři.

K dispozici pro hosty

Tento komfortní hotel nabízí svým hostům: Hotel nabízí 24hodinovou recepci, prostornou vstupní halu, hlavní restauraci Crystal (mezinárodní kuchyně), restauraci/bar Aqua Fun (během dne podává nápoje a občerstvení, jako jsou sendviče, pizza nebo hamburgery) a 2 bary (některé z výše uvedených za příplatek). K dispozici je až 5 bazénů (1 z nich je v zimní sezóně vyhřívaný), včetně velkého bazénu olympijských rozměrů, dvou dětských brouzdališť (jedno s vodním hřištěm a malou skluzavkou), jednoho bazénu se skluzavkou a bazénu pouze pro dospělé. Bazén je zasazen do prostředí palem a keřů a je obklopen velkou sluneční terasou s lehátky, slunečníky a osuškami k bazénu v ceně. Dále v hotelu najdete: posilovnu, obchod se suvenýry, konferenční centrum, prádelnu, parkoviště a (placené) lázně Vitalia SPA (s krytým bazénem) a lékařské centrum.

Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

.
Catering

Snídaně (7:00-10:30), oběd (12:00-15:00) a večeře (18:30-22:30) jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci, v určitých časech mezi obědem a večeří se podává vybrané občerstvení (pizza, mini sendviče atd.) v určeném baru nebo restauraci v hotelu.) podávané v určeném baru nebo restauraci v areálu hotelu, dále vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje (z automatů), káva a čaj podávané k jídlu a v určeném baru (11:00-23:00) v areálu hotelu. Jídla v ostatních restauracích (a la carte), čerstvě vymačkané džusy, značkový alkohol a další neuvedené občerstvení a nápoje za příplatek.

Sportovní a animační program

V areálu hotelu si můžete užít jeden z několika bazénů, posilovnu, kulečník, zahrát si volejbal nebo plážový fotbal. Pro ty nejmenší jsou k dispozici brouzdaliště, vodní hřiště a malé skluzavky. Za poplatek: Vitalia SPA s krytým bazénem a lékařské centrum, známé po celém Jordánsku, které využívá léčebných a terapeutických vlastností Mrtvého moře.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel, který spravuje rodina s dlouholetou tradicí v pohostinství, se vyznačuje výjimečnou péčí o každého ze svých hostů. Díky velkému bazénu a přímému přístupu k Mrtvému moři je skvělou volbou pro úspěšnou dovolenou jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry, které mají rády aktivní dovolenou.

Program:

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč