Melia Marina Varadero Obrázek0
Melia Marina Varadero Obrázek1
Melia Marina Varadero Obrázek2
Melia Marina Varadero Obrázek3
Melia Marina Varadero Obrázek4
Melia Marina Varadero Obrázek5
Melia Marina Varadero Obrázek6
Melia Marina Varadero Obrázek7
Melia Marina Varadero Obrázek8
Melia Marina Varadero Obrázek9
Melia Marina Varadero Obrázek10
Melia Marina Varadero Obrázek11
Melia Marina Varadero Obrázek12
Melia Marina Varadero Obrázek13
Melia Marina Varadero Obrázek14
Melia Marina Varadero Obrázek15
Melia Marina Varadero Obrázek16
Melia Marina Varadero Obrázek17
Melia Marina Varadero Obrázek18
Melia Marina Varadero Obrázek19
Melia Marina Varadero Obrázek20
Melia Marina Varadero Obrázek21
Melia Marina Varadero Obrázek22
Melia Marina Varadero Obrázek23
Melia Marina Varadero Obrázek24

Melia Marina Varadero

Kuba - Varadero
Pobytový
Rodinný
Mezinárodní animace
Wi-Fi
Bazén se sladkou vodou
Exkluzivní, 5*
Tenisový kurt
Pláž do 100 m
Rodinný pokoj

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází na malebném místě na břehu přístavu Varadero, na samém konci poloostrova Hicacos. Do centra letoviska je to přibližně 14 km - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero cca 40 km.

.

Pláž

K bílé karibské pláži cca 200 m (přechod po lávce přes ulici). Lehátka, slunečníky a osušky na pláži - zdarma.

.

K dispozici pro hosty

Tento hotel byl postaven v roce 2013.

Recepce, vstupní hala, výtahy, 5 restaurací, 9 barů (včetně snack baru u bazénu a snack baru na pláži), tropická zahrada, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, 5 bazénů (včetně 2 dětských a 1 brouzdaliště, v bazénech sladká voda), vířivka, balijská lůžka, miniklub a dětské hřiště, hlídání dětí (za poplatek), salon krásy, nákupní pasáž, konferenční místnosti, směnárna.

Internet

Wi-Fi a internetové stanice - za poplatek (cca 10 CUC/hodina).

.

Catering

All Inclusive: snídaně (07:30-10:30) a večeře (18:30-22:00) formou bufetu podávané v hlavní restauraci, oběd a'la carte v plážovém baru (11:00-16:00), 4 restaurace a'la carte (nutná předchozí rezervace), občerstvení a místní alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodin denně v barech určených hotelem.

Sportovní a animační program

Zdarma: wellness (sauna, kardio zařízení, běžecké pásy, stacionární kola), plážový volejbal, aerobik, tenisové kurty, lekce potápění. Za poplatek: hotelové lázně (kosmetické a tělové procedury, masáže), vodní sporty na pláži.

.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Nejnovější hotel v celém Varaderu s charakteristickou značkou Melia. Luxusní pokoje, rozsáhlá infrastruktura, chutné jídlo a prvotřídní služby, rajská pláž a teplý oceán - ideální místo pro dovolenou.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, ubytování ve vybraném hotelu (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby polského delegáta, služby zástupce Rainbow během odbavení na letišti ve Varšavě.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu než je uvedeno v popisu každého hotelu a jiné osobní výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální informace o Covid-19 a vstupní podmínky na Kubu!

Název zájezdu v polském jazyce: Kuba - Varadero

Program

Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Varadera. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu následuje pasová kontrola, setkání s průvodcem a transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

Den druhý až předposlední
Pobyt ve Varaderu. Volný čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Možnost využití fakultativních výletů - celkovou nabídku výletů poskytne delegát v místě pobytu.

Den 8 nebo 15
Po snídani vystěhování z hotelu. Transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.

Den 9 nebo 16
Přílet do Varšavy.

Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 3 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

Drony
Je přísně zakázáno dovážet na Kubu drony.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Měna
Od 1.1.2021 je kubánskou měnou kubánské peso (CUP). 100 EUR je cca 2 900 CUP a 100 USD je cca 2 400 CUP (podle směnného kurzu z 02.06.21). Na Kubě jsou přijímány kreditní karty Visa a Mastercard, pokud jsou v provozu terminály. Platba za fakultativní výlety je možná pouze v EUR.

Upozorňujeme, že na Kubě není možné platit v USD. Doporučujeme, abyste si s sebou vzali EURO

Orientační ceny
Káva cca 1-2 EUR, cigarety cca 2 EUR, nápoje perlivé do 2 EUR, pivo cca 2 EUR, oběd v restauraci od 15  EUR.

Očkování
Očkování není povinné. Doporučuje se očkování proti hepatitidě typu A a B, tyfu, záškrtu, choleře a tetanu.

Spropitné
Není povinné, ale očekává se (prosíme, pamatujte na to, že Kubánci vydělávají velmi málo). Je vhodné mít s sebou také malé dárky (průpisky, zapalovače, atd.).

Čas
Na Kubě je časový posun - 6 hod. oproti ČR

Elektřina
Americký systém 110 V, ale v hotelech je často používaný systém 220 V. V některých hotelech je zapotřebí tzv. adaptér, není možné jej zakoupit na místě.

Internet
Pamatujte, že internet není všude dostupný (zvláště během poznávacích zájezdů). Ve většině hotelů ve Varaderu je internet dostupný, nicméně kvalita připojení se značně liší od evropských standardů. 

Otevírací doba
Na Kubě jsou všechny obchody státní. Otevírací doba je obvykle do 21:00, ale doporučujeme nakupovat do 19:30-20:00. Tržiště se suvenýry fungují obvykle do 19:00. V turistických letoviscích jsou obchody a bazary otevřeny 7 dní v týdnu. Na Kubě není siesta, ale pouze polední pauza (cca 12:30-14:00).

Úroveň hotelů na Kubě
Informujeme, že úroveň hotelů na Kubě se může lišit od evropských standardů.

VARADERO
Varadero je nejrozvinutější turistické letovisko na Kubě. Nachází se na poloostrově Hicacos, cca 140 km od Hawany. Ve Varaderu se nachází jedna z nejkrásnějších pláží ostrova - jemný bílý písek a tyrkysová voda - to je opravdový ráj nejen pro milovníky lenošení na pláži, ale také pro osoby milující aktivní odpočinek. Podél celého letoviska jezdí turistický autobus (za poplatek). Kromě koupání a opalování můžete také navštívit obchůdky a stánky se suvenýry a večer se nechat unést rytmem salsy v některém z místních klubů, např. v ulici 62 nebo v baru The Beatles.

Výlety v okolí

STARÁ HAVANA, RUM A AMERICKÁ KLASIKA - s polským průvodcem! Zveme Vás na celodenní výlet, jehož jedinečná atmosféra zůstane ve vaší paměti ještě dlouho. Procházka starou Havanou a jejími nejkrásnějšími náměstími nás zavede zpět do období koloniálního rozvoje města. Kapitol, který je kopií budovy z Washingtonu a všudypřítomné vozy z 50. let, dokonale odráží atmosféru americké prosperity v předrevolučních letech. Na náměstí Revoluce uvidíme nejdůležitější objekty socialistické Kuby s budovou ústředního výboru v čele a místem, ze kterého Fidel Castro přednášel své ohnivé projevy národu. Celek bude korunován návštěvou muzea rumu a projížďkou americkými klasikami. Oběd v ceně zájezdu. 

SANTERIA V TRINIDADU A FRANCOUZSKÁ ELEGANCE CIENFUEGOS - s polským průvodcem! Neviděli jste pestřejší město než Trinidad, jehož staré město je zapsáno na seznamu Světového dědictví UNESCO. Doporučujeme procházku po dlážděných ulicích od parku Céspedes po náměstí Mayor a návštěvu slavné kavárny Canchanchara. Dalším bodem programu bude Cienfuegos. Město je nazýváno Perlou Jihu. Zde uvidíte hlavní bulvár s parkem Jose Martiho a nejoriginálnější budovu ve městě Palacio del Valle. Během výletu snídaně a oběd v ceně. 

INDIÁNI, KROKODÝLI, KARIBSKÉ MOŘE A PARA - s polským průvodcem! Chcete skutečný kontakt s exotickými místy? Chcete si odpočinout na pobřeží Korálového moře? Krásnou krajinu, zelené plochy, přírodu a unikátní rostliny lze vidět pouze během této expedice. Kromě toho bude jedinečná příležitost podívat se do čelisti krokodýla na farmě, kde je chovají. Nezapomeňte si vzít plavky, protože navštívíme pláž Caleta Buena - tam bude oběd, odpočinek a možnost využití baru v ceně! 

KATAMARÁN, SLUNCE A DELÍNI - CRUCERO DEL SOL - každý den! Nejlepší způsob pro relax, nezapomenutelné dojmy a krásný výhled! Plavba katamaránem na karibský ostrov Cayo Blanco. Možnost šnorchlování v tyrkysových vodách Atlantského oceánu a nezapomenutelné koupání s delfíny. Během plavby alkoholické a nealkoholické nápoje v ceně. Na ostrově vás zveme na oběd - milovníci mořských plodů budou mít možnost ochutnat langusty.

PLAVÁNÍ S DELFÍNY - každý den! Pokud vám polibky a objetí delfínů nestačí, nechte se unést vodním dobrodružstvím a pojďte si s nimi zaplavat! Rezervujte si dopoledne nebo odpoledne a vydejte se lodí do speciálně upraveného jezera pro koupání s delfíny. Úsměv na tváři je zaručen! 

BUENA VISTA SOCIAL CLUB A PŘÁTELÉ - KONCERT - středa. Hudební projekt Buena Vista Social Club přispěl k šíření kubánské hudby a kultury po celém světě a ze skupiny starších muzikantů vytvořili nesmrtelné legendy a vzory. Během představení uslyšíte největší hity tvůrců legendární kapely, v podání spřátelených hudebníků. Večer, který si jistě získá Vaše srdce a zůstane dlouho ve Vaší paměti. 

JEEP DISCOVER TOUR - každý den! Objevte kouzlo provincie Matanzas během samostatných přejezdů džípy (4-sedačkové). Program zahrnuje návštěvu základny Rio Canimar, možnost projížďky na koni, rafting motorovými čluny po řece Canimar, návštěvu jeskyně Saturno, možnost koupání ve skalním jezeře, prohlídku hlavního města provincie - Matanzas. Navštívíte všechna místa v pravém kubánském tempu s klidem a úsměvem na tváři! Oběd v ceně výletu. Je možné si objednat samostatný džíp. 

VÝPRAVA ZA VELKOU RYBOU - každý den! Ahoj dobrodružství! Udělejte si přestávku u rybářského prutu! Zveme na loď se 4 rybářskými stojany s rybářským vybavením. Prázdninová atmosféra nemůže chybět, proto je možné vzít na palubu doprovodné osoby (za poplatek). Během expedice je na lodi otevřen bar (alkohol, osvěžující nápoje, voda). 

BOAT ADVENTURE - každý den! Je to kombinace skvělé zábavy s možností samostatné plavby na motorových člunech podél mangrovových lesních kanálů a poznávání divoké přírody Přírodní rezervace Cardenas Bay. 

POTÁPĚNÍ - každý den! Pokud jste certifikovaný potápěč a chcete vidět podmořský svět u pobřeží Kuby, máme pro Vás nabídku balíčků potápění. Detaily a přesné ceny u delegátů.

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů.

Upozornění k přeletu

Přelet:    
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let).

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna na Kubě obvykle trvá od 1. listopadu do 31. března. 

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč