Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek0
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek1
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek2
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek3
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek4
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek5
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek6
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek7
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek8
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek9
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek10
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek11
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek12
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek13
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek14
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek15
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek16
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek17
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek18
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek19
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek20
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek21
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek22
Marlita Beach Hotel & Apartments Obrázek23

Marlita Beach Hotel & Apartments

Kypr
Pobytový
Rodinný

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Vysoce kvalitní komplex, který se skládá z hotelů Marlita a Anastasia (umístěných blízko sebe ve velkém hotelovém areálu); po rozsáhlé rekonstrukci v zimě 2016/2017. - Kvalita garantovaná vysoce ceněným hotelovým řetězcem Tsokkos. Hotel se nachází v několika budovách u (cca 70 m) písečné pláže, na východním pobřeží jižního Kypru v Protarasu, známém a oblíbeném rekreačním středisku, nedaleko promenády, která se táhne podél pobřeží (její začátek cca 500 m od hotelu). Do centra Protarasu se dostanete procházkou po promenádě (cca 2 km), nejbližší bary, kavárny a obchody jsou vzdáleny cca 150 m. Nedaleko hotelu (cca 150 m) se nachází autobusová zastávka, odkud jezdí autobusy do centra Protarasu a Ayia Napy (největší počet diskoték a klubů na Kypru !) . Letiště v Larnace je vzdáleno cca 60 km.

.
Pláž

Hned vedle hotelu (musíte přejít promenádu) se nachází písečná pláž (cca 70 m) v zátoce Marlita s pozvolným sestupem do moře (na Kypru jsou všechny pláže veřejné a všeobecně přístupné). Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek, cca 2,5 EUR za lehátko/den); plážové osušky jsou v hotelu k dispozici zdarma (nutná záloha 10 EUR).

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce s lobby a výtahy. V hlavní budově : bufetová hlavní restaurace s mezinárodní kuchyní a 4 bary (včetně 1 u bazénu) a restaurace a'la carte -Thalassa Restaurant & Bar s mezinárodní kuchyní (za poplatek). Hotelový komplex se vyznačuje rozsáhlým sportovním a rekreačním zázemím, včetně: 2 venkovní lagunové bazény (hluboký a mělčí pro děti), krytý bazén s brouzdalištěm a bezplatný aquapark se skluzavkami pro dospělé i děti (oba v hotelu Anastasia). Hosté hotelu Marlita mohou využívat bazény a rekreační areál sesterského hotelu Anastasia. Kromě toho mohou využívat posilovnu (zdarma) a lázně (za příplatek), pingpongový stůl, šipky a hernu. V areálu je tenisový kurt (vybavení a osvětlení za poplatek). K dispozici jsou služby jako praní prádla, směnárna (za poplatek).

.
Internet

Wifi ve veřejných prostorách a na pokojích je za poplatek (cca 10EUR/den).

.
Catering

Balíček All Inclusive zahrnuje snídani (7:00-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeři (18:30-21:30) formou bufetu (mezinárodní kuchyně). Dále občerstvení mezi jídly (10:30-12:00, 15:30-18:00) a večerní občerstvení od 22:00-24:00. Formule All Inclusive zahrnuje také zmrzlinu a čaj od 16:30-17:30. V rámci All Inclusive jsou k dispozici místní alkoholické a nealkoholické nápoje, a to i v baru u aquaparku. Za příplatek se platí čerstvě vymačkané džusy, ochucené kávy a dovážené alkoholické nápoje.

Sportovní a animační program

Sportovní a animační program: rozsáhlý animační program pro děti: sportovní aktivity, hry, výtvarné aktivity, hřiště a dospělé: večerní show, živá hudba a soutěže. Od poloviny června do poloviny září FIGLO KLUB s animací v polštině. Hotel nabízí bezplatnou lekci "úvodního potápění" (jednou za pobyt). Kromě toho je na vyžádání a za příplatek k dispozici hlídání dětí.

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Doporučujeme jej zejména rodinám s dětmi, protože nabízí pohodlné ubytování ve studiích a apartmánech a možnost využívat aquapark. Bohatý vzorec All Inclusive bude další výhodou pro dospělé a vynikající poloha v blízkosti pláže a zábavy uspokojí všechny žíznivé po atrakcích letoviska . Komplex po rozsáhlé rekonstrukci v roce 2016/2017. Za to všechno hvězdička navíc od Rainbow !

Program:

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč