Kenzi Europa Obrázek0
Kenzi Europa Obrázek1
Kenzi Europa Obrázek2
Kenzi Europa Obrázek3
Kenzi Europa Obrázek4
Kenzi Europa Obrázek5
Kenzi Europa Obrázek6
Kenzi Europa Obrázek7
Kenzi Europa Obrázek8
Kenzi Europa Obrázek9
Kenzi Europa Obrázek10
Kenzi Europa Obrázek11
Kenzi Europa Obrázek12
Kenzi Europa Obrázek13
Kenzi Europa Obrázek14
Kenzi Europa Obrázek15
Kenzi Europa Obrázek16
Kenzi Europa Obrázek17
Kenzi Europa Obrázek18
Kenzi Europa Obrázek19
Kenzi Europa Obrázek20
Kenzi Europa Obrázek21

Kenzi Europa

Maroko - Agadir
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v blízkosti centra letoviska (cca 5 minut chůze), s velkým výběrem obchodů, barů, restaurací a zábavy v bezprostřední blízkosti. Letiště je od hotelu vzdáleno přibližně 30 km.

.
Pláž

Budova se nachází přibližně 300 m od široké písečné pláže. Lehátka a slunečníky - zdarma v oddělené hotelové části.

.
K dispozici pro hosty

Hotel prošel v roce 2013 rozsáhlou rekonstrukcí.

V hotelu je nepřetržitě otevřená recepce, úschovna zavazadel, hlavní restaurace s mezinárodní kuchyní a bar. Velký bazén s několika skluzavkami, v zimní sezóně vyhřívaný, s oddělenou částí pro děti. Dále butiky, lékárna, směnárna a bankomat. Prádelna za příplatek. Lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, osušky se zálohou cca 200 MAD. Hotel přijímá platební karty.

.
Internet

V hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi a internetový koutek.

Catering

All inclusive: časná kontinentální snídaně (5:00-7:00), snídaně formou bufetu (7:00-10:00), oběd (12:30-15:00) a večeře (19:00-22:00) v hlavní restauraci. Přestávka na kávu: palačinky, pečivo, občerstvení, studené a teplé nápoje (16:00-17:00) v baru u bazénu. Nealkoholické a místní alkoholické nápoje (10:00-23:00) v hlavním baru a u bazénu a během jídla v hlavní restauraci (voda, perlivé nápoje, džusy, káva, čaj, ovocné koktejly, pivo, víno, whisky). K dispozici jsou vysoké židličky pro děti.

.
Sportovní a animační program

K dispozici je víceúčelové sportovní hřiště, stolní tenis, tenis (2 osvětlené kurty, pronájem tenisového vybavení za příplatek cca 50 MAD/hod) a posilovna. Ve večerních hodinách a během dne se koná umělecký program pro dospělé i děti a 1× týdně marocký večer. Za příplatek masáže, sauna, hammam a kosmetické procedury v lázeňském centru (podrobný ceník k dispozici na recepci). Pro děti je k dispozici dětské hřiště a animace během dne.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Kvalitní hotel se nachází kousek od centra města a nabízí širokou nabídku zábavy přímo v hotelu i v jeho bezprostřední blízkosti. Největšími přednostmi hotelu jsou jeho malý, ale velmi dobře upravený areál, příjemný personál a vynikající strava.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu jinou než je uvedeno v popisu každého hotelu, nápoje k jídlu (netýká se All Inclusive), povinný turistický poplatek (poplatek byl automaticky přidán do rezervace) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Maroko - Agadir wczasy

 

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Odlety z: Varšavy a Katovic. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

UPOZORNĚNÍ! Ceny uvedené v katalogu společně s aktuálními cenami v systému jsou platné pouze pro obyvatele Polska, České republiky a Slovenska. V případě jiné státní příslušnosti - cena a místa na potvrzení.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Obecné informace

Měna
MAD - marocký dirham, který není volně směnitelnou měnou mimo Maroko. Kurz je nastaven centrálně, takže nezáleží na tom, kde vyměníte peníze. Vezměte si s sebou EUR nebo USD. Kreditní karty jsou přijímány v restauracích a velkých obchodech, není problém použít bankomat.

 

Spropitné
Je obvyklé nechávat malé částky jako spropitné. Výdělky v Maroku nejsou vysoké a spropitné je často velká finanční pomoc. To platí zejména pro řidiče fakultativních výletů a pro číšníky v restauracích. Je slušnost také dát malou odměnu místním lidem které si chcete vyfotit, v opačném případě se můžete dostat do nepříjemné situace.

 

Vízum
Každý cestující musí mít pas platný po dobu nejméně 6 měsíců ode dne odjezdu z Maroka. U pobytů do 90 dnů není vyžadováno vízum. Občané s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám.

 

Čas
- 1 hodina času oproti českému času.

 

Orientační ceny
Oběd od 40 MAD; voda 1,5 l - 5 MAD; 10 MAD pivo v obchodě.

 

Pošta
Většina hotelů má poštovní schránky, do kterých můžete vhodit pohlednice. Při nákupu pohlednic doporučujeme hned koupit známky pro leteckou poštu (cca 6.50 MAD).

 

Elektřina
Napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými zástrčkami pracují bez problémů.

 

Telefony
Telefonní karty je možné zakoupit v obchodech a stáncích poblíž veřejných telefonních automatů. Karta za cca 50 MAD vystačí na krátký mezinárodní hovor. Mobilní telefony fungují po celém Maroku. Místní hovory jsou levné, zatímco zahraniční jsou poměrně drahé. Tarif roamingu si prosím zjistěte u operátora ještě před odjezdem na dovolenou.

 

Agádír
Agádír se nachází u Atlantského oceánu a je největším letoviskem v Maroku. Úžasná pláž je široká cca 300 m a dlouhá cca 8 km a teplé vody Atlantského oceánu lákají ke koupání. Četné kavárny a obchody podél pobřežní promenády navozují skutečnou prázdninovou atmosféru. V Maroku najdeme spoustu francouzského vlivu, pro tuto zemi je typický neobvyklý mix kultur. Francouzského vlivu si můžete všimnout také v místní kuchyni.

Výlety v okolí

KRÁLOVSKÝ MARRÁKEŠ - 1 denní
Jedinečný výlet do bývalého hlavního města sultánů a v současné době nejatraktivnějšího města v Maroku. Jednodenní výlet do tohoto města plného kouzel vám umožní poznat jeho jedinečný africký temperament a dozvědět se o jeho nejzajímavějších koutech: zahrady Majorelle, mešita Kutubíja (zvenčí), palác Bahia a jediné náměstí na světě Djemaa el Fna, kde se lze setkat se zaklínači hadů, akrobaty, věštci. V Marrákeši vás také pozveme na večeři do marocké restaurace a na procházku po medíně (starém městě). V pozdních večerních hodinách se vrátíme do Agádíru.

 

DIVOKÝ JIH - MĚSTEČKO MASSA A PARK TIZNIT
Atraktivní cesta terénními automobily na jih od Agádíru, po oblasti Souss-Massa. V programu mimo jiné: vodní přehrada Youssef Ben Tachfine na úpatí pohoří Antiatlas, Národní park Souss-Massa, zelené plantáže banánovníků, divoké pláže s jeskyněmi rybářů, „malá sahara“. Oběd v berberské restauraci. A na závěr nezapomenutelná jízda  bývalou trasou Rally Paříž-Dakar.

 

RYBOLOV 
Relaxační plavba lodí po zátoce Agádíru, během které budeme mít možnost lovit a opalovat se. Hostinu z ulovených ryb připraví palubní šéfkuchař.

 

SAFARI BOU JERIF - 2 denní 
Dvoudenní expedice džípy na jih Maroka. Přejezd na divokou pláž Legzira, která je známá díky obrovským červeným skalním obloukům. Volný čas a oběd na pláži. Návštěva městečka Sidi Ifni (bývalé španělské enklávy), pevnosti Cizinecké legie a lov škorpiónů. Nezapomenutelné ubytování na jedinečném místě - ve stanech berberských nomádů v pevnosti Bou Jerif! Následující den přejezd k úpatí pohoří Antiatlas, pobyt v opevněném městě Tiznit a prohlídka přehrady Youssef Ben Tachfine. Cena zahrnuje: nocleh, 2 obědy, večeře, snídaně.

 

MALEBNÉ MĚSTEČKO AS-SAWÍRA 
Okouzlující bílo-modré městečko. Nachází se u pobřeží Atlantiku s krásným starým městem z 18. století. Město malířů, sochařů, hudebníků a umělců vyrábějících nádherné stříbrné výrobky. Toto město opakovaně navštívil Jimmy Hendrix. Program zahrnuje procházku historickým starým městem s opevněným nábřežím La Scala. Ve volném čase oběd na vlastní náklady.

 

PROJÍŽĎKA NA VELBLOUDECH
Dvouhodinový výlet na velbloudech do okolí Agádíru. Výhodou výletu je zajímavá trasa projížďky vedoucí přes eukalyptové háje podél údolí řeky Souss, kde lze s trochou štěstí vidět růžové plameňáky!

 

RELAXAČNÍ HAMMAM 
Tato relaxační procedura ošetření pleti je kombinací sauny, vodní lázně, aplikace černého olivového mýdla, gommage peelingu a hodinové masáže celého těla přírodními oleji.

 

KROKODÝLÍ PARK 
Výlet do Krokodýlího parku u Agádíru. Je zde shromážděno přes 300 exemplářů krokodýla Nilského. Je to jeden z největších druhů krokodýlů žijících v Africe. Krokodýly lze zde obdivovat v krásném uspořádání odkazujícím na jejich přirozený ekosystém. Park je také okouzlující botanickou zahradou, kde rostou rostliny z celého světa. Neobvyklé druhy exotických rostlin byly rozděleny do 4 botanických oblastí. V Croco parku můžete také obdivovat obří želvy a leguány. Volný čas v parku.

 

Upozornění! Výlety jsou komentovány v polském jazyce. Jejich organizátorem není Rainbow, ale místní cestovní kancelář, která ručí za kvalitu služeb. Sestavuje také jejich program, ceny a termíny odjezdů, proto jakékoliv případné reklamace by měly být směřovány přímo na organizátora. Uvedené popisy a ceny v katalogu jsou pouze orientačnípro podrobnější informace prosím kontaktujte našeho zástupce v Agadiru. Delegát je pouze zprostředkovatelem fakultativních výletů. Minimální počet účastníků je 15 osob. Před a po sezóně nejsou některé výlety organizovány.

Víza - informace pro prodejce

Držitelé cestovních pasů České republiky nepotřebují ke vstupu do Maroka vízum pro pobyt nepřesahující 90 dnů.

POZOR: Občané třetích zemí, se kterými nemá Maroko bezvízovou dohodu a kteří cestují s cestovním dokladem vydaným Českou republikou, vízum potřebují!

Ke vstupu do Maroka musí být občan ČR, dle informací Ministerstva zahraničních věcí a spolupráce Marockého království, vybaven nepoškozeným cestovním pasem s platností nejméně 3 měsíce od data vstupu na marocké území.

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč