Three Corners Sea Beach Obrázek0
Three Corners Sea Beach Obrázek1
Three Corners Sea Beach Obrázek2
Three Corners Sea Beach Obrázek3
Three Corners Sea Beach Obrázek4
Three Corners Sea Beach Obrázek5
Three Corners Sea Beach Obrázek6
Three Corners Sea Beach Obrázek7
Three Corners Sea Beach Obrázek8
Three Corners Sea Beach Obrázek9
Three Corners Sea Beach Obrázek10
Three Corners Sea Beach Obrázek11
Three Corners Sea Beach Obrázek12
Three Corners Sea Beach Obrázek13
Three Corners Sea Beach Obrázek14
Three Corners Sea Beach Obrázek15
Three Corners Sea Beach Obrázek16
Three Corners Sea Beach Obrázek17
Three Corners Sea Beach Obrázek18

Three Corners Sea Beach

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam
Pobytový
Rodinný
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
Rodinný pokoj
Posilovna
SPA
Blízko letiště, krátký transfer
Bazén se sladkou vodou
Bazén
Skluzavky

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Vhodně navržený a zařízený rozsáhlý hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a jednopatrových budov, které obklopuje dobře udržovaná zahrada. Hotel se nachází přímo na soukromé písčito-oblázkové pláži s vlastním molem, které umožňuje přístup k malebnému korálovému útesu. Mezinárodní letiště je vzdáleno přibližně 8 km a město Marsa Alam přibližně 70 km.

.

K dispozici pro hosty

V hotelu je 24hodinová recepce, prostorná vstupní hala, směnárna, bankomat, miniprodejna a diskotéka. V hotelu je hlavní restaurace s denní nabídkou mezinárodní kuchyně, orientální restaurace a'la carte a několik barů - lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži a disco bar. Hoteloví hosté mohou využívat dva venkovní bazény nepravidelného tvaru (se sladkou vodou; jeden v zimě vyhřívaný) a dvě dětská brouzdaliště (jedno v zimě vyhřívané), obklopené sluneční terasou. K dispozici je pět tobogánů. Slunečníky, lehátka, matrace a plážové osušky u bazénů a na pláži jsou k dispozici zdarma.

Catering

Složení All Inclusive zahrnuje: snídaně (07:00-10:00), obědy (13:00-15:00) a večeře (19:00-22:00) podávané formou bufetu v hlavní restauraci. Kromě toho se v určených barech od 10:00-23:00 podává odpolední občerstvení a místní alkoholické a nealkoholické nápoje. Pořádají se také tematické večeře, například orientální, italské nebo francouzské.

Sportovní a animační program

Přes den a večer se konají následující akce: hry a aktivity, taneční vystoupení a lekce, kvízy, živá hudba. Zdarma: šipky, stolní tenis, plážový volejbal, vodní míč, aerobik, vodní aerobik, fitness, posilovna a za příplatek: kulečník, potápěčské centrum, wellness centrum - masáže, vířivka, lázně, sauna. Pro děti je k dispozici miniklub Trixie (hry, tematické dny, sportovní soutěže), dětské hřiště a brouzdaliště.

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel je ideální pro aktivní dovolenou a rodinnou dovolenou za atraktivní cenu!"

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 3, 4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum - cca 25 USD/os. (platí se na letišti), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje.

Název zájezdu v polském jazyce: Marsa Alam wypoczynek

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. 
Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

EGYPT MARSA ALAM - základní informace

Vízum
Každý cestující je povinen mít platný cestovní pas s dobou platnosti nejméně 6 měsíců ode dne výjezdu z Egypta. Pro občany ČR je vízum povinné, je uděleno na mezinárodním letišti při příletu do země. Vízum je platné 30 dnů, je vyznačeno razítkem v cestovním pase a stojí 25 USD.

Čas
Stejný jako v České republice.

Úřední jazyk
Arabský (dialekt egyptský).

Měna
EGP - Egyptská libra. 1 USD = cca 16,6 EGP, 1 EUR = cca 17,5 EGP. Doporučujeme vzít s sebou eura nebo dolary (nejsou akceptované bankovky vydané před rokem 1996). Peníze lze vyměnit v mnoha směnárnách v hotelech nebo v bankách. Je nutné mít s sebou část financí v hotovosti, protože placení kreditní kartou a použití bankomatů může být někdy obtížné.

Elektřina
Elektrické napětí je 220 V, 50 Hz. Spotřebiče s českými zástrčkami fungují bez problémů.

Telefony
Mobilní telefony fungují jak v turistických lokalitách, tak i ve městech. Ověřte si před odjezdem, zda máte aktivován roaming a informujte se u svého operátora na ceny vámi používaného tarifu. 

Spropitné
V arabských zemích je zvykem věnovat malé částky jako spropitné (minimálně 1 USD). Výdělky v Egyptě jsou nízké, a proto je spropitné často velkou finanční pomocí. Platí to zejména o řidičích během výletů do okolí, pro číšníky v restauracích, ale jsou také obvyklé v hotelech pro úklidový personál.

Orientační ceny
Oběd v restauraci od 150 EGP; pivo v baru 70 EGP; 1 l vody 3 EGP; káva v kavárně od 20 EGP. V arabských zemích je zvykem smlouvání, zvlášť u větších nákupů nebo koupi suvenýrů. Je však důležité dodržovat určitá pravidla: nikdy nenabízej cenu, kterou nejsi schopen zaplatit a při nakupování nelze spěchat.
V mnoha historických budovách jsou zavedeny poplatky za fotografování, které mohou být od 5 až do 100 EGP. Informujte se prosím u průvodce během jednotlivých výletů.

Pošta
Známka na pohled do České republiky stojí 20 EGP. Cena je úředně stanovena. Při koupi známky je třeba upozornit, že je to do České republiky.

Oblast

Marsa Alam
Marsa Alam se nachází v jižní části pobřeží Rudého moře, je jednou z nejmladších a nejméně přeplněných turistických oblastí Egypta. Tato část pobřeží je panenskou krajinou, jež si vybírají milovníci klidné dovolené, stejně jako milovníci vodních sportů. Oblast Marsa Alam je známá jako ráj pro potápěče - nádherně barevné korálové útesy a nepřeberné množství ryb okouzluje turisty z celého světa. Je to také skvělá základna pro turisty, kteří chtějí vidět památky starověkého Egypta - Abu Simbel, chrám Luxor, Údolí králů a chrám ve Filé.

Odlety z: Varšavy a Katovic. Sraz na letišti, u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady.

Výlety v okolí

Luxor a Karnak
Celodenní výlet autobusem do slavné Théby - města se stovkou brán. V programu mimo jiné: návštěva chrámu v Karnaku, Údolí králů - s hrobkami faraónů (mimo jiné slavná Tutanchamonova hrobka), Memnonovy kolosy (pozůstatky chrámu Amenhotepa III.) a monumentálního chrámu královny Hatšeptsut (zrestaurovaného polskou archeologickou výpravou). Během výletu oběd.
Cena cca 110 USD/os.

Hlubinné potápění
Skvělý výlet lodí ke korálovým útesům, koupání v moři, potápění a pozorování krás korálových útesů. Vše pod dohledem profesionálních instruktorů. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění a jízda na čtyřkolkách je rizikový sport.
Cena cca 85 USD/os.

Plavba lodí Nefertari
Skvělá nabídka pro ty, kteří chtějí vidět korálové útesy bez vstupu do vody. Díky panoramatickým oknům a pohodlnému sezení v klimatizované kabině ponořené do hloubky cca 2-3 metrů lze během plavby obdivovat krásné korálové útesy a mnoho druhů ryb. V programu je i zastávka na hodinové šnorchlování, chutná večeře v restauraci na lodi, nealkoholické nápoje na lodi. Skvělá zábava a dobrodružství pro celou rodinu! 
Cena cca 85 USD/os. 

V galábiji přes El Quseir!

Odpolední výlet po nejstarším egyptském městě na pobřeží Rudého moře - El Quseir. Je to jedno z mála pobřežních měst, kde se podařilo udržet skutečné zvyky Egypťanů ještě nedotčené cestovním ruchem. Oblečeni v tradičních místních egyptských kostýmech čili galábijích navštívíme nejstarší mešitu ve městě, koptský kostel a projdeme se úzkými uličkami města. Následně oběd v místní rybí restauraci. Po jídle návštěva místního trhu, kde se nachází tradiční parfumerie a coffee shop, kde ochutnáme kávu s kardamónem nebo ibiškový čaj.
Cena cca 50 USD/os.

Potápění - ostrov Qulaan - egyptské Maledivy
Fantastický výlet lodí na ostrovy Qulaan - malé rajské ostrovy roztroušené po Rudém moři, obklopené pohádkovými útesy! Během výletu jsou naplánovány 3 zastávky na šnorchlování (vybavení ke šnorchlování v ceně) a volný čas na jednom z ostrovů. V ceně výletu je zahrnut oběd. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění je rizikový sport.
Cena cca 70 USD/os.

Želví dům

Skvělý výlet do zátoky Marsa Mubarak - na místo, kde obří želvy rudého moře vytvořily svůj domov. Vyplujeme z krásného přístavu v Port Ghalibu a začneme naše dobrodružství, během něhož jsou plánovány tři zastávky na šnorchlování. Oběd na lodi v ceně. Doporučujeme dokoupit balíček pojištění SPORT, protože potápění je rizikový sport. Cena cca 55 USD/os.

Asuán a Abu Simbel 

Dvoudenní autobusový výlet. 1. den: navštívíme Velkou asuánskou přehradu a chrám bohyně Isis na ostrově Philae. Následně nocleh v Asuánu (na lodi nebo v hotelu). V brzkých ranních hodinách odjezd z Asuánu a přejezd do Abu Simbel - monumentálních a úchvatných chrámů faraóna Ramzese II. a jeho manželky Nefertari. Následně přejezd do města Edfú, kde uvidíte chrám boha Hora. Cena zahrnuje 2 obědy, večeři a snídani.
Cena cca 250 USD/os.

Super safari 
Zažijte skvělé dobrodružství v srdci východní pouště. Super Safari je skvělou zábavou pro celou rodinu. Program zájezdu zahrnuje cca 30 min. přejezd na čtyřkolce a projížďku na velbloudech v poušti, následně přejezd džípem do beduínské vesnice, kde uvidíte pouštní život, ochutnáte lahodný čaj. Na konci tohoto vzrušujícího dne uvidíte západ slunce v poušti a ochutnáte skutečnou beduínskou grilovanou večeři s orientální show. Cena cca 55 USD/os. 

Další možnost výletu

Quad Moto (cca 60 USD/os.)

Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů. Výlety jsou komentovány v polském jazyce (při dosažení minimálního počtu 6 účastníků) nebo v anglickém jazyce. Jejich organizátorem není Rainbow, ale místní cestovní kancelář, která ručí za kvalitu služeb a sestavuje jejich program, ceny a termíny odjezdů. Delegát je pouze zprostředkovatelem fakultativních výletů. Není možnost platby kreditní kartou.

Víza - informace pro prodejce

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v Egyptě obvykle trvá od poloviny června do poloviny září.

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč