Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek0
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek1
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek2
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek3
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek4
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek5
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek6
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek7
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek8
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek9
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek10
Savoy Resort & Spa Seychelles Obrázek11

Savoy Resort & Spa Seychelles

Seychely
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
V/blízko centra
Wi-Fi
Wellness
Posilovna
Hotel Premium
Bazén se sladkou vodou
Bazén
Lehátka zdarma

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Luxusní hotel patřící do mezinárodního hotelového řetězce Savoy se nachází v tropické udržované zahradě v severní části rajského ostrova Mahe. V pěší vzdálenosti od hotelu se nachází řada restaurací, barů a obchodů. Do hlavního města Seychel Victoria je to přibližně 5 km a na mezinárodní letiště přibližně 15 km.

.

Pláž

Přímo u hotelu se nachází krásná široká pláž Beau Vallon s jemným bílým pískem a pozvolným sestupem do moře. Lehátka, slunečníky a osušky na hotelovém pozemku v bezprostřední blízkosti pláže jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, prostorná vstupní hala, směnárna, 3 restaurace: hlavní Grand Savoy s kreolskou a mezinárodní kuchyní, restaurace Pescado s výhledem na oceán, která se specializuje na mořské plody, a restaurace a'la carte, bar u bazénu Gecko (10:00-24:00). Hotel má velmi rozsáhlý venkovní bazén obklopený sluneční terasou. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k dispozici zdarma.

Internet

Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

Snídaně se podává v hlavní restauraci formou bohatého bufetu. Za příplatek: večeře nebo obědy podávané v hlavní restauraci formou bufetu (místní a mezinárodní kuchyně). Nápoje za příplatek. Možnost plné penze nebo all inclusive za příplatek.

.

Sportovní a animační program

V hotelu neprobíhají animace, ale to je kompenzováno jeho polohou v blízkosti Beau Vallon - jedné z nejkrásnějších pláží souostroví - a v pěší vzdálenosti od místních seychelských atrakcí. Hostům je k dispozici posilovna a miniklub pro děti (4-11 let). Za příplatek: dobře vybavené wellness centrum, sauna, lekce jógy, pilates, tenisový kurt a vodní sporty na pláži.

Webové stránky Místní kategorie

****+

Podle našeho názoru

Elegantní hotel patřící do uznávaného hotelového řetězce, který zaručuje vysokou úroveň služeb, se nachází v krásné tropické zahradě. Je ideálním místem pro blažený odpočinek na bílé pláži, koupání v azurových vodách oceánu a romantické procházky při západu slunce. Vřele doporučujeme náročným hostům cestujícím ve dvou nebo s rodinou.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: let pravidelnou linkou na trase Varšava - Mahe - Varšava (s přestupem), letištní taxy, ubytování v hotelech, transfery: letiště - hotel - letiště, stravování dle popisu vybraného hotelu, služby anglicky hovořícího zástupce kontrahenta na Seychelách (klienti obdrží při odbavení na letišti kontaktní telefonní číslo na zástupce společnosti Rainbow), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: obvyklé spropitné, fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Seszele - wypoczynek


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.

 

Z důvodu pandemie Covid-19 může být některé vybavení hotelu/atrakce/služby časově omezeno nebo vyloučeno z nabídky.

 

Program

Den 1
Sraz na letišti F. Chopina ve Varšavě, u stanoviště Rainbow 2-3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Odlet z Varšavy, přestup v Dubaju nebo v Doha. 


 
Den 2
Přílet na Seychely. Transfer do vybraného hotelu. Ubytování kolem 14:00.    


 
Den 3 - 8
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, možnost využití fakultativních výletů nabízených hotelem. 



Den 9
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště v Mahe. Odlet do Varšavy.

 

Den 10
Přestup v Dubaji nebo Doha a následně přílet do Varšavy.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 

Jiné

Čas
+ 3 hodiny oproti času v České republice

 

Měna
Hlavní měnou na Seychelách je Seychelská rupie (SCR), která se dělí na 100 centů. Je zakázáno dovážet a vyvážet místní měnu. 1 USD = cca 14 SCR, 1 PLN = cca 4 SCR.

 

Elektřina
Elektrické napětí je 220 V - 240 V. Zástrčky anglického typu. Jsou vyžadovány adaptéry, které si lze půjčit nebo zakoupit téměř ve všech hotelech.

 

Telefony
Mobilní telefony fungují téměř na všech ostrovech souostroví. Ověřte si před odjezdem, zda máte aktivován roaming a informujte se u svého operátora o cenách vámi používaného tarifu. 

 

Očkování a zdraví
Od turistů z Evropy není vyžadováno žádné povinné očkování, ale WHO doporučuje očkování proti žluté zimnici, infekční hepatitidě A a B, záškrtu, tetanu a obrně. Kromě toho je třeba dodržovat základní hygienická pravidla, jako je mytí rukou a ovoce, pití balené vody, používání balené vody pro čištění zubů atd.

 

Orientační ceny
Minerální voda 1,5 l - cca 20 SCR, pivo v baru - cca 70-90 SCR.

 

Důležité informace:
- Sankce za držení a užívání drog na Seychelách a obchodování s nimi jsou velmi omezující. Seychelské celní služby zavádějí pravidelná přísnější omezení dovozu nebo vývozu zbraní, loveckého vybavení a co je důležité, také ovoce a zeleniny.
- Ve větších restauracích a hotelech za pronájem automobilu nebo za výlet lodí zaplatí turisté pouze v eurech. Rupiemi lze platit v obchodech, kavárnách, levnějších hotelech a na místních trzích. Je třeba mít na paměti, že seychelské rupie nelze vyměnit na euro! Bankomaty vydávají pouze rupie, proto je nejlepší vzít peníze v eurech a vyměňovat si malé částky.
- Chcete-li si vyměnit peníze ve směnárně, musíte mít u sebe průkaz totožnosti!
- Seychelští obyvatelé věnují zvláštní pozornost ochraně životního prostředí na ostrovech a kolem nich. Je třeba dodržovat zákazy, např. chození po korálech.
- Fauna a flóra 115 ostrovů souostroví je mimořádně zajímavá a pestrá. Až 60% oblasti Seychel je přírodní rezervací. Kromě úžasného podmořského světa můžeme vidět obrovské vodní želvy, černého papouška a útesového žraloka - všechny v jejich přirozeném prostředí!

 

V oblasti

 

Mahe
Největší ostrov Seychel, který je ekonomickým centrem země. Mahe je díky své žulové struktuře hornatým ostrovem a oplývá krásnou krajinou - je zde mnoho malebných zátok obklopených exotickou zelení a ze safírových oceánských vod vyrůstají různé skalní útvary, což ostrovu dodává jedinečný charakter.

 

Praslin
Druhý největší ostrov Seychel hojně navštěvovaný turisty z celého světa. Ostrov je známý nejen díky krásným písečným plážím, ale také díky Národnímu parku Vallée de Mai, ve kterém roste slavná seychelská palma.

 

La Digue
Nejméně komercializovaný ostrov, který je ztělesněním představ o rajských seychelských plážích. Jediným dopravním prostředkem na La Digue jsou jízdní kola - je to ideální návrh na klidné prozkoumání ostrova, s odpočinkem na pláži a ochutnáním místních specialit.

 

Výlety v okolí

Objevujeme Mahe!
Skvělá příležitost poznat „nejmenší hlavní město světa“ - Victorii. Během celodenního výletu uvidíme mimo jiné: budovu slavné hodinové věže Clock Tower inspirovanou londýnským Big Benem, budovu „Codevar“ s místním řemeslem, projdeme se Albert Street, která vede k pestrobarevnému trhu s čerstvými rybami a tropickým ovocem. Bude také příležitost seznámit se s kreolskou kuchyní. Odpoledne si dopřejeme odpočinek na jedné z nejkrásnějších pláží souostroví. 


 
Plavba na Moyenne Island
Celodenní plavba v Indickém oceánu! Během plavby je možné krmit tropické ryby, pro odvážné doporučujeme osvěžující koupel a šnorchlování. Na závěr nás čeká odpočinek na jednom z ostrovů Národního mořského parku sv. Anny. 
 


Dva seychelské klenoty 
Nikdo není schopen zažít opravdové kouzlo Seychel, aniž by navštívil dva nejkrásnější ostrovy souostroví: Praslin a La Digue. Během pobytu na ostrově Praslin navštívíme rezervaci Vallée de Mai, ve které se nachází jedinečná fauna a flóra souostroví. Následně se vydáme na jednu z nejkrásnějších pláží Seychel - Anse Lazio. Dalším krásným ostrovem je La Digue - je považován za jeden z reklamních spotů. 



Rajská rezervace  
V přírodní rezervaci Vallée de Mai uvidíme, jak roste jediná svého druhu lodoicea seychelská, jejíž plody jsou známé jako mořský kokos. Kromě tropické vegetace můžete v rezervaci vidět zajímavé druhy zvířat, včetně černého papouška. Následně se vydáme na jednu z nejkrásnějších pláží Seychel - Anse Lazio. 


 
Ostrovy Cousin, Curieuse a Saint-Pierre
Expedici začneme od plavby na ostrov Cousin. Můžeme se zde setkat se vzácnými druhy ptáků a rostlin. Následně navštívíme ostrov Curieuse, který je zcela pokrytý mořským národním parkem. Kdysi se nazýval „červeným ostrovem” díky výrazné barvě půdy. Stojí za to vědět, že se také nazývá ostrovem želv - na ostrově žije cca 200 jedinců! Výlet zakončíme odpočinkem na malém ostrůvku St. Pierre, který je nazýván vizitkou Seychel. Milovníci podmořského světa budou mít příležitost šnorchlovat v oceánu. 

 

Trekking na rajském ostrově
Seychely jsou nejen místem k odpočinku na pláži, ale také ideálním místem pro pěší výlety po okolí. Během výletu nás čekají nejkrásnější památky hlavního města, vydáme se na 1,5hodinovou procházku podél severozápadního pobřeží ostrova. Následně poplujeme do Mořského parku Bay Ternay, během plavby možnost krmení tropických ryb, pro odvážné doporučujeme osvěžující koupel a šnorchlování. 

 

Víza

Občané ČR mohou na Seychelách pobývat bez víza až tři měsíce během období šesti měsíců ode dne prvního vstupu. Po příletu je nutné prokázat se cestovním pasem platným min. 6 měsíců od předpokládaného data návratu, zpáteční letenkou a rezervací ubytování. 

 

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data plánovaného návratu.

Upozornění k přeletu

Odlet do Mahe pravidelnou linkou s přestupem. Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla na jednotlivých letištích. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna na Seychelách obvykle trvá po celý rok.

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč