Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek0
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek1
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek2
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek3
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek4
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek5
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek6
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek7
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek8
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek9
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek10
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek11
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek12
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek13
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek14
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek15
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek16
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek17
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek18
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek19
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek20
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek21
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek22
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek23
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek24
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek25
Radisson Blu Palace Resort & Thalasso Obrázek26

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso

Tunisko - Djerba - Houmt Souk
Pobytový
Bazén
Přímo na pláži
Lehátka zdarma
Bazén se slanou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso se nachází asi 15 km od centra města Midoun a asi 10 km od Houmt Souk a oblíbeného trhu v tomto městě. Letiště Djerba-Zarazis je od hotelu vzdáleno přibližně 20 km.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových nocí i při delších pobytech. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Turistická daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

.

Pláž

Písečná veřejná pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma.

.

K dispozici pro hosty

Hlavní restaurace, bary, 3 venkovní bazény, krytý bazén (v zimě sezónně vyhřívaný), směnárna, konferenční místnosti (Wi-Fi, projektor, mikrofony), úschovna zavazadel, káva a čaj v hotelovém salónku zdarma.

Internet

V celém objektu je zdarma dostupné Wi-Fi.

Catering

All inclusive: bohatá snídaně (07:00-10:30) a oběd (12:30-14:30) formou bufetu v restauraci Céramique, občerstvení podávané od 10:30-17:00 a sladkosti (káva, čaj, zákusky) podávané od 17:00-19:00. Večeře se podává od 19:00-22:00 v restauraci Céramique, noční snack bar: V baru Arabica II se podává ve 22:00-00:00.

K jídlu se podává voda, perlivé nápoje a kvalitní tuniské víno.

Výběr místních a mezinárodních alkoholických a nealkoholických nápojů se podává v těchto provozovnách: bar Arabica II v hlavní budově a bar u bazénu.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí animační program. Pro děti ve věku 4-12 let je 6 dní v týdnu otevřen dětský klub s knihovnou, výtvarnou místností a místností s občerstvením. K dispozici jsou také aktivity jako stolní tenis, vodní aerobik, plážový fotbal a večerní představení. K dispozici jsou tenisové kurty a posilovna. Za příplatek je v blízkosti hotelu k dispozici také golf, jízda na koni, jízda na velbloudech a půjčovna kol.

Za příplatek: lázeňské centrum otevřené od 8:30 do 19:00 (Thalasso shop, 30 metrů dlouhý rekreační bazén s mořskou vodou, vířivkou a vodními tryskami, procedury a masáže).

Webové stránky

www.radissonhotels.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel Radisson Blu Palace Resort & amp; Thalasso je vynikající volbou pro ty, kteří se rádi věnují aktivním aktivitám, ale také pro ty, kteří potřebují relaxaci a odpočinek. Součástí hotelu jsou restaurace s nabídkou nejrůznějších pochoutek, které hostům jistě poskytnou nevšední kulinářský zážitek.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (výjimkou jsou klienti s programem All Inclusive) a další osobní výdaje. 

 

UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje místní pobytovou taxu ve výši 4-12 TND/osoba/den. Maximální výše pobytové taxy se vypočítává na 7 po sobě jdoucích nocí, a to i v případě delšího pobytu. Osoby mladší 12 let jsou osvobozeny od placení pobytové taxy. Taxa je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Odlety z: Varšavy a Katovic. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.


Upozornění! Ceny uvedené v katalogu a aktuální ceny v rezervačním systému jsou závazné pro obyvatele Polska, České republiky a Slovenska. V případě jiné státní příslušnosti je cena na ověření.

Upozornění! Každý cestující (bez ohledu na věk) je povinen při ubytování předložit HOTELOVÝ VOUCHER, který bude zaslán na emailovou adresu uvedenou v rezervaci 6 dní před odletem z Polska. Voucher si prosím vytiskněte a uložte v telefonu.

 

Jiné

TUNISKO - obecné informace

 

 

Měna
TND - tuniský dinár. Tuniský dinár není volně směnitelnou měnou mimo Tunisko. Doporučujeme vzít s sebou eura či dolary, které lze směnit v každém hotelu. Dináry nelze vyvážet za hranice, zbylé finance musí být směněny na letišti na cizí měnu (nutné potvrzení o směně).

 

Spropitné
Je vhodné nechávat malou částku jako spropitné. Výdělky v Tunisku nejsou vysoké a spropitné jsou často finanční pomocí. Týká se zejména řidičů na fakultativních výletech a číšníků v restauracích. Taxikáři převážející turisty často zaokrouhlují patřičné částky.

 

Vízum
Každý cestující musí mít u sebe cestovní pas platný po dobu nejméně 6 měsíců od data odjezdu z Tuniska. U pobytů do 90 dnů se vízová povinnost nevztahuje na občany ČR.

 

Čas
Stejný jako v ČR.

 

Orientační ceny
Hamburger - 3 TND; voda 1,5 l - 0,5 TND; pivo v obchodě 1,5 TL. V bazarech a malých obchodech se vyplácí smlouvat.

 

Pošta
Ve většině hotelů se nachází poštovní schránky, do kterých lze vhazovat pohlednice. Během nakupování pohlednic doporučujeme rovnou zajistit si i známky na leteckou poštu. Známka na pohlednici stojí 0,75 TND.

 

Elektřina
Napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými typy zástrček fungují bez obtíží.

 

Telefony
Mobilní telefony fungují téměř v celém Tunisku. Místní hovory jsou levné, zahraniční docela drahé. Prosíme o seznámení se s tarifními podmínkami roamingu u Vašeho telefonního operátora před odjezdem na dovolenou.

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu.

 

Každý cestující (bez ohledu na věk) je navíc povinen předložit:
- hotelový voucher v papírové formě (voucher je zaslán na e-mailovou adresu uvedenou v rezervaci 6 dní před odletem a je nutné jej VYTISKNOUT ještě před odletem z Polska a předložit při ubytování v hotelu v Tunisku).


Občané Tuniska nemohou být ubytováni v jednom pokoji s osobou opačného pohlaví, pokud nemají oddací list (nutno předložit na recepci hotelu).

Občané Tuniska MUSÍ využít celý zájezdový balíček (letecká doprava+ubytování v hotelu), pouhé ubytování bez zpátečních letenek Polsko-Tunisko-Polsko je nezákonné (hotel může odmítnout ubytování osobám bez letenky a voucheru).

Sezónnost

Obvyklá hlavní sezóna v Tunisku trvá od 1. července do 31. srpna.

 

Některé atrakce a zařízení (zejména bazény a aquaparky a pláže/plážové bary) mohou být k dispozici pouze během hlavní sezóny (15/06-15/09).

V souladu s rozhodnutím tuniské vlády je klimatizace v hotelech v provozu převážně v období od 15/06 do 15/09.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč