Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek0
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek1
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek2
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek3
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek4
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek5
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek6
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek7
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek8
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek9
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek10
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek11
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek12
Yadis Djerba Thalasso & Spa Obrázek13

Yadis Djerba Thalasso & Spa

Tunisko - Djerba
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v severovýchodní části Djerby. Z jedné strany je obklopen krásnou pláží a z druhé strany zelenými golfovými hřišti. Hotel je vzdálen asi 6 km od centra Midounu, asi 20 km od hlavního města Djerby Houmt Souk a asi 30 km od mezinárodního letiště Djerba Zarzis.

Upozornění! Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu 12 TND/os./den. Maximální výše pobytové taxy se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových dnů, a to i v případě delšího pobytu. Osoby mladší 12 let jsou osvobozeny od placení pobytové taxy. Daň je povinná a splatná přímo na recepci, před příjezdem hostů v hotelu.

Pláž

Písečná pláž se nachází přímo u areálu resortu (přístup přes zahradu, cca 100 m).

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, venkovní bazén, krytý bazén (v zimní sezóně vyhřívaný), hlavní restaurace Ulysse, restaurace El Kastel u bazénu, 3 bary, parkoviště, směnárna, bankomat. Za poplatek: lázně (1 turecká lázeň, tělové peelingy, 1 sauna, 1 venkovní solárium, orientální procedury, hydromasážní kabiny, ošetření obličeje, pedikúra a manikúra), restaurace a la carte, Piano bar, noční bar, maurská kavárna "HALFAOUINE", kadeřnictví, prádelna.

Poznámka: některé bary/restaurace mohou být mimo hlavní turistickou sezónu zavřené.

Hotel je otevřen pro obchodní účely.

Internet

Wi-Fi zdarma - na recepci a u bazénu.

Catering

All Inclusive - snídaně (07:00-10:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) formou bufetu, místní a mezinárodní kuchyně.
Pozdější snídaně (10:00-11:00), občerstvení v podobě sendvičů a pizzy (12:00-15:00) a čaje (16:00-17:00) se podávají v restauraci u bazénu "EL KASTEL".
Občerstvení na pláži je k dispozici od 11:00-16:30. Alkoholické nápoje se podávají v barech od 10:00.
Poznámka: Některé bary/restaurace mohou být mimo hlavní turistickou sezónu zavřené.

K dispozici je také několik barů/restaurací.

Sportovní a animační program

Mini klub (4-12 let), mini diskotéka, dětské hřiště, herna, tělocvična, volejbalové hřiště, vodní pólo, lukostřelba, Aquagym, 4 tenisové kurty. Další poplatky v nabídce externích společností: vodní skútry, jízda na koni, čtyřkolky, buginy, jízda na velbloudech.

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Vynikající volba pro ty, kteří hledají klidnou dovolenou v atmosférickém hotelu navrženém v místním stylu. Díky široké nabídce aktivit si zde každý najde něco pro sebe. Pro rodiny - bohatá nabídka animací a miniklubu. Páry mohou najít útěchu díky široké nabídce lázeňských zařízení. Pro ty, kteří hledají místní chutě, jsou k dispozici 3 restaurace a až 5 barů.

Stravovanie
All Inclusive - raňajky (07:00-10:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) formou bufetu, místní a mezinárodní kuchyně.
Pozdné raňajky (10:00-11:00), občerstvenie vo forme sendvičov a pizze (12:00-15:00) a čaj (16:00-17:00) sa podávajú v reštaurácii pri bazéne "EL KASTEL".
Občerstvenie na pláži je k dispozícii od 11:00-16:30. Alkoholické nápoje sa podávajú v baroch od 10:00.
Poznámka: Niektoré bar/reštaurácie môžu byť mimo hlavnej turistickej sezóny zatvorené.

V hoteli sa nachádza aj niekoľko barov/reštaurácií.
Miestna kategória
****
K dispozícii pre hostí
24-hodinová recepce, vonkajší bazén, krytý bazén (v zimnej sezóne vyhrievaný), hlavná reštaurácia Ulysse, reštaurácia El Kastel pri bazéne, 3 bary, parkovisko, zmenáreň, bankomat. Za poplatok: Spa centrum (1 turecký kúpeľ, telové peelingy, 1 sauna, 1 vonkajšie solárium, orientálne procedúry, hydromasážne kabíny, ošetrenie tváre, pedikúra a manikúra), a la carte reštaurácia, Piano bar, nočný bar, maurská káva "HALFAOUINE", kaderníctvo, práčovňa.

Poznámka: Niektoré bary/reštaurácie môžu byť mimo hlavnej turistickej sezóny zatvorené.

Hotel je otevřený na obchodní účely.
Podľa nášho názoru
Výborná volba pro ty, kteří hledají pokojnú dovolenku v atmosférickom hoteli navrhnutom v miestnom štýle. Díky širokej ponuke aktivít si tu každý nájde niečo pre seba. Pre rodiny - bohatá ponuka animácií a miniklubu. Páry mohou najít upokojenie vďaka širokej ponuke kúpeľných zariadení. Pre tých, ktorí vyhľadávajú miestne chute, sú k dispozícii 3 reštaurácie až 5 barov.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (výjimkou jsou klienti s programem All Inclusive) a další osobní výdaje. 

 

UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje místní pobytovou taxu ve výši 4-12 TND/osoba/den. Maximální výše pobytové taxy se vypočítává na 7 po sobě jdoucích nocí, a to i v případě delšího pobytu. Osoby mladší 12 let jsou osvobozeny od placení pobytové taxy. Taxa je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Odlety z: Varšavy a Katovic. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.


Upozornění! Ceny uvedené v katalogu a aktuální ceny v rezervačním systému jsou závazné pro obyvatele Polska, České republiky a Slovenska. V případě jiné státní příslušnosti je cena na ověření.

Upozornění! Každý cestující (bez ohledu na věk) je povinen při ubytování předložit HOTELOVÝ VOUCHER, který bude zaslán na emailovou adresu uvedenou v rezervaci 6 dní před odletem z Polska. Voucher si prosím vytiskněte a uložte v telefonu.

 

Jiné

TUNISKO - obecné informace

 

 

Měna
TND - tuniský dinár. Tuniský dinár není volně směnitelnou měnou mimo Tunisko. Doporučujeme vzít s sebou eura či dolary, které lze směnit v každém hotelu. Dináry nelze vyvážet za hranice, zbylé finance musí být směněny na letišti na cizí měnu (nutné potvrzení o směně).

 

Spropitné
Je vhodné nechávat malou částku jako spropitné. Výdělky v Tunisku nejsou vysoké a spropitné jsou často finanční pomocí. Týká se zejména řidičů na fakultativních výletech a číšníků v restauracích. Taxikáři převážející turisty často zaokrouhlují patřičné částky.

 

Vízum
Každý cestující musí mít u sebe cestovní pas platný po dobu nejméně 6 měsíců od data odjezdu z Tuniska. U pobytů do 90 dnů se vízová povinnost nevztahuje na občany ČR.

 

Čas
Stejný jako v ČR.

 

Orientační ceny
Hamburger - 3 TND; voda 1,5 l - 0,5 TND; pivo v obchodě 1,5 TL. V bazarech a malých obchodech se vyplácí smlouvat.

 

Pošta
Ve většině hotelů se nachází poštovní schránky, do kterých lze vhazovat pohlednice. Během nakupování pohlednic doporučujeme rovnou zajistit si i známky na leteckou poštu. Známka na pohlednici stojí 0,75 TND.

 

Elektřina
Napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými typy zástrček fungují bez obtíží.

 

Telefony
Mobilní telefony fungují téměř v celém Tunisku. Místní hovory jsou levné, zahraniční docela drahé. Prosíme o seznámení se s tarifními podmínkami roamingu u Vašeho telefonního operátora před odjezdem na dovolenou.

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu.

 

Každý cestující (bez ohledu na věk) je navíc povinen předložit:
- hotelový voucher v papírové formě (voucher je zaslán na e-mailovou adresu uvedenou v rezervaci 6 dní před odletem a je nutné jej VYTISKNOUT ještě před odletem z Polska a předložit při ubytování v hotelu v Tunisku).


Občané Tuniska nemohou být ubytováni v jednom pokoji s osobou opačného pohlaví, pokud nemají oddací list (nutno předložit na recepci hotelu).

Občané Tuniska MUSÍ využít celý zájezdový balíček (letecká doprava+ubytování v hotelu), pouhé ubytování bez zpátečních letenek Polsko-Tunisko-Polsko je nezákonné (hotel může odmítnout ubytování osobám bez letenky a voucheru).

Sezónnost

Obvyklá hlavní sezóna v Tunisku trvá od 1. července do 31. srpna.

 

Některé atrakce a zařízení (zejména bazény a aquaparky a pláže/plážové bary) mohou být k dispozici pouze během hlavní sezóny (15/06-15/09).

V souladu s rozhodnutím tuniské vlády je klimatizace v hotelech v provozu převážně v období od 15/06 do 15/09.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč