Zephir hotel & Spa Obrázek0
Zephir hotel & Spa Obrázek1
Zephir hotel & Spa Obrázek2
Zephir hotel & Spa Obrázek3
Zephir hotel & Spa Obrázek4
Zephir hotel & Spa Obrázek5

Zephir hotel & Spa

Tunisko - Djerba
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Zephir hotel & Spa se nachází asi 3 km od centra Zarzis (město na tuniském pobřeží).

Jedná se o 4* hotel s mnoha obchody a bary v okolí. Letiště Djerba Zarzis je vzdáleno přibližně 60 km od hotelu.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových nocí i při delších pobytech. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Pláž

Písečná pláž se nachází přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka - zdarma, matrace - za poplatek. Plážové osušky - k dispozici proti záloze.

K dispozici pro hosty

Bazén pro dospělé, venkovní bazén s termální vodou, dětský bazén, krytý bazén (v Thalasso Spa - zdarma, ve vířivce - za příplatek) s termální vodou, lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, osušky k bazénu - na kauci, hlavní restaurace, restaurace a la carte (nutná rezervace, jednou za celý pobyt zdarma), orientální kavárna (za příplatek), snack bar ( 15. den pobytu).04-31.10), lobby bar, bar na pláži a u bazénu ( 15.04-31.10). V hotelu jsou 4 obchody, směnárna, bankomat, lékař (na vyžádání, za poplatek). Za příplatek je k dispozici prádelna a trezor na pokoji.

Internet

Platné Wi-Fi připojení v hotelové hale.

Catering

All inclusive:
Snídaně (06:30-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), (oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) podávané formou bufetu v hlavní restauraci.
Večeře podávané na stůl v tematické restauraci od 01.05 až 31/10 po předchozí rezervaci
jednou za pobyt od 19:00 do 21:30.
Grilování (v závislosti na počasí od 15/05 do 31/10) od 12:30 do 15:00.
Občerstvení 15:30-17:00.
Nápoje podávané během jídla v restauraci:
voda, místní vína, pivo, perlivé nápoje, džusy
Nápoje k dispozici v barech: lobby bar 9:00-23:00, bar u bazénu (v závislosti na počasí) od 15. 4. do 15. 10: 10:00-24:00, 16/10 až 31/10: 10:00-17:00:
voda, nealkoholické nápoje: perlivé nápoje a džusy, místní pivo, víno: červené, růžové, bílé, teplé nápoje: káva, mléko, čaj, čokoláda.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí animační program pro děti i dospělé. Ty zahrnují různé druhy her a aktivit během dne, včetně např. šipek, klasických šachů a giga šachů , stolního tenisu, minigolfu, plážového fotbalu, plážového volejbalu. Mini klub (4-12 let) je otevřen od 10.00-12.00 a 15.00-17.00, pro nejmenší děti je k dispozici dětské hřiště. Mini diskotéka ve večerních hodinách pro nejmenší. Dále zdarma vybavená posilovna, tenisový kurt (osvětlení za poplatek), vodní sporty : kajak a winsurfing (15. 4.-31. 10.).

Za poplatek: kulečník, vodní sporty, Spa centrum (masáže, kosmetické procedury, termální vodní lázně, sauna).

.

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Fantastický hotel s rozsáhlým rekreačním a sportovním zázemím bude ideální volbou pro ty, kteří jsou na dovolené rádi aktivní! Přístup k bazénům a místním i mezinárodním pochoutkám jistě zpříjemní pobyt každému, kdo přijede do hotelu Zephir & Spa !

Umiestnenie

Zephir hotel & Spa se nachází asi 3 km od centra Zarzis (mesto na tuniskom pobreží).

Je to 4* hotel s mnohými obchody a bary v okolí. Letiště Djerba Zarzis je vzdálené přibližně 60 km od hotelu.

Upozorňujeme, že cena nezahàňa miestnu turistickú daň vo výške 3 TND/osoba/deň. Maximálna turistická daň sa počíta za 7 po sobě následujících hotelových nocí aj pri dlhších pobytoch. Osoby mladšie ako 12 rokov sú od platenia turistickej dane oslobodené. Daň je povinná a platí sa priamo na recepcii pred ubytovaním klientov v hoteli.

.
Športový a animačný program

Hotel nabízí animační program pro děti i dospělé. Tie zahŕňajú rôzne druhy hier a aktivít počas dňaa, vrátane napr. šípok, klasického šachu a giga šachu , stolného tenisu, minigolfu, plážového futbalu, plážového volejbalu. Miniklub (4-12 rokov) otevřený od 10.00-12.00 a 15.00-17.00, pre najmenšie deti je k dispozici detské ihrisko. Mini diskotéka vo večerných hodinách pre najmenších. Kromě toho bezplatně vybavená posilňovňa, tenisový kurt (osvětlení za poplatok), vodné športy: kajak a winsurfing (15.4. - 31.10.).

Za poplatek: kulečník, vodní sporty, lázeňské centrum (masáže, kozmetické procedury, termálne kúpele, sauna).

.
Stravovanie

All inclusive:
Raňajky (06:30-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), (obed (12:30-14:30), večera (19:00-21:30) podávané formou bufetu v hlavní restauraácii.
Večere podávané na stůl v tematickej reštaurácii od 01.05 až 31.10. po predchádzajúcej rezervácii
jedenkrát za pobytem od 19:00 do 21:30.
Gril (v závislosti od počasí od 15.05. do 31.10.) od 12:30 do 15:00.
Občerstvenie 15:30-17:00.
Nápoje podávané počas jedla v restauraácii:
voda, miestne vína, pivo, šumivé nápoje, džúsy
Nápoje dostupné v baroch: lobby bar 9:00-23:00, bar pri bazéne (v závislosti od počasia) od 15. 12. do 16. 12.4. až 15.10.: 10:00-24:00, 16.10. až 31.10.: 10:00-17:00:
voda, nealkoholické nápoje: šumivé nápoje a džúsy, místní pivo, víno: červené, ružové, bílé, teplé nápoje: káva, mléko, čaj, čokoláda.

>
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Bazén pre dospelých, vonkajší bazén s termálnou vodou, detský bazén, vnútorný bazén (v Thalasso Spa - zdarma, v časti s vírivkou - za poplatok) s termálnou vodou, ležadlá a slnečníky pri bazéne - zdarma, osušky pri bazéne - na kauciu, hlavná reštaurácia, reštaurácia a la carte (rezervácia nutná, 1x počas celého pobytu zdarma), orientálna kaviareň (za poplatok), snack bar ( 15.04-31.10), lobby bar, bar na pláži a pri bazéne ( 15.04-31.10). V hotelu sa nachádzajú 4 obchody, zmenáreň, bankomat, lekár (na vyžiadanie, za poplatok). Práčovňa a trezor v izbe sú k dispozícii za príplatok.

.
Podľa nášho názoru

Fantastický hotel s rozsáhlým rekreačním a sportovním zázemím bude ideálnou volbou pro ty, kteří jsou na dovolené rádi aktivní! Prístup k bazénom a miestnym i medzinárodným špecialitám určite spríjemní pobyt každému, kdo príde do hotelu Zephir & Spa !

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (výjimkou jsou klienti s programem All Inclusive) a další osobní výdaje. 

 

UPOZORNĚNÍ! Cena zájezdu nezahrnuje místní pobytovou taxu ve výši 4-12 TND/osoba/den. Maximální výše pobytové taxy se vypočítává na 7 po sobě jdoucích nocí, a to i v případě delšího pobytu. Osoby mladší 12 let jsou osvobozeny od placení pobytové taxy. Taxa je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Odlety z: Varšavy a Katovic. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.


Upozornění! Ceny uvedené v katalogu a aktuální ceny v rezervačním systému jsou závazné pro obyvatele Polska, České republiky a Slovenska. V případě jiné státní příslušnosti je cena na ověření.

Upozornění! Každý cestující (bez ohledu na věk) je povinen při ubytování předložit HOTELOVÝ VOUCHER, který bude zaslán na emailovou adresu uvedenou v rezervaci 6 dní před odletem z Polska. Voucher si prosím vytiskněte a uložte v telefonu.

 

Jiné

TUNISKO - obecné informace

 

 

Měna
TND - tuniský dinár. Tuniský dinár není volně směnitelnou měnou mimo Tunisko. Doporučujeme vzít s sebou eura či dolary, které lze směnit v každém hotelu. Dináry nelze vyvážet za hranice, zbylé finance musí být směněny na letišti na cizí měnu (nutné potvrzení o směně).

 

Spropitné
Je vhodné nechávat malou částku jako spropitné. Výdělky v Tunisku nejsou vysoké a spropitné jsou často finanční pomocí. Týká se zejména řidičů na fakultativních výletech a číšníků v restauracích. Taxikáři převážející turisty často zaokrouhlují patřičné částky.

 

Vízum
Každý cestující musí mít u sebe cestovní pas platný po dobu nejméně 6 měsíců od data odjezdu z Tuniska. U pobytů do 90 dnů se vízová povinnost nevztahuje na občany ČR.

 

Čas
Stejný jako v ČR.

 

Orientační ceny
Hamburger - 3 TND; voda 1,5 l - 0,5 TND; pivo v obchodě 1,5 TL. V bazarech a malých obchodech se vyplácí smlouvat.

 

Pošta
Ve většině hotelů se nachází poštovní schránky, do kterých lze vhazovat pohlednice. Během nakupování pohlednic doporučujeme rovnou zajistit si i známky na leteckou poštu. Známka na pohlednici stojí 0,75 TND.

 

Elektřina
Napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými typy zástrček fungují bez obtíží.

 

Telefony
Mobilní telefony fungují téměř v celém Tunisku. Místní hovory jsou levné, zahraniční docela drahé. Prosíme o seznámení se s tarifními podmínkami roamingu u Vašeho telefonního operátora před odjezdem na dovolenou.

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu.

 

Každý cestující (bez ohledu na věk) je navíc povinen předložit:
- hotelový voucher v papírové formě (voucher je zaslán na e-mailovou adresu uvedenou v rezervaci 6 dní před odletem a je nutné jej VYTISKNOUT ještě před odletem z Polska a předložit při ubytování v hotelu v Tunisku).


Občané Tuniska nemohou být ubytováni v jednom pokoji s osobou opačného pohlaví, pokud nemají oddací list (nutno předložit na recepci hotelu).

Občané Tuniska MUSÍ využít celý zájezdový balíček (letecká doprava+ubytování v hotelu), pouhé ubytování bez zpátečních letenek Polsko-Tunisko-Polsko je nezákonné (hotel může odmítnout ubytování osobám bez letenky a voucheru).

Sezónnost

Obvyklá hlavní sezóna v Tunisku trvá od 1. července do 31. srpna.

 

Některé atrakce a zařízení (zejména bazény a aquaparky a pláže/plážové bary) mohou být k dispozici pouze během hlavní sezóny (15/06-15/09).

V souladu s rozhodnutím tuniské vlády je klimatizace v hotelech v provozu převážně v období od 15/06 do 15/09.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč