Baia Kemer Club Master Obrázek0
Baia Kemer Club Master Obrázek1
Baia Kemer Club Master Obrázek2
Baia Kemer Club Master Obrázek3
Baia Kemer Club Master Obrázek4
Baia Kemer Club Master Obrázek5
Baia Kemer Club Master Obrázek6

Baia Kemer Club Master

Turecko
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
Rodinný pokoj
Wi-Fi
Posilovna
Wellness
Blízko letiště, krátký transfer
Bazén se sladkou vodou
Hotel Premium

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel postavený ve formě prázdninové vesničky se nachází v rozlehlé, krásné zelené oblasti. Přibližně 14 km od Kemeru, přibližně 45 km od letiště v Antalyi. V zimě 2019 projde hotel rekonstrukcí. Renovovány budou pokoje a veřejné prostory hotelu.

Pláž

Soukromá, písčito-oblázková pláž o délce 180 m. Ručníky, lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Hostům jsou k dispozici 2 mola.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, směnárna, hlavní restaurace, 2 restaurace ala carte (italská a rybí, za příplatek, nutná rezervace), 5 barů, mimo jiné: u bazénu, 2 venkovní bazény, věž s 9 skluzavkami. Za příplatek: obchody.

.
Internet

Wi-Fi je v hotelu k dispozici zdarma.

.
Catering

Ultra All inclusive - stravování formou bufetu: snídaně (07:00-10:30), pozdní snídaně (10:30-12:00), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-21:30), svačiny, gozleme a zmrzlina (12:00-15:30), noční svačiny (23:00-01:00). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje jsou k dispozici 24 hodin denně ve vybraném baru.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá měkká animace. Denní zábava u bazénů a večerní představení. Dále tenisový kurt (vybavení a osvětlení za poplatek), plážový volejbal, aerobik, stolní tenis, šipky, boccia. Za poplatek: vodní sporty na pláži, lázeňské centrum. Pro děti: miniklub, dětské hřiště, minidiskotéka.

.
Webové stránky Místní kategorie

***** HV

Podle našeho názoru

Ideální hotel pro rodinnou dovolenou! Krásná poloha, udržovaný areál, vynikající aquapark a široká pláž - dokonalá dovolená je zaručena. Pro sezónu 2020 bude hotel zrekonstruován tak, aby splnil očekávání i náročných zákazníků. Blízkost hotelu k půvabnému Kemeru je bonusem navíc.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč