Baia Lara Hotel Obrázek0
Baia Lara Hotel Obrázek1
Baia Lara Hotel Obrázek2
Baia Lara Hotel Obrázek3
Baia Lara Hotel Obrázek4
Baia Lara Hotel Obrázek5
Baia Lara Hotel Obrázek6
Baia Lara Hotel Obrázek7
Baia Lara Hotel Obrázek8
Baia Lara Hotel Obrázek9
Baia Lara Hotel Obrázek10
Baia Lara Hotel Obrázek11

Baia Lara Hotel

Turecko
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Luxusní, moderní hotel se nachází v rozlehlém a dobře udržovaném areálu. Hotel se nachází v Laře, v hotelové oblasti Kundu. Do centra Antalye je to cca 17 km, na letiště v Antalyi cca 15 km.

.
Pláž

Písečná a oblázková soukromá pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma. Hostům je k dispozici upravené molo.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, výtahy, hlavní restaurace, 2 restaurace ala carte (za poplatek, nutná rezervace), 6 barů rozmístěných po celém hotelu, několik bazénů včetně olympijského, hlavního, pro dospělé, dětského, aquaparku (9 skluzavek). Za příplatek: SPA centrum, fotograf, kadeřník.

.
Internet

V hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

.
Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:30), pozdní snídaně (10:30-12:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) v hlavní restauraci formou bufetu, noční jídla (23:00-01:00). Kromě toho během dne široký výběr občerstvení podávaného v prostorách hotelu: mimo jiné: gozleme, občerstvení na pláži, dezerty, zmrzlina. Místní alkoholické nápoje, vybrané dovážené lihoviny a místní nealkoholické nápoje ve vybraném baru 24 hod. Za příplatek: ostatní dovážené nápoje.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá měkká animace. Aktivity během dne u bazénů a večerní show. Dále stolní tenis, aerobik, lukostřelba, basketbal, plážový volejbal, šipky, posilovna, tenisový kurt. Za poplatek: lázeňské centrum, vířivka, masáže, bowling, kulečník, vodní sporty. Pro děti: miniklub, dětské hřiště.

.
Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Elegantní hotel pro náročné klienty. V rozlehlém a dobře udržovaném areálu najdou klidné zákoutí ti, kteří hledají odpočinek, zatímco ty, kteří hledají zábavu, pobaví animátoři. Hotel je chválen pro své velmi dobré služby. Výhodou je také krátký transfer z letiště.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč