Gloria Verde Resort Obrázek0
Gloria Verde Resort Obrázek1
Gloria Verde Resort Obrázek2
Gloria Verde Resort Obrázek3
Gloria Verde Resort Obrázek4
Gloria Verde Resort Obrázek5
Gloria Verde Resort Obrázek6
Gloria Verde Resort Obrázek7
Gloria Verde Resort Obrázek8
Gloria Verde Resort Obrázek9
Gloria Verde Resort Obrázek10
Gloria Verde Resort Obrázek11
Gloria Verde Resort Obrázek12
Gloria Verde Resort Obrázek13
Gloria Verde Resort Obrázek14
Gloria Verde Resort Obrázek15
Gloria Verde Resort Obrázek16
Gloria Verde Resort Obrázek17
Gloria Verde Resort Obrázek18
Gloria Verde Resort Obrázek19
Gloria Verde Resort Obrázek20
Gloria Verde Resort Obrázek21

Gloria Verde Resort

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytový
Rodinný
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Exkluzivní, 5*
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází ve městě Belek na pobřeží Středozemního moře. Nachází se uprostřed rozsáhlé borovicové zahrady, v blízkosti dvojhotelů Gloria Serenity Resort a Gloria Golf Resort. Nachází se asi 38 km od letiště Antalya, asi 150 km od letiště Gazipasa. Velmi blízko centra města Belek (cca 3,5 km). Zatímco do centra Antalye je to přibližně 48 km.

.
Pláž

Hotel má soukromý přístup na písčito-oblázkovou pláž, která se nachází přímo před hotelem. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

Recepce, hlavní restaurace Mythos, 3 restaurace a'la carte (k dispozici jednou týdně, rezervace dva dny předem), restaurace s občerstvením Garuda. 3 bary: lobby bar, bar Zodiac a Vital bar (v lázeňské části). Noční klub Insomia v zábavním centru v resortu Gloria Serenity (od 18 let) v sobotu od 23:00 do 2:00. Hosté mohou využívat tři venkovní bazény, k dispozici jsou také dětská brouzdaliště. Ručníky a lehátka jsou k dispozici zdarma. Za příplatek: praní prádla, hlídání dětí (1-12 let).


.
Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

All Inclusive: snídaně (07:00-10:30), pozdní snídaně (10:30-12:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) podávané formou bohatého bufetu v restauraci Mythos. Občerstvení a zmrzlina po celý den. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 h ve vybraném baru, v ostatních barech během otevírací doby. Některé dovážené nápoje za příplatek. Čerstvě vymačkané džusy k dispozici 24 h v baru Zodiac a podávají se ke snídani.


Sportovní a animační program

Hotel nabízí mnoho aktivit, mimo jiné aerobik, jógu, zumbu, vodní pólo, gymnastiku, stolní tenis, animace, šipky, basketbal. K dispozici je tenisový kurt (9:00-21:00) - na vyžádání za příplatek: tenisové vybavení a lekce. Za příplatek k dispozici také: herní centrum Gloria Serenity Resort (16:00-0:00) zahrnující mimo jiné bowling, kulečník, videohry, virtuální realitu; fitness centrum (8:00-20:00 pro osoby od 16 let); lázně Asklepion (9:00-12 a 15:00-19:00) zahrnující mimo jiné masáže, kosmetické procedury, kosmetické ošetření, masáže, masážní a kosmetický salon. masáže, kosmetické procedury, turecké lázně, sauna, vířivka, vodní gymnastika (některé služby nejsou dostupné pro děti do 16 let); golfové hřiště (3 500 m2), lekce golfu - nutná rezervace předem; sportovní aréna s možností provozování cca 50 sportů (v centru Beleku). Pro děti: miniklub Gogi (děti ve věku 4-12 let).

.
Webové stránky

www.gloria.com.tr

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel vyzdvihuje přírodní krásy svého okolí a dobře zapadá do okolí. Je komornější než dvojče hotelu Gloria, ale svou vynikající nabídkou vůbec nezaostává. Blízkost pláže i centra města vybízí k delšímu pobytu. Harmonické a útulně zařízené pokoje vás přenesou do světa snů a nebudete chtít domů. Rozhodně doporučujeme všem, kteří hledají náladové a atmosférické místo, kde si odpočinete využitím nabídky, kterou hotel připravil.

.
Umiestnenie

Hotel se nachází v městečku Belek na pobřeží Středozemního moře. Nachádza sa uprostred rozsáhlej borovicovej záhrady, v blízkosti dvojhotelov Gloria Serenity Resort a Gloria Golf Resort. Nachádza sa približne 38 km od letiska Antalya, približne 150 km od letiska Gazipasa. Veľmi blízko centra mesta Belek (asi 3,5 km). Zat čo do centra Antalye je to približne 48 km.

.
Webová lokalita

www.gloria.com.tr

Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:00-10:30), neskoré raňajky (10:30-12:00), obedy (12:30-14:30), večere (19:00-21:30) podávané formou bohatého bufetu v restauraci Mythos. Občerstvenie a zmrzlina během celého dne. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 h vo vybranom bare, v ostatných baroch počas otváracích hodín. Některé dovážené nápoje za poplatek. Čerstvo vylisované džúsy k dispozici 24 h v bare Zodiac a podávané k raňajkám.


.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Hotel vyzdvihuje přírodní krásy svého okolí a dobře zapadá do okolí. Je komornejší ako dvojičky hotela Gloria, ale vôbec nezaostáva svojou vynikajúcou ponukou. Jeho blízkosť k pláži aj k centru mesta nabáda k dlhšiemu pobytu. Harmonické a útulné zariadené izby vás prenesú do sveta snov a nebude sa vám chcieť ísť domov. Rozhodne odporúčame všetkým, ktorí hľadajú náladové a atmosférické miesto, kde si oddýchnete využitím ponuky, ktorú hotel pripravil.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč