Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek0
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek1
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek2
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek3
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek4
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek5
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek6
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek7
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek8
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek9
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek10
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek11
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek12
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek13
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek14
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek15
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek16
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek17
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek18
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek19
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek20
Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort Obrázek21

Limak Atlantis Deluxe Hotel&Resort

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
Rodinný pokoj
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Exkluzivní, 5*
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel je součástí hotelového řetězce Limak. Je inspirován ztraceným městem Atlantida. Je obklopen množstvím vody a vegetace. Nachází se ve městě Belek. Nachází se asi 45 km od města Antalya, asi 35 km od letiště Antalya. Nachází se přibližně 5 km od sesterského hotelu Arcadia.

Pláž

Stojí na písečné pláži s odděleným soukromým sektorem a molem. Lehátka se stříškami jsou na pláži k dispozici bez příplatku. Pavilony za příplatek.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, hlavní restaurace Pinea, cukrárna, 5 restaurací a'la carte: italská, mexická, rybí (za příplatek, ryby k dispozici od 15.05.), turecká, dálnovýchodní (k dispozici od 15.05.). 4 bary: na pláži, Dolphin bar, Lykia bar, lobby bar. Pro hosty k dispozici: 5 venkovních bazénů, vířivka, 1 vnitřní bazén, 4 tobogány. Lehátka a slunečníky k dispozici bez příplatku. Parkoviště. Za poplatek: obchody, kadeřnictví, lékař, prádelna, pokojová služba, internetová kavárna.

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (7:00-10:30), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:45-21:15) v hlavní restauraci formou bufetu. Občerstvení na pláži a v barech Laila a Dolphin v různých časech mezi 12:00-18:00. Dorty, káva a čaj v cukrárně (14:00-17:00). Zmrzlina v baru Lykia (14:00-17:00). Kavárna Coffe Corner s kávou, čajem a nápoji (10:00-23:00). Obědový box k dispozici na recepci (23:00-7:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici v lobby baru 24 hodin denně, v ostatních barech během otevírací doby. Za příplatek: čerstvě vymačkané džusy, některé dovážené alkoholické a nealkoholické nápoje, balená zmrzlina.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá denní a večerní animační program. Hostům jsou k dispozici: diskotéka, amfiteátr s živými vystoupeními, show. Dále je k dispozici: fitness centrum, sauna, turecké lázně, tenisový kurt a osvětlení (vybavení a lekce tenisu za poplatek). Za poplatek: vodní sporty, škola potápění, herní centrum, bowling, kulečník, masáže, centrum krásy, lázně, lázeňský bazén. Pro děti: miniklub (4-12 let), junior klub (13-16 let).

.
Webové stránky

www.limakhotels.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Exkluzivní hotel s rozsáhlou nabídkou Ultra All Inclusive. Vřele doporučujeme díky širokému výběru ze světových kuchyní, krásnému prostředí, bazénům a poloze u pláže. Skvělá volba pro rodinný výlet i pro milovníky zajímavých animačních a sportovních nabídek.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč