Ozlem Garden Hotel Obrázek0
Ozlem Garden Hotel Obrázek1
Ozlem Garden Hotel Obrázek2
Ozlem Garden Hotel Obrázek3
Ozlem Garden Hotel Obrázek4
Ozlem Garden Hotel Obrázek5
Ozlem Garden Hotel Obrázek6
Ozlem Garden Hotel Obrázek7
Ozlem Garden Hotel Obrázek8

Ozlem Garden Hotel

Turecko - Turecká riviéra - Side
Pobytový
Novinka

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel obklopený velkou a dobře udržovanou zahradou se nachází jen asi 400 m od starého města Side, asi 7 km od bazaru Manavgat, asi 35 km od aquaparku Země legend Belek a asi 64 km od letiště Antalya.

Pláž

Hotel se nachází přibližně 250 m od soukromé písečné pláže, kde je k dispozici bezplatný plážový servis (lehátka, slunečníky a plážové osušky).

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, prostorná vstupní hala, hlavní restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bar v hlavní restauraci a na pláži, bazén nepravidelného tvaru, dětské brouzdaliště a parkoviště.

Internet

V celém objektu včetně pokojů je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

All Inclusive: snídaně (07:30-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci, káva, čaj a zákusky (15:00-16:00), zmrzlina (15:00-16:00) a vybrané nealkoholické nápoje a místní alkohol (10:00-24:00). Za příplatek dovážené lihoviny a večeře a'la carte (cca 8 €/osoba).

Sportovní a animační program

Hotel neposkytuje animace. V hotelu jsou pro hosty k dispozici turecké lázně. Za příplatek je možné využít animaci v okolních hotelech a lázeňské centrum nabízené externími společnostmi.

Webové stránky Místní kategorie
***
Podle našeho názoru

Komorní a útulný hotel se skvělou polohou v těsné blízkosti historického města Side. Díky své blízkosti k aquaparkům bude ideálním místem pro dovolenou rodin s dětmi a těch, kteří ocení organizaci svého volného času a poznávání okolí na vlastní pěst.

Umiestnenie

Hotel obklopený velkou a dobře udržovanou zahradou se nachází asi 400 m od starého města Side, asi 7 km od bazáru Manavgat, asi 35 km od aquaparku Land of Legends Belek a asi 64 km od letoviska Antalya.

Webová lokalita Športový a animačný program

Hotel neposkytuje animace. V hoteli sú pre hostí k dispozícii turecké kúpele. Za příplatok je možné využít animácie v okolitých hoteloch a kúpeľné centrum, ktoré ponúkajú externé spoločnosti.

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci, káva, čaj a koláče (15:00-16:00), zmrzlina (15:00-16:00) a vybrané nealkoholické nápoje a místní alkohol (10:00-24:00). Za příplatok dovážané liehoviny a večere a'la carte (cca 8 €/osoba).

.
Miestna kategória
***
K dispozícii pre hostí

Hodinová recepce, priestranná vstupná hala, hlavná reštaurácia s miestnou a medzinárodnou kuchyňou, bar v hlavnej reštauráciai a na pláži, bazén nepravidelného tvaru, detské brodítko a parkovisko.

Podľa nášho názoru

Komorný a útulný hotel se skvělou polohou v blízkosti historického města Side. Díky svojej blízkosti k aquaparku bude ideálnym dovolenkovým miestom pre rodzininy s deťmi a tých, a tých ktorí oceniać organizáciu voľného času a samostatné objavovanie okolia.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč