Papillon Belvil Obrázek0
Papillon Belvil Obrázek1
Papillon Belvil Obrázek2
Papillon Belvil Obrázek3
Papillon Belvil Obrázek4
Papillon Belvil Obrázek5
Papillon Belvil Obrázek6
Papillon Belvil Obrázek7
Papillon Belvil Obrázek8
Papillon Belvil Obrázek9
Papillon Belvil Obrázek10
Papillon Belvil Obrázek11
Papillon Belvil Obrázek12
Papillon Belvil Obrázek13
Papillon Belvil Obrázek14

Papillon Belvil

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
S výhledem na moře
Rodinný pokoj
Apartmán s oddělenou ložnicí
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Blízko letiště, krátký transfer
Bazén se sladkou vodou
Luxusní, 5*
Mezinárodní animace
Hotel Premium

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Luxusní hotel se nachází asi 5 km od centra Beleku, asi 5 km od Kadriye a asi 30 km od letiště v Antalyi. Nachází se na rozlehlém pozemku, v krásné, dobře udržované zahradě.

Pláž

Hotel se nachází přímo na krásné, široké písečné pláži s jemnými oblázky. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel se skládá z 3podlažní hlavní budovy a vilek v zahradě. Recepce 24 h, hlavní restaurace, a'la carte restaurace otevřené sezónně: italská, dálnovýchodní, rybí, středomořská (možnost využít každou z nich jednou za pobyt, nutná rezervace), bary: lobby bar, aqua bar, bar na pláži, Cinema bar, Mirage bar, Blue bar, Disco bar, Pasha Hookah Lounge. 3 venkovní bazény včetně jednoho relaxačního nad 18 let, dětské brouzdaliště, aquapark pro děti i dospělé, lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Za poplatek: pronájem aut, obchody, hlídání dětí, lékař, prádelna.

Internet

V lobby a na pokojích je Wi-Fi připojení k internetu zdarma, internetová stanice za příplatek.

Catering

Vysoká třída All Inclusive: snídaně (07:00-10:30), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-21:30), noční občerstvení (23:00-2:00), široký výběr občerstvení během dne včetně pizzy, tureckých palačinek, zmrzliny. Sendviče, káva a čaj (11:00-17:00). Těstoviny, saláty a ovoce (12:00-15:30). Dětské menu. Nealkoholické a místní alkoholické nápoje a některé dovážené alkoholické nápoje k dispozici 24 hodin denně v baru Mirage (od 19:00-22:00 bar Mirage obsluhuje italskou restauraci), v ostatních barech během otevírací doby Za příplatek: některé alkoholické a nealkoholické nápoje a některé dovážené nápoje, vybraná vína.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí sportovní a animační program: hry v bazénu, živou hudbu, večírky, festivaly, diskotéky, hudební, taneční a akrobatická vystoupení. Dále v ceně: basketbal, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, šachy, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), posilovna, aerobik, sauna, turecké lázně, parní lázeň, fitness kurzy, badminton, boccia, vodní pólo. Za poplatek: herní centrum, kulečník, vodní sporty, lázeňské centrum, soukromé lekce: tenis, plavání, golf, osobní trenér. Pro děti: miniklub (4-7 let), maxiklub (8-12 let) a pro teenagery (13-17 let), hřiště.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Exkluzivní hotel pro extrémně náročné klienty. Rozsáhlá sportovní a animační infrastruktura a rozlehlý areál jsou zárukou perfektní dovolené pro rodiny s dětmi i páry. Hotel je velmi oblíbený mezi našimi klienty, kteří si ho cení zejména pro jeho vynikající služby a chutnou kuchyni.

.
Umiestnenie

Luxusní hotel se nachází přibližně 5 km od centra města Belek, přibližně 5 km od Kadriye a přibližně 30 km od letoviska Antalya. Nachádza sa na rozľahlom území, v krásnej, dobre udržiavanej záhrade.

.
Webová lokalita Stravovanie

Vysoká třída All Inclusive: raňajky (07:00-10:30), obed (12:30-14:30), večera (18:30-21:30), nočné občerstvenie (23:00-2:00), široký výber občerstvenia počas dňa vrátane pizze, tureckých palaciniek, zmrzliny. Sendviče, káva a čaj (11:00-17:00). Cestoviny, šaláty a ovoce (12:00-15:30). Dětské menu. Nealkoholické a místní alkoholické nápoje a některé dovážené alkoholické nápoje k dispozici 24 hodin v bare Mirage (od 19:00-22:00 bar Mirage obsluhuje talianskou restauraci), v ostatních barech během otvíracích hodin Za poplatek: některé alkoholické a nealkoholické nápoje a některé dovážené nápoje, vybrané vína.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Exkluzívny hotel pre mimoriadne náročných klientov. Rozsiahla športová a animačná infraštruktúra a veľký areál sú zárukou dokonalej dovolenky pre rodiny s deťmi aj páry. Hotel je veľmi obľúbený medzi našimi klientmi, ktorí ho oceňujú najmä pre vynikajúce služby a chutnú kuchyňu.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč