Papillon Zeugma Obrázek0
Papillon Zeugma Obrázek1
Papillon Zeugma Obrázek2
Papillon Zeugma Obrázek3
Papillon Zeugma Obrázek4
Papillon Zeugma Obrázek5
Papillon Zeugma Obrázek6
Papillon Zeugma Obrázek7
Papillon Zeugma Obrázek8
Papillon Zeugma Obrázek9
Papillon Zeugma Obrázek10
Papillon Zeugma Obrázek11
Papillon Zeugma Obrázek12
Papillon Zeugma Obrázek13
Papillon Zeugma Obrázek14
Papillon Zeugma Obrázek15
Papillon Zeugma Obrázek16
Papillon Zeugma Obrázek17
Papillon Zeugma Obrázek18
Papillon Zeugma Obrázek19
Papillon Zeugma Obrázek20

Papillon Zeugma

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
S výhledem na moře
Rodinný pokoj
S oddělenou ložnicí
Apartmán s oddělenou ložnicí
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén se sladkou vodou
Luxusní, 5*
Mezinárodní animace
Hotel Premium

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Luxusní hotel se nachází asi 4 km od centra Beleku a asi 35 km od letiště v Antalyi. Nachází se na rozlehlém pozemku v dobře udržované zahradě.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na krásné, široké písečné pláži s jemnými oblázky. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži k dispozici zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel se skládá z osmipatrové hlavní budovy a 44 vil zasazených do zahrady. Recepce s nepřetržitým provozem, 4 výtahy, hlavní restaurace, restaurace a'la carte: italská, s mořskými plody, dálnovýchodní, turecká (k dispozici zdarma jednou za pobyt, nutná rezervace, snídaně v turecké restauraci za příplatek), Steak&Wine (za příplatek, nutná rezervace). Bary: Terasa bar, Wien bar, Lounge bar, pivní bar, bar u bazénu a na pláži (disco bar), Aqua bar, Zeugma Cocktail Bar, Pasha Hookah Lounge. Pět venkovních bazénů včetně jednoho rodinného a jednoho se skluzavkami (v provozu v určitých časech), dětské brouzdaliště, lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Za příplatek: lázeňské centrum.

Internet

V lobby a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

Vysoká třída All Inclusive: snídaně (07:00-10:30), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-21:00), noční občerstvení (24:00-02:00), široký výběr občerstvení během dne, sezónní ovoce, zmrzlina. Dětské menu. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a některé dovážené alkoholické nápoje v baru Terasa 24 h, v ostatních barech během otevírací doby. Za příplatek: některé dovážené nápoje.

.
Sportovní a animační program

V hotelu probíhá velmi bohatý sportovní a animační program: hry v bazénu, soutěže, tematické večírky, živá hudba, show - tanec, akrobacie, hudba. Dále: basketbal, volejbal, fotbal, tenisový kurt, posilovna, jóga, pilates, stepping, aerobik, sauna, turecké lázně, stolní tenis, šipky, badminton, kulečník, šachy, diskotéka, dětské hřiště, kino. Za poplatek: vodní sporty na pláži, lekce tenisu. Pro děti: miniklub (4-7 let), maxiklub (8-12 let) a pro teenagery (13-17 let).

.
Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Velmi elegantní a luxusní hotel pro velmi náročné. Široký výběr typů pokojů umožní přizpůsobit nabídku potřebám každého zákazníka. Bohatá sportovní a animační infrastruktura je zárukou vynikající dovolené zejména pro páry i rodiny s dětmi. Hotel prošel v roce 2015 rekonstrukcí. V tomto hotelu je spokojenost zákazníků vždy na prvním místě.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč