Ramira City Hotel Obrázek0
Ramira City Hotel Obrázek1
Ramira City Hotel Obrázek2
Ramira City Hotel Obrázek3
Ramira City Hotel Obrázek4
Ramira City Hotel Obrázek5
Ramira City Hotel Obrázek6
Ramira City Hotel Obrázek7

Ramira City Hotel

Turecko - Turecká riviéra
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v centru Alanye, pouhých 500 metrů od malebného přístavu a živého centra města. V pěší vzdálenosti od hotelu se nachází řada barů, restaurací, trhů a obchodů . Vzdálenost od letiště v Antalyi je cca 125 km.

.
Pláž

Známá Kleopatřina pláž je vzdálená přibližně 600 metrů. Na pláž jezdí bezplatný hotelový autobus. Lehátka, slunečníky a matrace na pláži jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, lobby, 2 výtahy, hlavní restaurace, bar u bazénu, bar na pláži, bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma. Osušky (zdarma, výměna cca 1 EUR/ cca 7 tureckých lir).

.
Ubytování

www.ramirahotels.com/city

Internet

V areálu hotelu a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

All Inclusive: snídaně (07:30-09:30), pozdní snídaně (09:30-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00). Nealkoholické a místní alkoholické nápoje jsou k dispozici od 10:00-24:00. All Inclusive nezahrnuje dovážené nápoje, čerstvě vymačkané ovocné šťávy, tureckou kávu, jídla a nápoje na pláži.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá měkký animační program: 2krát týdně večerní show. Nedostatek každodenních animací je kompenzován skvělou polohou hotelu v blízkosti místních atrakcí.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel je určen pouze pro hosty starší 16 let. Největší výhodou hotelu je jeho poloha v centru živé Alanye a velmi elegantní pokoje. Nabídka pro lidi, kteří po denním slunění chtějí okusit noční život v centru turistického letoviska.

Umiestnenie

Hotel se nachází v centru Alanye, jen 500 metrů od malého přístavu a živého centra města. V pešej vzdialenosti od hotela sa nachádza množstvo barov, reštaurácií, trhov a obchodov . Vzdialenost od letiska v Antalyi je přibližně 125 km.

.
Webová lokalita Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-09:30), neskoré raňajky (09:30-10:00), obed (12:30-14:00), večera (19:00-21:00). Nealkoholické a místní alkoholické nápoje jsou k dispozici od 10:00-24:00. All Inclusive nezahàňa importované nápoje, čerstvo vylisované ovocné šťávy, tureckú kávu, jedlá a nápoje na pláži.

.
Miestna kategória

****

Podľa nášho názoru

Hotel je určený jen pro hosty starších než 16 let. Najväčššou výhodou hotela jeho poloha v centru živej Alanye a veľmi elegant izby. Ponuka pre ľudí, ktorí po dennom opaľovaní chcú ochutnať nočný život v centre turistického letoviska.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč