Royal Dragon Obrázek0
Royal Dragon Obrázek1
Royal Dragon Obrázek2
Royal Dragon Obrázek3
Royal Dragon Obrázek4
Royal Dragon Obrázek5
Royal Dragon Obrázek6
Royal Dragon Obrázek7
Royal Dragon Obrázek8
Royal Dragon Obrázek9
Royal Dragon Obrázek10
Royal Dragon Obrázek11

Royal Dragon

Turecko - Evrenseki
Pobytový
Rodinný
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
Rodinný pokoj
S oddělenou ložnicí
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén se sladkou vodou
Hotel Premium

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v Evrenseki, na rozlehlém pozemku v tropické zahradě. Do Manavgatu cca. 12 km, do Side cca 7 km. Na letiště Antalya cca 48 km.

.
Pláž

Hotel se nachází na široké písečné pláži. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma (nutná záloha).

.
K dispozici pro hosty

Recepce 24 hodin denně, hlavní restaurace, 4 restaurace a'la carte: turecká, italská, rybí a dálněvýchodní (za poplatek cca 10 EUR/osoba, nutná rezervace), 10 barů včetně: lobby baru, baru u bazénu, aqua baru, snack baru, plážového baru. 3 bazény: hlavní bazén, bazén s 8 skluzavkami (v provozu v určitých časech), 3 brouzdaliště včetně jednoho se 3 skluzavkami, zábavní park zdarma (pro děti starší 7 let, pro mladší děti - nutný písemný souhlas rodičů), dětské hřiště. Některé atrakce společné s vedlejším hotelem Taj Mahal: aquapark, lunapark. Za poplatek: hlídání dětí (nutná předchozí rezervace), kadeřnictví, obchody, prádelna, půjčovna aut, fotograf, pokojová služba.

.
Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

.
Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (13:00-14:30), večeře (19:00-21:30), noční občerstvení (24:00-07:00), široký výběr občerstvení během dne: včetně kebabu, pizzy, ovoce, zmrzliny během dne, cukrárny (16:00-24:00). Nealkoholické a místní alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 hodin denně v otevírací době baru. Za příplatek: dovážené alkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťávy.

Sportovní a animační program

Sportovní a animační program: hry v bazénu, večerní show, turecký večer, živá hudba, denní animační program, taneční vystoupení. Dále: plážový volejbal, posilovna, aerobik, sauna, turecké lázně, stolní tenis, šipky, diskotéka (pozastavena z důvodu kovidu), ranní gymnastika, taneční kurzy, boccia, vodní pólo, vodní gymnastika. Pro děti: miniklub, animační program. Za poplatek: dobře vybavené SPA centrum, kulečník (cca 8 EUR/hod.), bowling, vodní sporty. Naproti hotelu se nachází sportovní areál Stone (k dispozici za poplatek): tenisové kurty, hřiště na basketbal, volejbal a badminton, venkovní posilovna.

.
Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Komfortní hotel zařízený v orientálním stylu. Zajímavě zařízené pokoje, krásná pláž a velký aquapark jsou bezesporu nejsilnějšími stránkami tohoto hotelu. Doporučujeme ho všem, kteří rádi tráví dovolenou aktivně a baví se. Hotel se mezi zákazníky těší velmi dobrému hodnocení.

.
Umiestnenie

Hotel se nachází v Evrenseki, na rozlehlém pozemku v tropické zahradě. To Manavgat cca. 12 km, do Side cca 7 km. Do letoviska Antalya cca 48 km.

.
Webová lokalita Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (07:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), obed (13:00-14:30), večera (19:00-21:30), nočné občerstvenie (24:(16:00-07:00), široký výběr občerstvenia počas dňa: vrátane kebabu, pizze, ovocia, zmrzliny počas dňa, cukrárne (16:00-24:00). Nealkoholické a místní alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 hodin denně během otváracích hodin baru. Za príplatok: dovážané alkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Komfortní hotel zariadený v orientálnom štýle. Zaujímavo zariadené izby, krásna pláž a veľký aquapark sú nepochybne najsilnejšími stránkami tohoto hotela. Odporúčame ho všetkým, ktorí radi trávia svoju dovolenku aktívne a dobre sa zabávajú. Hotel má mezi zákazníky velmi dobré hodnocení.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč