Sailors Beach Club Obrázek0
Sailors Beach Club Obrázek1
Sailors Beach Club Obrázek2
Sailors Beach Club Obrázek3
Sailors Beach Club Obrázek4
Sailors Beach Club Obrázek5
Sailors Beach Club Obrázek6
Sailors Beach Club Obrázek7
Sailors Beach Club Obrázek8
Sailors Beach Club Obrázek9
Sailors Beach Club Obrázek10
Sailors Beach Club Obrázek11
Sailors Beach Club Obrázek12

Sailors Beach Club

Turecko
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v malebné vesničce Kris, mezi písečnou a oblázkovou pláží a pohořím Taurus. Do živého centra Kemeru - rušného přímořského letoviska s mnoha restauracemi a obchody je to cca 7 km. Na letiště Antalya cca 65 km.



.
Pláž

Přímo u hotelu se nachází široká oblázková pláž. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, plážové osušky za poplatek (k dispozici po zaplacení zálohy). Hostům je k dispozici upravené molo.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, prostorná vstupní hala, výtahy, hlavní restaurace, 2 restaurace a'la carte (italská a turecká, za příplatek, rezervace nutná předem), 6 barů rozmístěných po celém hotelu, velký bazén nepravidelného tvaru, bazén se 2 skluzavkami (od května do října), dětský bazén a navíc krytý bazén a dětský bazén uvnitř budovy. Za poplatek: lékař, prádelna, fotograf, butiky a obchody se suvenýry, hlídání dětí.

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive - stravování formou bufetu: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:00) v hlavní restauraci, noční polévka (23:00-24:00). Během dne navíc široký výběr občerstvení podávaného v prostorách hotelu: káva, zákusky a zmrzlina (11:00-18:00), občerstvení v plážovém baru (12:00-16:00). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje ve vybraných barech 24 hod. Za příplatek: některé dovážené nápoje.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá rozsáhlý animační program. Denní zábava v areálu hotelu a večerní představení. Dále stolní tenis, fitness centrum, aerobik, šipky, minifotbal, volejbal, tenisový kurt. Za příplatek: lázeňské centrum, herní centrum, kulečník, vodní sporty. Pro děti je k dispozici miniklub (4-12 let) a dětské hřiště.

.
Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Moderní hotel pro náročné klienty, který se vyznačuje vysokým standardem služeb a rozsáhlým sportovním a rekreačním zázemím. Další výhodou je blízkost tyrkysového moře a široké písčito-oblázkové pláže.

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v malbnej dedinke Kris, medzi pieočnatou a kamennou plážou a pohorím Taurus. To rušného centra Kemeru - živého přímorského letoviska s množstvem restaurací a obchodov je to cca 7 km. Na letisko Antalya cca 65 km.



.
Webová lokalita Stravovanie

Ultra All Inclusive - stravování formou bufetu: raňajky (07:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:00) v hlavní restauraci, noční polievka (23:00-24:00). Kromě toho během dne široký výběr občerstvení podávaného v prostorách hotelu: káva, koláče a zmrzlina (11:00-18:00), občerstvení v plážovém bare (12:00-16:00). Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje vo vybraných baroch 24 h. Za příplatek: některé importované nápoje.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Moderní hotel před náročných klientů, který se vyznačuje vysokým standardem služeb a roziahlym športovým a rekreačným vybavením. Další výhodou je blízkost tyrkysového moře a širokej piesočnatej a kamienkovej pláže.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč