Sealife Family Resort Hotel Obrázek0
Sealife Family Resort Hotel Obrázek1
Sealife Family Resort Hotel Obrázek2
Sealife Family Resort Hotel Obrázek3
Sealife Family Resort Hotel Obrázek4
Sealife Family Resort Hotel Obrázek5
Sealife Family Resort Hotel Obrázek6
Sealife Family Resort Hotel Obrázek7
Sealife Family Resort Hotel Obrázek8
Sealife Family Resort Hotel Obrázek9

Sealife Family Resort Hotel

Turecko
Pobytový
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Bazén se sladkou vodou
Hotel Premium

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Elegantní hotel patřící do známého řetězce Sealife. Hotel se nachází v Antalyi, na pláži Konyaalti oceněné Modrou vlajkou. Do centra města s mnoha obchody, restauracemi a bary cca 4 km. Na letiště Antalya cca 25 km.

.
Pláž

Písčito-oblázková pláž Konyaalti oceněná Modrou vlajkou se nachází přibližně 30 m od hotelu. Na pláž vede podzemní chodba. Lehátka, slunečníky, matrace a osušky jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

Recepce, vstupní hala, 4 výtahy, hlavní restaurace podávající jídla formou bufetu, snack restaurace (od května do října), 2 restaurace a'la carte (turecká a rybí jídla, za příplatek, nutná rezervace předem), 4 bary: v lobby, u bazénu, na pláži a Disco Bar (za příplatek). 3 venkovní bazény nepravidelného tvaru (včetně jednoho se skluzavkami), dětské brouzdaliště, krytý bazén. Lehátka, osušky a slunečníky u bazénu zdarma. Za poplatek: pokojová služba, hlídání dětí, lékař, půjčovna aut, kadeřnictví, nákupní centrum, prádelna, wellness & amp; SPA centrum.

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

All Inclusive: snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Kromě toho občerstvení během dne (od května do října), nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje k dispozici ve vyhrazeném baru v určitých časech. Všechny nápoje v Disco baru k dispozici za příplatek.

Sportovní a animační program

Hotel má bohatý denní i večerní animační program: hry a aktivity u bazénu, večerní představení, hudební vystoupení, turecké večery. Dále: stolní tenis, šipky, turecké lázně, sauna, relaxační koutek, fitness centrum, diskotéka. Pro nejmenší děti je k dispozici dětský miniklub (4-12 let; 10:00-12:30 a 14:30-17:30). Za příplatek: procedury ve Wellness & SPA centrum, herna (kulečník, playstation), vodní sporty na pláži.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Moderní hotel vyšší třídy je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidný odpočinek a relaxaci a rozmanitou zábavu. Hotel je velmi oblíbený u hostů, kteří jej oceňují pro jeho vynikající služby a chutnou kuchyni. Další výhodou je krátký transfer z letiště.

Umiestnenie

Elegantní hotel patriaci do známej siete Sealife. Hotel se nachází v Antalyi, na pláži Konyaalti ocenenej Modrou vlajkou. Do centra města s množstvom obchodov, reštaurácií a barov cca 4 km. Do letoviska Antalya cca 25 km.

.
Webová lokalita Stravovanie

All Inclusive: raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Kromě toho občerstvenie počas dňa (od mája do októbra), nealkoholické nápoje a miestne alkoholické nápoje k dispozícii v určenom bare v určitých časoch. Všechny nápoje v Disco bare k dispozici za příplatok.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Moderní hotel vyšší třídy je ideálním místem pro ty, kteří hledají pokojný odpočinek a relaxaci a rozmanitou zábavu. Hotel je velmi obľúbený u hostí, kteří ho oceňujú pre jeho vynikajúce služby a chutnú kuchyňu. Další výhodou je krátký transfer z letiska.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč