Sherwood Exclusive Lara Obrázek0
Sherwood Exclusive Lara Obrázek1
Sherwood Exclusive Lara Obrázek2
Sherwood Exclusive Lara Obrázek3
Sherwood Exclusive Lara Obrázek4
Sherwood Exclusive Lara Obrázek5
Sherwood Exclusive Lara Obrázek6
Sherwood Exclusive Lara Obrázek7
Sherwood Exclusive Lara Obrázek8
Sherwood Exclusive Lara Obrázek9
Sherwood Exclusive Lara Obrázek10
Sherwood Exclusive Lara Obrázek11
Sherwood Exclusive Lara Obrázek12
Sherwood Exclusive Lara Obrázek13
Sherwood Exclusive Lara Obrázek14
Sherwood Exclusive Lara Obrázek15
Sherwood Exclusive Lara Obrázek16
Sherwood Exclusive Lara Obrázek17
Sherwood Exclusive Lara Obrázek18
Sherwood Exclusive Lara Obrázek19
Sherwood Exclusive Lara Obrázek20
Sherwood Exclusive Lara Obrázek21
Sherwood Exclusive Lara Obrázek22
Sherwood Exclusive Lara Obrázek23
Sherwood Exclusive Lara Obrázek24

Sherwood Exclusive Lara

Turecko - Lara
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Exkluzivní, 5*
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v oblasti Lara uprostřed exotické vegetace přímo na pobřeží Středozemního moře. V těsné blízkosti mnoha památek. Nachází se asi 10 km od letiště v Antalyi, asi 12 km od centra Antalye a asi 100 m od nejbližší autobusové zastávky. Nedaleko se nachází známý vodopád Duden nebo historické centrum města Kaleici.

Pláž

Před hotelem se nachází soukromá, široká písečná pláž na pobřeží Středozemního moře. Lehátka, slunečníky, sprcha a osušky jsou k dispozici bez příplatku. Plážové pavilony jsou k dispozici za příplatek.

K dispozici pro hosty

Recepce, hlavní restaurace Woodland, 4 restaurace a'la carte: Laiezar, Sapore, Selenge, Fish (za příplatek 10 EUR/osoba od 19:00-21:30), restaurace s nočním občerstvením. Plus restaurace Robin snack na pláži, u aquaparku a Anatolian House. 9 barů: Panorama bar, Breezes lobby bar, Dreams lobby bar, Beach Club Disco bar, Robin bar na pláži, dva bary u bazénu a jeden v aquaparku. Raw bar s čerstvým ovocem a koktejly za příplatek. K dispozici je 5 bazénů (včetně dětského), dětský vodní park, aquapark s oddělenými bazény: 7 skluzavek pro dospělé a 3 pro děti. Kromě toho uvnitř budovy: mělký bazén s teplými a studenými bazénky zvaný "Shock" a dětský bazén. Lehátka a ručníky u bazénů k dispozici bez příplatku. Parkoviště. Za příplatek: prádelna, obchody a hlídání dětí.

.
Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (7:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30). Občerstvení je k dispozici v restauraci 7/21 Bufe od 22:00 do 7:00 a na pláži a v aquaparku (12:00-16:00). Anatolian House (11:00-16:00) nabízí turecké občerstvení Gozleme a Pita. Cukrárna Gilbert s čerstvými dorty, makronkami, zákusky a teplými nápoji (11:00-18:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 h ve vybraném baru, v ostatních barech během otevírací doby. Některé dovážené nápoje a čerstvě vymačkané džusy za příplatek. Vybrané čerstvě vymačkané džusy u snídaně bez příplatku. Vynikající pokrmy nejen skvěle chutnají, ale interiér restaurace vytváří jedinečnou atmosféru.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí širokou škálu aktivit a služeb. Hostům je k dispozici vodní gymnastika, step aerobik, zumba, vodní hry, stolní tenis, šipky, minigolf, basketbal, plážový volejbal, boccia, lukostřelba, živá hudba, animace, turecké lázně, sauna nebo fitness centrum. Objekt nabízí také tenisový kurt a tenisové vybavení (osvětlení kurtu za poplatek). Kromě toho jsou za příplatek k dispozici vodní sporty, herní centrum, kulečník, bowling, lázně a kosmetické centrum. Nabídka pro děti: miniklub (4-12 let), minidiskotéka, klub pro teenagery (13-17 let), dětský bufet v hlavní restauraci, dětské hřiště, po předchozí rezervaci a složení zálohy: dětský balíček (ohřívač lahví, vanička, nočník), kočárek.

Webové stránky

www.sherwoodhotels.com.tr

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel, ve kterém se nikdo nebude nudit. Pohodlný a dobře vybavený, se snadným přístupem k mnoha aktivitám. Zasazený do estetické tropické zahrady. Vynikající nabídka Ultra All Inclusive nezklame, kuchyně nabízí znamenité chutě celého světa a lázeňské centrum zklidní vaše nervy a obnoví vnitřní rovnováhu. Blízkost centra města nebo historických památek vám umožní zůstat aktivní. Doporučujeme všem, kteří mají rádi rozmanitost a pořádnou dávku zábavy. Každý si zde najde něco pro sebe, aby tento čas strávil podle svých představ a vytvořil si na něj nezapomenutelnou vzpomínku.

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v regióne Lara uprostred exotickej vegetácie priamo na pobreží Stredozemného mora. Velmi blízko mnoha památek. Nachází se 10 km od letoviska v Antalyi, 12 km od centra Antalye a 100 m od nejbližší autobusové zastávky. V blízkosti se nachází známé vodopády Duden nebo historické centrum města Kaleici.

.
Webová lokalita

www.sherwoodhotels.com.tr

Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (7:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30). Občerstvenie je k dispozici v restauraácii 7/21 Bufe od 22:00 do 7:00 a na pláži a v aquaparku (12:00-16:00). Anatolian House (11:00-16:00) nabízí turecké občerstvenie Gozleme a Pita. Cukráreň Gilbert s čerstvými koláčmi, makarónmi, zákusky a horúcimi nápojmi (11:00-18:00). Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 h vo vybranom bare, v ostatných baroch počas otváracích hodín. Niektoré dovážané nápoje a čerstvo vylisované šťavy za príplatok. Vybrané čerstvo vylisované šťavy pri raňajkách bez príplatku. Vynikajúce jedlá nejen skvele chutia, ale interiér reštaurácie vytvára jedinečnú atmosféru.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Hotel, v kterém se nikdo nebude nudit. Pohodlný a dobře vybavený, s lehkým přístupem k mnohým aktivitám. Placnený v estetické tropické zahradě. Vynikajúca ponuka Ultra All Inclusive nesklame, kuchyňa ponúka znamenité chute sveta a kúpeľné centrum upokojí vaše nervy a obnoví vnútornú rovnováhu. Blízkosť centra mesta alebo historických pamiatok vám umožní zostať aktívni. Nabízíme naše služby všem, kteří mají svobodu pohybu a svobodu volby. Každý si tu nájde něco pro sebe, aby tento čas strávil podle svých předstáv a aby se stal nezabudnuteľnou spomienkou.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč