Sunrise Resort Hotel Obrázek0
Sunrise Resort Hotel Obrázek1
Sunrise Resort Hotel Obrázek2
Sunrise Resort Hotel Obrázek3
Sunrise Resort Hotel Obrázek4
Sunrise Resort Hotel Obrázek5
Sunrise Resort Hotel Obrázek6
Sunrise Resort Hotel Obrázek7
Sunrise Resort Hotel Obrázek8
Sunrise Resort Hotel Obrázek9
Sunrise Resort Hotel Obrázek10
Sunrise Resort Hotel Obrázek11
Sunrise Resort Hotel Obrázek12
Sunrise Resort Hotel Obrázek13
Sunrise Resort Hotel Obrázek14
Sunrise Resort Hotel Obrázek15
Sunrise Resort Hotel Obrázek16
Sunrise Resort Hotel Obrázek17
Sunrise Resort Hotel Obrázek18
Sunrise Resort Hotel Obrázek19
Sunrise Resort Hotel Obrázek20
Sunrise Resort Hotel Obrázek21
Sunrise Resort Hotel Obrázek22
Sunrise Resort Hotel Obrázek23
Sunrise Resort Hotel Obrázek24
Sunrise Resort Hotel Obrázek25
Sunrise Resort Hotel Obrázek26
Sunrise Resort Hotel Obrázek27

Sunrise Resort Hotel

Turecko
Pobytový
Rodinný
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
S výhledem na moře
Rodinný pokoj
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén se sladkou vodou
Luxusní, 5*
S oddělenou ložnicí

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází ve městě Kizilagaç, na velmi rozlehlém pozemku v dobře udržované zahradě. Spolu se sesterským hotelem Starlight Resort Hotel tvoří jeden hotelový komplex. Do Manavgatu cca. 8 km, do starobylého Side cca 10 km. Na letiště v Antalyi cca 75 km.

.
Pláž

Hotel se nachází na široké, krásné písečné pláži s jemnými oblázky. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma.

.
K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, hlavní restaurace, restaurace s občerstvením, restaurace Picnic House, 11 restaurací ala carte: jedna určená hotelem k dispozici zdarma (nutná rezervace), dalších 10 restaurací a la carte za poplatek (od cca 10 do cca 35 EUR/osoba, nutná rezervace). Některé restaurace mají obsluhu v hotelu Starlight Resort. V hotelu Starlight Resort je 7 barů (noční klub Dolce Lion s obsluhou). 4 bazény, aquapark s 11 skluzavkami (5 pro dospělé, 6 pro děti, 3 mini pro malé děti) lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Za příplatek: kadeřnictví, prádelna, žehlení, půjčovna aut, hlídání dětí (od 4 let) a další.

.
Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

.
Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:00), noční občerstvení (23:00-24:00), noční bufet (01:00-06:00), velmi široký výběr občerstvení během dne (11:00-18:00) včetně zmrzliny, palačinek gözleme, stánku s ovocem. Cukrárna (11:00-21:00). Nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 h ve vybraném baru, v ostatních barech během otevírací doby, čerstvě vymačkané džusy podávané ke snídani. Za příplatek: dovážené alkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťávy v jinou dobu.

Sportovní a animační program

Velmi bohatý sportovní a animační program: zábava u bazénu a v zahradě, včetně aerobiku, stepu, lukostřelby, vodního póla, živé hudby, večerní show. Dále: plážový volejbal, 30 tenisových kurtů, rezervace cca 20 EUR (pronájem vybavení - nutná záloha, osvětlení kurtů cca 15 EUR/hod. navíc), sauna, turecké lázně, stolní tenis, diskotéka, basketbal, horolezecká stěna, venkovní kino, fitness centrum, vodní gymnastika. Pro děti: miniklub, animační program, teenager klub, dětské hřiště. Za poplatek: lázeňské centrum, vodní sporty na pláži, kulečník, herní centrum, minigolf, bowling, squash, jízda na koni. Pro děti: 6x týdně (od poloviny června do poloviny září) Figloklub s polským animátorem.

.
Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Elegantní a moderní hotel se nachází v rozlehlém a dobře udržovaném areálu, který doporučujeme zejména rodinám s dětmi a lidem, kteří rádi tráví dovolenou aktivně při aktivitách pořádaných hotelem. Největší výhodou hotelu je krásná zahrada, mimořádně bohatá formule Ultra All Inclusive a velmi široká nabídka aktivit, které jsou v hotelu k dispozici. Část popsané infrastruktury je k dispozici v sesterském hotelu Starlight Resort, který se nachází ve společném areálu s hotelem Starlight.

Umiestnenie

Hotel se nachází ve městě Kizilagaç, na velmi velkém pozemku v dobré udržiavanej záhrade. Spolu se sesterským hotelem Starlight Resort tvoří jeden hotelový komplex. To Manavgat cca. 8 km, do Starého města Side cca. 10 km. Do letoviska Antalya cca 75 km.

.
Webová lokalita Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (07:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), obed (12:30-14:30), večera (19:00-21:00), nočné občerstvenie (23:00-24:00), nočný bufet (01:00-06:00), veľmi široký výber občerstvenia počas dňa (11:00-18:00) vrátane zmrzliny, palaciniek gözleme, ovocného stánku. Cukrárna (11:00-21:00). Nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 h vo vybranom bare, v ostatných baroch počas otváracích hodín, čerstvo vylisované šťavy podávané k raňajkám. Za príplatok: dovážané alkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy v inom čase.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Elegantní a moderní hotel se nachází vo veľkom udržiavanom areáli, ktorý odporúčame najmä rodinám s deťmi a ľuďom, ktorí radi trávia svoju dovolenku aktívne v rámci aktivít organizovaných hotelov. Najväčššou výhodou hotela je krásna záhrada, mimoriadne bohatá formula Ultra All Inclusive a veľmi široká ponuka aktivít, ktoré sú v hoteli k dispozícii. Část opísanej infraštruktúry je k dispozici v sesterskom hoteli Starlight Resort, ktorý sa nachádza v spoločnom areáli s hotelom Starlight.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč