Titanic Mardan Palace Obrázek0
Titanic Mardan Palace Obrázek1
Titanic Mardan Palace Obrázek2
Titanic Mardan Palace Obrázek3
Titanic Mardan Palace Obrázek4
Titanic Mardan Palace Obrázek5
Titanic Mardan Palace Obrázek6
Titanic Mardan Palace Obrázek7
Titanic Mardan Palace Obrázek8
Titanic Mardan Palace Obrázek9
Titanic Mardan Palace Obrázek10
Titanic Mardan Palace Obrázek11
Titanic Mardan Palace Obrázek12
Titanic Mardan Palace Obrázek13
Titanic Mardan Palace Obrázek14
Titanic Mardan Palace Obrázek15
Titanic Mardan Palace Obrázek16
Titanic Mardan Palace Obrázek17
Titanic Mardan Palace Obrázek18
Titanic Mardan Palace Obrázek19

Titanic Mardan Palace

Turecko - Turecká riviéra
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v jedné z nejoblíbenějších turistických destinací v Turecku. Patří do segmentu luxusních zařízení. Nachází se asi 15 km od letiště v Antalyi a asi 25 km od centra Antalye. Nachází se asi 5 km od Kundu a asi 15 km od města Belek. Od golfového klubu Cullinan Links je vzdálen přibližně 10 km.

.
Pláž

Hotel má přístup na soukromou písečnou pláž na pobřeží Středozemního moře. Lehátka, slunečníky a osušky jsou na pláži k dispozici bez příplatku.

K dispozici pro hosty

Recepce, hlavní restaurace Bosporus, 3 a'la carte restaurace Beef Grill Club, rybí a italská (za příplatek, nutná rezervace předem), Bistro Mardan, dvě restaurace s občerstvením, cukrárny. 6 barů, plážový klub, kavárna. Za příplatek: bar ve věži a vinárna a tajný bar na zvláštní vyžádání. K dispozici hostům: vnitřní bazén a venkovní vyhřívaný bazén. Lehátka, slunečníky a osušky k dispozici bez příplatku. Za příplatek: půjčovna aut, prádelna, obchody, lázně, kadeřnictví, hlídání dětí (od 3 let).

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

All Inclusive: snídaně (8:00-11:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:00) v hlavní restauraci formou bufetu. Bistro Madran (14:30-18:00) Cukrárna s širokým výběrem sladkostí (10:00-22:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané importované lihoviny k dispozici 24 hodin denně ve vybraném baru, v ostatních barech v otevírací době. Čerstvě vymačkaný pomerančový džus podávaný ke snídani. Restaurace v prostorných a exkluzivních interiérech nabízejí rozmanité chutě a pokrmy z celého světa.

Sportovní a animační program

Hotel je známý mnoha denními i nočními aktivitami. K dispozici jsou: posilovna s kvalifikovaným týmem, který je hostům k dispozici, vodní fitness, 2 tenisové kurty, plážový volejbal, boccia, fotbal, vodní pólo, týmová hra o přežití (pro dospělé), šipky, zumba, noční taneční a akrobatická vystoupení, živá hudba, herní centrum, bowling, kulečník, golfové hřiště (vzdálené cca 10 km). Vodní sporty za poplatek. Hotel je známý svým unikátním lázeňským centrem Be Fine s širokou nabídkou saun, masáží, vodoléčby, kosmetických procedur, jacuzzi, tureckých lázní. Některé lázeňské služby za příplatek. Dětský klub (10:00-21:00) s plánem aktivit, hřištěm, herními konzolemi.

Webové stránky

www.titanic.com.tr

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel v palácovém stylu na skvělém místě. Jeho honosná a ohromující architektura umožňuje uskutečnit představu o exkluzivní dovolené. Hodnocený jako jediný svého druhu s jedinečným šarmem. Rozmanitost kuchyně a nabídky splňuje přehnaná očekávání. Rozhodně doporučujeme všem náročným hostům, kteří ocení skvěle strávený čas s úžasnou atmosférou.

.
Umiestnenie

Hotel se nachází v jedné z nejoblíbenějších turistických destinací v Turecku. Patří do segmentu luxusních zařízení. Nachádza se přibližně 15 km od letoviska Antalya a přibližně 25 km od centra Antalye. Nachádza sa asi 5 km od mesta Kundu a asi 15 km od mesta Belek. Od golfového klubu Cullinan Links je vzdálený přibližně 10 km.

.
Webová lokalita

www.titanic.com.tr

Stravovanie

All Inclusive: raňajky (8:00-11:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:00) v hlavní restauraácii formou bufetu. Bistro Madran (14:30-18:00) Cukráreň so širokým výberom sladkostí  (10:00-22:00). Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané importované destiláty k dispozici 24 hodin denne vo vybranom bare, v ostatných baroch počas otváracích hodín. Čerstvo vylisovaný pomarančový džús podávaný k raňajkám. Reštaurácie s priestrannými a exkluzívnymi interiérmi ponúkajú rôzne chute a jedlá z celého sveta.

.
Miestna kategória

*****

K dispozícii pre hostí

Recepce, hlavní restauraácia Bosporus, 3 a'la carte restauraácia Beef Grill Club, rybia a talianska (za príplatok, nutná rezervácia vopred), Bistro Mardan, dve reštaurácie s občerstvením, cukrárne. 6 barov, plážový klub, kaviareň. Za příplatok: bar vo veži a vináreň a tajný bar na osobitnú žiadosť. K dispozici hosťom: vnitřní bazén a vnější vyhřívaný bazén. Ležadlá, slunečníky a osušky k dispozici bez příplatku. Za príplatok: požičovňa áut, služby práčovne, obchody, kúpele, kaderníctvo, opatrovateľka detí (od 3 rokov).

.
Podľa nášho názoru

Hotel v palácovom štýle na vynikajúcom mieste. Díky honosnej a ohromujúcej architektúre tohoto miesta sa predstava exkluzívnej dovolenky stáva skutočnosťou. Hodnotený jako jediný svého druhu s jedinečným šarmem. Rozmanitosť kuchyne a ponuky spĺňa nadmieru vysoké očakávania. Rozhodne odporúčame všetkým náročným hosťom, ktorí oceniać skvelý čas s úžasnou atmosférou.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč