Villa Side Hotel Obrázek0
Villa Side Hotel Obrázek1
Villa Side Hotel Obrázek2
Villa Side Hotel Obrázek3
Villa Side Hotel Obrázek4
Villa Side Hotel Obrázek5
Villa Side Hotel Obrázek6
Villa Side Hotel Obrázek7
Villa Side Hotel Obrázek8
Villa Side Hotel Obrázek9
Villa Side Hotel Obrázek10

Villa Side Hotel

Turecko - Turecká riviéra - Side
Pobytový
Novinka

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází na skvělém místě, asi 4 km od historického centra Side, asi 10 km od centra Manavgatu, asi 35 km od aquaparku Země legend Belek a asi 60 km od letiště v Antalyi.

.
Pláž

Pobyt se nachází na soukromé písečné pláži s bezplatným plážovým servisem. Přibližně 2,5 km od veřejné písečné pláže Evrenseki Halk.

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, 2 výtahy, prostorná vstupní hala, hlavní restaurace, 3 restaurace a'la carte (s osmanskou, italskou a rybí kuchyní a mořskými plody), 4 bary včetně baru na pláži, baru u bazénu a lobby baru, hlavní bazén, bazén se skluzavkami (otevřený v určitých časech) a dětské brouzdaliště. Za příplatek: prádelna, služba hlídání dětí a možnost zapůjčení kočárků. Hotel nepřijímá domácí zvířata.

Internet

V pokojích a na celé pláži je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (07:30-09:30), pozdní snídaně (09:30-10:00), obědy (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci, občerstvení v plážovém baru (12:00-16:00), občerstvení a zmrzlina v baru u bazénu (15:30-16:30) a nealkoholické nápoje, místní a vybrané importované alkoholické nápoje v lobby baru 24 hodin denně. Nápoje a rozlévané lihoviny za příplatek.

Sportovní a animační program

Hotel pořádá celou řadu animačních aktivit, kurzy vodní gymnastiky, vodní pólo, tematické večery a živou hudbu. Dále: suchá a parní sauna, turecké lázně, posilovna, šipky, stolní tenis, hřiště na bocciu a plážový volejbal. Pro děti: miniklub (4-11 let). Za příplatek: masáže a procedury v lázeňském centru a vodní sporty.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Komfortní hotel s velkým výběrem animačních aktivit pro dospělé i děti. Ideální nabídka pro všechny, kteří se chtějí během své dovolené především bavit. Doporučujeme jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry. Díky rozsáhlé nabídce Ultra All Inclusive a také skvělé poloze je tento hotel ideální pro dovolenou spojenou s poznáváním památek.

Umiestnenie

Hotel se nachází na skvělém místě, asi 4 km od historického centra Side, asi 10 km od centra Manavgatu, asi 35 km od aquaparku Land of Legends Belek a asi 60 km od letoviska Antalya.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Hotel nabízí širokú škálu animačných aktivít, hodiny vodnej gymnastiky, vodné pólo, tematické večery a živú hudbu. Dále: suchá a parní sauna, turecký bazén, jídelna, šípky, stolní tenis, ihrisko na bocciu a plážový volejbal. Pre deti: miniklub (4-11 rokov). Pro príplatok: masáže a procedury v kúpeľnom centre a vodné športy.

.
Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (07:30-09:30), neskoré raňajky (09:30-10:00), obedies (12:30-14:00), večere (19:00-21:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraácii, občerstvenie v plážovom bare (12:Občerstvenie a zmrzlina v bare pri bazéne (15:30-16:30) a nealkoholické nápoje, miestny a vybraný importovaný alkohol v lobby bare 24 hodín denne. Nápoje a fľaškové destiláty za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Hodinová recepce, 2 výtahy, kněžská vstupní hala, hlavní restaurace, 3 restaurace a'la carte (podávajúce osmanskú, taliansku kuchyňu a jedlá z rýb a morskach plodov), 4 bary včetně baru na pláži, baru při bazéne a lobby baru, hlavní bazén, bazén se šmykľavkami (otevřený v určitých hodinách) a dětské brodítko. Za príplatok: práčovňa, služba stráženia detí a možnosť prenájmu detských kočíkov. Hotel neprijíma domáce zvieratá.

.
Podľa nášho názoru

Komfortní hotel s velkým výběrem animačních aktivit pro dospělé i děti. Ideálna ponuka pre všetkých, ktorí sa chcú počas svojej dovolenky predovšetkým zabaviť. Odporúčame pre rodiny s deťmi aj pre páry. Rozsiahla ponuka Ultra All Inclusive, aj skvelá poloha robia z tohto hotela ideálny hotel na dovolenku spojenú s poznávaním.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč