Ubytování POB Obrázek0
Ubytování POB Obrázek1
Ubytování POB Obrázek2
Ubytování POB Obrázek3
Ubytování POB Obrázek4
Ubytování POB Obrázek5
Ubytování POB Obrázek6
Ubytování POB Obrázek7
Ubytování POB Obrázek8
Ubytování POB Obrázek9
Ubytování POB Obrázek10
Ubytování POB Obrázek11
Ubytování POB Obrázek12
Ubytování POB Obrázek13

Portugalské must see!

Portugalsko - Lisabon
Poznávací + pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem, letištní taxy, přejezdy klimatizovaným autokarem během poznávací části, ubytování (7 nebo za příplatek 14 nocí), stravování: snídaně a večeře, turistický program (viz níže), služby polského průvodce během poznávací části, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 

Základní cena nezahrnuje: poplatek za balíček na realizaci programu (mimo jiné vstupné, spropitné, systém Tour Guide, rezervační poplatky atd.) ve výši cca 192 EUR/os. - povinný poplatek placený průvodci formou balíčku na místě. Balíček nezahrnuje ceny fakultativních výletů (ceny jsou uvedeny v programu zájezdu), další jídla, nápoje k večeřím, jiné osobní výdaje, místní pobytovou taxu v hotelech v Lisabonu (cca 2 EUR/os./den), v Portu (cca 2 EUR/os./den), v Braze (cca 1,5 EUR/os./den) a v oblasti Algarve (cca 1,5 EUR/os./den).
 
Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Portugalskie must see!
Kód zájezdu: POB

Program

Lisabon - město markýze de Pombala • kláštery UNESCO - Jeronymův, Alcobaça a Batalha  • Fatima a Braga - náboženská centra • víno z Porta • akademická Coimbra • kaple lebek v Évoře • pro zájemce možnost strávit další týden v Algarve nebo na pobřeží Costa de la Luz

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu transfer do hotelu v oblasti Algarve. Ve večerních hodinách večeře a přenocování. Klienti, kteří přiletí do Faro v pozdních večerních hodinách nemají v tento den večeři. 

Den 2
Po snídani přejezd do Evory a prohlídka města zapsaného na seznamu UNESCO. Uvidíme mimo jiné: Římský chrám bohyně Diany, kostel São Francisco s Kaplí lebek, jezuitskou akademii s překrásnými křížovými chodbami, měšťanské domy s tepanými rohovými balkóny a vysokými okny. Dalším bodem programu bude jedno z nejmalebnějších měst v Portugalsku - Óbidos. Uvnitř hradeb se nachází zachovalý zámek (dnes hotel), labyrint úzkých uliček a bílých domů, ale i barevné bugenviley a rozkvetlé citrusové stromy, které okouzlují chodce. Doporučujeme ochutnat slavný třešňový likér Ginja servírovaný v čokoládovém kelímku. Přejezd do hotelu v okolí Fatimy, večeře a přenocování. (Trasa cca 480 km)

Den 3
Po snídani návštěva Fatimské svatyně, jednoho z nejznámějších mariánských center na světě. Volný čas na Modlitebním náměstí, které je centrálním místem svatyně, ohraničeným z jedné strany bazilikou Panny Marie Růžencové s 65 metrovou zvonicí a bazilikou Nejsvětější Trojice z druhé strany. Pro zájemce výlet do městečka Tomar, které je známé díky úžasně zachovalému klášternímu komplexu Convento de Cristo, portugalskému sídlu Templářů a Řádu Krista (UNESCO), kde lze stále cítit jedinečnou atmosféru plnou tajemné minulosti (cca 25 EUR/os. a vstupenka cca 6 EUR). Následně přejezd do Porta. Poté plavba po řece Douro, během které budeme obdivovat stavbu šesti mostů spojujících břehy Porta a Vila Nova de Gaia a nádherné panorama města. V programu návštěva sklípku (bodedze), během které se seznámíme s procesem výroby portského vína, čas na ochutnávku. Večeře a přenocování v hotelu v okolí města Braga. (Trasa cca 250 km)

Den 4
Po snídani budeme pokračovat v návštěvě Porta. Centrem Porta je Praca de Liberdade se sochou Petra IV., městská radnice, katedrála Se, Biskupský palác, Palácio da Bolsa, Casa do Infante, kde se narodil kníže Jindřich Mořeplavec, Cais da Ribeira - nejrušnější místo Porta zapsané na seznamu UNESCO. Následně přejezd do Bragy - jednoho z nejstarších portugalských měst, plného kultury a tradic, kde se historie a náboženství snoubí s rozvojem a technologickým průmyslem. Během procházky uvidíme nejstarší katedrálu v Portugalsku, zahradu sv. Barbory u Arcibiskupského paláce a hlavní náměstí Praça de Republica. Na závěr prohlídky přejezd ke svatyni Bom Jesus de Monte - ikony města s monumentálními schody, fontánami a barokními sochami (UNESCO) a úžasným výhledem na Bragu. Návrat do hotelu, večeře a přenocování. (Trasa cca 130 km)

Den 5
Po snídani přejezd do Coimbry - akademického centra ležícího u řeky Mondego. Zastavíme na jednom z míst s pohlednicovým výhledem na město a řeku Mondego, poté se vydáme na procházku. Uvidíme: kostel Santa Cruz - v roce 2003 byl uznán jako Národní Pantheon, oblouk Almedina, impozantní katedrálu Sé, nejstarší univerzitu v zemi, botanickou zahradu, akvadukt São Sebastião. To jsou jen některé z pokladů města, kterými prochází nejnavštěvovanější portugalská silnice do Santiaga de Compostela. Dalším bodem programu bude Batalha. Město Batalha je známé především díky klášteru Santa Maria da Vitoria, který byl postaven na památku vítězství krále Jana I. nad Španěly u nedaleké osady Aljubarrotou. Klášter je považován za klenot pozdní gotiky. Skládá se mimo jiné z: trojlodní baziliky s příčnou lodí, kaple Zakladatele, kde byl pohřben král Jan I. s manželkou Filipou z Lancasteru; Královského podloubí s bohatě zdobenými kružbami nebo Nedokončené kaple. Přejezd do hotelu v okolí Fatimy, večeře a přenocování. (Trasa cca 300 km)
 
Den 6
Po snídani prohlídka bývalého Cisterciáckého opatství v Alcobaçe (UNESCO). Je to skvělý příklad cisterciácké gotické architektury s největším kostelem v Portugalsku. Doporučujeme prohlídku hrobky krále Petra I. a jeho tragicky zemřelé milenky Inês Pérez de Castro, síně králů, kuchyně nebo podloubí. Následně přejezd do Lisabonu a prohlídka hlavního města Portugalska. V programu návštěva Belémské věže, kláštera sv. Jeronýma (UNESCO) - postaveného k poctě mořeplavce a objevitele Vasco da Gamy a jeho expedice do Indie, Památník objevitelů symbolizující dávnou velmoc koloniálního Portugalska. V centru Lisabonu procházka uličkami typických čtvrtí města - Baixa a Alfama. Uvidíme: náměstí Praca Rossio, hrad São Jorge - jednu z nejcharakterističtějších památek Lisabonu, která se nachází na nejvyšším kopci města, Rua Augusta, katedrálu la Se. Budeme moci obdivovat mistrovskou architekturu výtahu sv. Justýny a lisabonské kamenice s fasádami pokrytými azulejos - proslulými portugalskými keramickými kachličkami. Přejezd na večeři a přenocování do okolí Lisabonu. (Trasa cca 180 km) 
Pro zájemce za poplatek Fado večer (cca 50 EUR/os.).
 
Den 7
Po snídani přejezd do Sintry (UNESCO), která byla v 19. století jednou z prvních kolébek romantické architektury v Evropě. V Sintře uvidíme neobvyklý objekt - palác Regaleira (Quinta da Regaleira) obklopený zahradami s jezery, jeskyněmi, záhadnými stavbami s labyrinty plnými chodeb, studní a tajných přechodů. Dalším bodem programu bude Cabo da Roca - nejzápadnější bod kontinentální Evropy. Na závěr prohlídky přejedeme k neobvyklému vyhlídkovému místu. Na podstavci velké sochy Krista Krále se nachází vyhlídková plošina, která nabízí nezapomenutelný panoramatický výhled na Lisabon. Přejezd do Algarve. Večeře a přenocování. (Trasa cca 400 km)

Den 8
Snídaně a vystěhování.
- Klienti, kteří se vracejí do Polska - vystěhování, transfer na letiště ve Faro. V případě časného ranního odletu do Polska neobdrží klienti snídani.
- Klienti pokračující v pobytu na pobřeží Algarve nebo na španělském Costa de la Luz - po snídani vystěhování, volný čas, odpoledne transfer do vybraného hotelu (v některých termínech doprava letecky).

Upozornění k programu
- Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno.
- Průvodce neprovází po muzejních objektech.
- V hotelech v Lisabonu je při ubytování vybírána pobytová taxa - cca 2 EUR/os./den (poplatek platí pro osoby starší 13 let).
- V hotelech v Portu je při ubytování vybírána pobytová taxa - cca 2 EUR/os./den (poplatek platí pro osoby starší 13 let).
- V hotelech v oblasti Algarve je při ubytování vybírána pobytová taxa - cca 1,5 EUR/os./den (poplatek platí pro osoby starší 13 let).
- V hotelech v Braze je při ubytování vybírána pobytová taxa - cca 1,5 EUR/os./den (poplatek platí pro osoby starší 13 let).

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Obsluha skupiny v systému TOUR GUIDE 
Jedná se o bezdrátový elektronický systém provázení skupin, který umožňuje zákazníkům pohodlnou formu komentované prohlídky. Přečtěte si více o Tour guide.   

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v Portugalsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.  

Informace o hotelech

Hotely *** - umístěné mimo prohlížená města
Pokoje: jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové (třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou), všechny pokoje jsou s koupelnou a wc, často s telefonem, rádiem a klimatizací.
Vybavení: restaurace a bar
Strava: kontinentální snídaně a servírované večeře

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Hotel

Pestana Viking

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Pestana Viking

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Pestana Viking

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Pestana Viking

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Pestana Viking

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Auramar Beach Resort

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Monica Isabel

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Dom Jose

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Playacartaya Spa Hotel

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Estival Islantilla

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Estival Islantilla

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Quinta do Lago

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Quinta do Lago

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Quinta do Lago

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Conrad Algarve

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Conrad Algarve

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Epic Sana Algarve

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Epic Sana Algarve

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Epic Sana Algarve

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6110

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6110

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Garden Playanatural

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Garden Playanatural

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Garden Playanatural

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Garden Playanatural

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Garden Playanatural

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6122

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6122

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6122

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6122

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Tivoli Carvoeiro

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6332

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Vila Gale Atlantico

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Vila Gale Atlantico

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Vila Gale Atlantico

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Occidental Isla Cristina

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Occidental Isla Cristina

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6113

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6113

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

6113

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Fuerte el Rompido

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Fuerte el Rompido

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Fuerte el Rompido

K dispozici pro hosty

Restaurace a bar na místě

Ubytování

Hotely *** - nacházejí se mimo navštívená města.

Pokoje: 1-, 2-, 3-lůžkové (přičemž 3-lůžkový je obvykle 2-lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem a rádiem a klimatizací.

.
Catering

kontinentální snídaně a servírované večeře

Stravovanie

kontinentálne raňajky a servírované večere

.
K dispozícii pre hostí

reštaurácia a bar na mieste

Ubytovanie

Hotely *** - nachádzajú sa mimo navštívených miest.

Spálne:

:

Předpokládá se, že v hotelu budou k dispozici 1-, 2-, 3-lůžkové pokoje (přičemž 3-lůžková je obvykle 2-lůžková izba s přístelkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefónom a rádiem a klimatizáciou.

.

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč