LD Palm Beach Obrázek0
LD Palm Beach Obrázek1
LD Palm Beach Obrázek2
LD Palm Beach Obrázek3
LD Palm Beach Obrázek4
LD Palm Beach Obrázek5
LD Palm Beach Obrázek6
LD Palm Beach Obrázek7
LD Palm Beach Obrázek8
LD Palm Beach Obrázek9

LD Palm Beach

Venezuela - Isla Margarita
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Nemovitost se nachází v Playa El Agua, severně od turistického letoviska Porlamar. Vzdálenost od letiště Porlamar je přibližně 35 km.

.
Pláž

Veřejná písečná pláž má oddělenou hotelovou část, která se nachází přibližně v. 300 metrů od hotelu. Playa El Agua se vyznačuje nádherným bílým pískem doprovázeným obrovskými palmami. Lehátka a slunečníky jsou pro hotelové hosty k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce s prostornou vstupní halou, hlavní restaurace, bary, venkovní bazén, dětský bazén, masážní místnost (za poplatek), vířivka, praní a žehlení prádla na vyžádání (za poplatek), zahrada, obchod se suvenýry.

Internet

Volné Wi-Fi.

.
Catering

All inclusive: snídaně (7:00-10:00), oběd (12:00-15:00), večeře (19:00-22:00). Jídla jsou podávána formou bufetu. Od: 10:00-18:00 se podává občerstvení v baru u bazénu. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (rum, pivo, vodka, drinky) se podávají v hotelových barech. V baru u bazénu se nápoje podávají od: 11:00-23:00 a v baru na pláži od: 11:00-16:00.

Sportovní a animační program

V areálu se pořádají tematické večery. Kromě toho se na pláži a v bazénu konají rekreační aktivity pro dospělé i děti (aerobik, plážový volejbal). Vodní sporty na pláži (za příplatek).

Webové stránky

www.ldhoteles.com

Místní kategorie

 

Podle našeho názoru

Útulný hotel se nachází na pláži El Agua. Ideální místo pro strávení nezapomenutelné dovolené, kde najdete klidnou atmosféru, krásné udržované zahrady a velmi dobré služby.

Umiestnenie

Objekt se nachází na Playa El Agua, severně od turistického letoviska Porlamar. Vzdialenost od letiska Porlamar je přibližně 35 km.

.
Webová lokalita

www.ldhoteles.com

Športový a animačný program

V areáli sa organizujú tematické večery. Kromě toho sa na pláži a v bazéne konajú rekreačné aktivity pre dospelých aj deti (aerobik, plážový volejbal). Vodné športy na pláži (za poplatok).

Stravovanie

All inclusive: raňajky (07:00-10:00), obed (12:00-15:00), večera (19:00-22:00). Jedlá se podávají formou bufetu. Od: 10:00-18:00 sa podáva občerstvenie v bare pri bazéne. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (rum, pivo, vodka, drinky) sa podávajú v hotelových baroch. V bare pri bazéne sa podávajú nápoje od: 11:00 - 23:00 a v plážovom bare od: 11:00 - 16:00.

Miestna kategória

 

K dispozícii pre hostí

Hodinová recepcia s priestrannou vstupnou halou, hlavná reštaurácia, bars, vonkajší bazén, detský bazén, masážna miestnosť (za poplatok), vírivka, práčovňa a žehlenie na požiadanie (za poplatok), záhrada, obchod so suvenírmi.

Podľa nášho názoru

Utulný hotel se nachází na pláži El Agua. Ideálne miesto na strávenie nezabudnuteľnej dovolenky, kde nájdete pokojnú atmosféru, krásne udržiavané záhrady a veľmi dobre služby.

Program:

Cena

.

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 


Níže naleznete seznam tipů a věcí, které si bezpodmínečně musíte vzít s sebou, a které jsou
doporučené
:

1. cestovní pas (doporučujeme vzít si s sebou také fotokopii pasu)
2. hotovost v amerických dolarech (USD). Přijímají se pouze nepoškozené bankovky co
nejmenší nominální hodnoty (rozměnit hotovost na místě je téměř nemožné)
3. sluneční brýle, šátek/šálu na ochranu krku, klobouk či jinou pokrývku hlavy
4. krém s vysokým UV filtrem
5. lehký rychleschnoucí ručník a plavky
6. taštičku nebo malé pouzdro, které lze umístit pod oděv a dostatečně tak zabezpečit doklady a peníze (zejména během prohlídek města/výletů)
7. plavecké brýle (volitelné)
8. pokud byste chtěli přivézt nějaké dárky pro místní obyvatele, doporučujeme oblečení,
školní potřeby, pastelky, tužky, papír na kreslení pro děti nebo léky, zejména paracetamol a léky proti průjmu


Měna

Ve Venezuele je oficiální měnou bolívar, ale všude můžete platit v USD bankovkami malých
nominálních hodnot. Je nezbytné vzít si s sebou hotovost v USD (bankovky do 50 USD).
Platby kartou jsou možné pouze málo kde.


Zásuvky

Dva tenké ploché kolíky. Doporučuje se zakoupit univerzální adaptér; na místě je obtížné jej
sehnat.

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Upozornění! Pasové údaje (číslo cestovního pasu, datum vydání a datum jeho platnosti) musí být doplněny do rezervace nejpozději 7 dní před odletem. V případě pozdějšího nákupu zájezdu, doplňte prosím pasové údaje do rezervace v momentě prodeje.

Pokud pasové údaje nebudou v rezeraci uvedeny, nemusí být klienti vpuštěni na palubu letadla.

Upozornění k přeletu

 

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč