LD Plus Palm Beach Obrázek0
LD Plus Palm Beach Obrázek1
LD Plus Palm Beach Obrázek2
LD Plus Palm Beach Obrázek3
LD Plus Palm Beach Obrázek4
LD Plus Palm Beach Obrázek5
LD Plus Palm Beach Obrázek6
LD Plus Palm Beach Obrázek7
LD Plus Palm Beach Obrázek8
LD Plus Palm Beach Obrázek9
LD Plus Palm Beach Obrázek10
LD Plus Palm Beach Obrázek11
LD Plus Palm Beach Obrázek12

LD Plus Palm Beach

Venezuela - Isla Margarita
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází na malebné pláži El Agua s tropickou vegetací a palmami. Vzdálenost od letiště Porlamar je přibližně 35 km.

.
Pláž

Veřejná písečná pláž se nachází přibližně. 300 metrů od hotelu. Playa el Agua je známá rajská pláž ostrova. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

Recepce otevřená 24 hodin denně, lobby, hlavní restaurace Agua E'Sal (místní a mezinárodní kuchyně), restaurace Al. Dente (a'la carte), 3 bary, venkovní bazén, dětský bazén, 2 vířivky, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, SPA & amp; Wellness centrum, miniklub a dětské hřiště, posilovna, praní a žehlení prádla na vyžádání (za poplatek), obchod se suvenýry.

.
Internet

Volné Wi-Fi.

.
Catering
All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), oběd (12:00-15:00), večeře (19:00-22:00). Všechna jídla jsou podávána formou bufetu. Lehká jídla, jako jsou mini sendviče a různé saláty, se podávají v restauraci Água E Sal od 23:00 do 05:30. Občerstvení (káva, čaj, koláče, hamburgery, hot dogy) se podává u bazénu od:10:00-18:00.  Místní alkoholické nápoje (rum, pivo, vodka, tequila)   a nealkoholické nápoje se podávají v hotelových barech od:09:00-23:00.
Sportovní a animační program

V areálu se pořádají večerní show, živá hudba a lekce aerobiku. Vodní sporty na pláži (za příplatek). Pro nejmenší hosty miniklub a dětské hřiště u bazénu 

.
Webové stránky

www.ldhoteles.com

Místní kategorie

 

Podle našeho názoru

Útulný hotel se nachází v blízkosti pláže Playa El Agua. Je obklopen tropickou zelení a poskytuje klidnou a relaxační atmosféru, která ještě více podtrhuje rajskou povahu ostrova. Od ostatních zařízení se odlišuje svou inovativní strukturou a výzdobou.

Umiestnenie

Hotel se nachází na malebné pláži El Agua s tropickou vegetáciou a palmami. Vzdialenost od letiska Porlamar je přibližně 35 km.

.
Webová lokalita

www.ldhoteles.com

Športový a animačný program

V areáli sa organizujú večerné predstavenia, živá hudba a hodiny aerobiku. Vodné športy na pláži (za príplatok). Pre najmenších hostí miniklub a detské ihrisko pri bazéne 

.
Stravovanie
All Inclusive: raňajky (07:00-10:00), oběd (12:00-15:00), večeře (19:00-22:00). Všetky jedlá sa podávajú formou bufetu. Ľahké jedlá, ako sú mini sendviče a rôzne šaláty, sa podávajú v reštaurácii Água E Sal od 23:00 do 05:30. Občerstvenie (káva, čaj, koláče, hamburger, hot-dogy) sa podáva pri bazéne od:10:00 - 18:00.  Miestne alkoholické nápoje (rum, pivo, vodka, tequila)   a nealkoholické nápoje sa podávajú v hotelových baroch od:09:00 - 23:00.
Miestna kategória

 

K dispozícii pre hostí

Recepcia otvorená 24 hodín denne, vstupná hala, hlavná reštaurácia Agua E'Sal (miestna a medzinárodná kuchyňa), reštaurácia Al. Dente (a'la carte), 3 bary, vonkajší bazén, detský bazén, 2 vírivky, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, SPA & amp; Wellness zóna, miniklub a detské ihrisko, posilňovňa, služby prania a žehlenia na požiadanie (za poplatok), obchod so suvenírmi.

.
Podľa nášho názoru

Utulný hotel se nachází v blízkosti pláže Playa El Agua. Je obklopený tropickou zelení a poskytuje pokojnú a relaxačnú atmosféru, ktorá ešte viac zdôrazňuje rajskú povahu ostrova. Od ostatních zařízení se odlišuje svojí inovativní strukturou a dekorem.

Program:

Cena

.

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 


Níže naleznete seznam tipů a věcí, které si bezpodmínečně musíte vzít s sebou, a které jsou
doporučené
:

1. cestovní pas (doporučujeme vzít si s sebou také fotokopii pasu)
2. hotovost v amerických dolarech (USD). Přijímají se pouze nepoškozené bankovky co
nejmenší nominální hodnoty (rozměnit hotovost na místě je téměř nemožné)
3. sluneční brýle, šátek/šálu na ochranu krku, klobouk či jinou pokrývku hlavy
4. krém s vysokým UV filtrem
5. lehký rychleschnoucí ručník a plavky
6. taštičku nebo malé pouzdro, které lze umístit pod oděv a dostatečně tak zabezpečit doklady a peníze (zejména během prohlídek města/výletů)
7. plavecké brýle (volitelné)
8. pokud byste chtěli přivézt nějaké dárky pro místní obyvatele, doporučujeme oblečení,
školní potřeby, pastelky, tužky, papír na kreslení pro děti nebo léky, zejména paracetamol a léky proti průjmu


Měna

Ve Venezuele je oficiální měnou bolívar, ale všude můžete platit v USD bankovkami malých
nominálních hodnot. Je nezbytné vzít si s sebou hotovost v USD (bankovky do 50 USD).
Platby kartou jsou možné pouze málo kde.


Zásuvky

Dva tenké ploché kolíky. Doporučuje se zakoupit univerzální adaptér; na místě je obtížné jej
sehnat.

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Upozornění! Pasové údaje (číslo cestovního pasu, datum vydání a datum jeho platnosti) musí být doplněny do rezervace nejpozději 7 dní před odletem. V případě pozdějšího nákupu zájezdu, doplňte prosím pasové údaje do rezervace v momentě prodeje.

Pokud pasové údaje nebudou v rezeraci uvedeny, nemusí být klienti vpuštěni na palubu letadla.

Upozornění k přeletu

 

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč