Ubytování TUP Obrázek0
Ubytování TUP Obrázek1
Ubytování TUP Obrázek2
Ubytování TUP Obrázek3
Ubytování TUP Obrázek4
Ubytování TUP Obrázek5
Ubytování TUP Obrázek6
Ubytování TUP Obrázek7

Tunisko - ohnivý nádech pouště

Tunisko
Poznávací + pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem na trase Polsko - Tunisko - Polsko, letištní taxy, transfery klimatizovaným autokarem na území Tunisu, ubytování: 3 noci v 3* hotelech a 1 noc ve stanu na poušti, stravování: 4 snídaně a 4 obědy zaměnitelné s večeřemi a 3 noci ve vybraném hotelu na Djerbě (program All Inclusive); služby polského průvodce, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, místní průvodce, spropitné, systém Tour Guide (cena cca 110 EUR/os., povinný poplatek průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla (která nejsou uvedena v ceně zájezdu) a jiné osobní výdaje.

 

UPOZORNĚNÍ! 

Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši :

U 2* hotelů činí místní turistická daň 4 TND/osoba/noc.

U hotelů 3* činí místní turistická daň 8 TND/osoba/noc.

U hotelů 4* a 5* činí místní turistická daň 12 TND/osoba/noc.

Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích nocí v hotelu, a to i v případě delších pobytů. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Turistická daň je povinná a platí se přímo na recepci, a to před ubytováním klientů v hotelu.




Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Název zájezdu v polském jazyce: Tunezja - ognisty oddech pustyni
Kód zájezdu: TUP

 

Program

NOVINKA! • pro zájemce týdenní pobyt na Djerbě! • malebná krajina jižního Tuniska • Tetuán - město pro fanoušky „Hvězdných válek“! • brána Sahary • tradiční ksary, pouštní oázy a písečné duny • návštěva Djerby - rajského ostrova • 2 volné dny na Djerbě - čas na odpočinek! • Chott El Jerid - velké slané jezero


Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla na jednotlivých letištích. Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady. Přílet na Djerbu, následně transfer do hotelu, večeře a přenocování. 


Den 2
Po snídani přejezd římskou hrází ve směru Médeniny, kde uvidíme tradiční berberské budovy tzv. ghorfy, které se v minulosti používaly k ukládání obilí a které sloužily jako otrokářské ubikace ve filmu „Hvězdné války“. Dalším bodem programu bude Tetuán - město známé díky okolním ksárům, kde se v opuštěných osadách nacházejí malebné sýpky z 15. a 16. století. Slávu tomuto místu přinesl film „Hvězdné války“ George Lucase, kde samotné město dalo své jméno pouštní planetě Tatooine. Tento den navštívíme také osadu Chenini. Je to vesnice vnořená do svahu pouštní hory s domy vytesanými do skály a pozůstatku po Berberech, kteří kdysi před útokem arabských kmenů hledali útočiště v horách. Následně přejedeme ke ksaru Ghilane - palmové oázy umístěné téměř 100 km hluboko v poušti Sahary (Velký východní Erg). Mezi dunami jsou ruiny pevnosti z římských dob. Ksar Ghilane byl také základnou cizinecké legie. Večeře a přenocování v klimatizovaném stanu v poušti. (Trasa cca 200 km)


Den 3
Po snídani se vydáme na prohlídku oblasti Matmata. Navštívíme zde berberskou vesnici, která se nachází v kopcích, a je stále obývána. Navštívíme také domy troglodytů - primitivních kmenů žijících v minulosti v jeskyních - vytesané ve skalách. Město Matmata je také známé díky nádherné měsíční krajině, kde se natáčely scény k filmu „Star Wars“ (Hvězdné války). Následně přejezd do Douz, kde můžeme obdivovat písčitou část východního Ergu. Pro zájemce možnost projížďky na velbloudech (fakultativně, za příplatek cca 13-15 EUR/os.) nebo na čtyřkolkách (za příplatek cca 20 EUR). Nedaleko Douzu navštívíme také rezervaci eolických forem Fatnassu - je to místo výskytu velmi zajímavě vytvořených dun. Následně přejezd do Tozeur přes Chott El Jerid - největší slané jezero v Africe, kde s trochou štěstí budeme moci obdivovat úžasné jevy. Krátká zastávka na fotografování. Večeře a přenocování v Tozeur. (Trasa cca 230 km)


Den 4
Po snídani nás čeká výlet. Nejdřív přesedneme do terénních aut a vydáme se do oblasti krásných horských oáz. Čeká nás jízda malebnou trasou rallye Paříž-Dakar, až do městečka Ong Jemel známého díky „Hvězdným válkám“. Budeme obdivovat nádhernou krajinu horských oáz a vodopád v Chebice. Tento den navštívíme také tradiční městský trh (souk) v Tozeur - bude to příležitost ke koupi výrobků místních rukodělných řemesel nebo aromatických koření. Návštěva pouštní oázy Muzea palem - Eden Palm v Tozeuru. Večeře a přenocování v hotelu na Djerbě. (Trasa cca 200 km)


Den 5
Po snídani transfer na pohádkový ostrov Djerba - plný krásných pláží, olivových a palmových hájů a barevných trhů. Podle legendy právě zde dojel Odysseus, když se vrátil z Tróje. Arabské a židovské vlivy se zde spojují a jsou vzájemně propojeny s místní kulturou a architekturou. Djerba je známá nejen svými písečnými plážemi, ale také díky krásné keramice a originální architektuře. Během výletu se seznámíte s kulturním dědictvím této oblasti Tuniska, které vytvořili Berbeři, Židé, Turci, Italové a Španělé. Prohlídku začneme od Guellal, města známého díky keramickému řemeslu. Místní obyvatelé zde po staletí vyrábějí keramiku tradičním způsobem. V keramické výrobně v Guellale se seznámíme s výrobou hrnců a dalších užitkových předmětů. Navštívíme také Muzeum tradice a kultury Djerby, které ukazuje, jak obyvatelstvo ostrova žilo po staletí. V městě Erriadh navštívíme nejvýznamnější synagogu v Africe - El Ghriba. Nachází se zde nejstarší tóra na světě. Každý rok v květnu sem přijíždí mnoho Židů z celého světa, aby oslavili radostný jarní festival LA BA OMER a zavzpomínali na seslání manny z nebe a na konec epidemie. Čeká nás také návštěva DJERBAHOOD - umělecké čtvrti, kde můžeme obdivovat nástěnné malby umělců z celého světa. Navštívíme také hlavní město ostrova Houmt Souk - je to rušné město s místním trhem (souk), kde během hodinové přestávky můžete tradičním arabským zvykem smlouvat před uskutečněním nákupu. Nedaleko přístavu se nachází pevnost Gaza Mustapha ze 13. století, která připomíná doby tureckých vražd provedených na Španělech. Transfer do vybraného hotelu na Djerbě (stravování dle popisu hotelu).


Den 6
Volný den na opalování nebo samostatnou prohlídku ostrova. Snídaně a večeře v hotelu jsou zahrnuty v ceně. Pro zájemce fakultativní výlet - plavba lodí na ostrov plameňáků a delfínů, cena cca 30 EUR/os.
Jedná se o relaxační plavbu z přístavu v Houmt Souk na Ras Rmel, dlouhý a písčitý výběžek nazývaný také ostrovem plameňáků a delfínů. Každý rok v období podzimu a zimy sem přilétá mnoho růžových plameňáků, které brodí v mělké laguně. Čas od času se zde objevují také delfíny, které přitahují ryby žijící v zálivových vodách. Během plavby jsou zde animace, zábava a tance. Čekají na nás krásné výhledy, koupání ve smaragdovém moři a jídlo pod střechou na pláži.


Den 7
Volný den na opalování nebo samostatnou prohlídku ostrova. Snídaně a večeře v hotelu jsou zahrnuty v ceně. Pro zájemce fakultativní výlet - Krokodýlí farma, cena cca 15 EUR/os.
Během pobytu na Djerbě je třeba se vydat do Djerba Explore Parku. Jedná se o komplex, který se skládá z elegantního muzea Lalla Hadria, s působivou uměleckou sbírkou z islámských zemí z celého světa, skanzenu, ve kterém lze vidět typické djerbsko/berberské domy, hospodářské budovy, sklady a seznámit se se zvyky každodenního života. Lákadlem parku je bezpochyby farma nilských krokodýlů z Madagaskaru.
 

Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu a transfer:
- Klienti pokračující v pobytu na Djerbě - transfer do vybraného hotelu.
- Klienti, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště, zavazadlové a pasové odbavení, odlet do Polska.


Upozornění k programu
Pořadí realizace bodů programu může být změněno či zrušeno. Většina muslimských památek se prohlíží pouze zvenčí - týká se to zejména mešit. Věnujte pozornost vhodnému oblečení - ženy by měly mít dlouhé sukně a zakrytá ramena. To se samozřejmě nevztahuje na pláže a hotelové bazény. Je dobré dávat si pozor na fotoaparáty, kamery a peněženky - riziko krádeží. V období ramadánu se může změnit organizace programu (hlavně spojená se změnami otevíracích hodin objektů).


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny. 

Jiné

Každý cestující musí mít cestovní pas platný po dobu nejméně 3 měsíců od data návratu z Tunisu.
Při pobytu do 90 dnů není od obyvatel ČR vyžadováno vízum.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v Tunisku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.

Informace o hotelech

Ubytování
Hotely *** (6 nocí + 1 noc v klimatizovaném stanu v poušti).
Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.
Pokoje: dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s koupelnou.

Upozornění! Pro zájemce je možné prodloužení zájezdu o týden pobytu na Djerbě (za příplatek). Popisy hotelů na webových stránkách nebo v katalogu. Nabídky hotelů v katalogu "Wypoczynek - Tunezja" (= "Pobytové zájezdy - Tunisko").

Vybavení
V hotelech je obvykle restaurace a bar.

Strava
Dle programu - snídaně a večeře.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Hotel

Djerba Castille

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Venice Beach

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Djerba Resort (ex. Vincci Djerba Resort)

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Radisson Blu Palace Resort & Thalasso

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Royal Garden Palace

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Royal Garden Palace

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Djerba Sun Club

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Eden Star

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Eden Star

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Djerba Resort (ex. Vincci Djerba Resort)

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Fiesta Beach

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Djerba Aqua Resort (ex. Sun Connect Aqua Resort)

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Ulysse Djerba Thalasso & Spa

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Palm Azur (ex. Sentido Palm Azur)

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Djerba Castille

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Dar Djerba Zahra

K dispozici pro hosty

Hotely obvykle zahrnují restauraci a bar.

Ubytování

Hotely *** - (6 nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanech v poušti). Hotely v Tunisku se mohou lišit standardem a vybavením od hotelů v evropských zemích.

Pokoje: 2 a 3lůžkové s koupelnou.

Poznámka!Pro zájemce je možné za příplatek prodloužit akci o týdenní pobyt na Djerbě. Popisy hotelů naleznete dále v tomto katalogu. Další návrhy naleznete v katalogu "Volný čas - Tunisko".

.

Catering

Podle programu - snídaně a večeře.

.

Stravovanie

Podľa programu - raňajky a večera.

.
K dispozícii pre hostí

Hotely obvykle zahàňajú reštauráciu a bar.

.
Ubytovanie

Hotely *** - (6 začatých nocí v hotelu + 1 noc v klimatizovaných stanoch v púšti). Hotely v Tunisku sa môžu líšiť štandardom a vybavením od hotelov v európskych krajinách.

Postele: 2- a 3-lôžkové s kúpeľňami.

Poznámka!Pre záujemcov je možné za príplatok predĺžiť podujatie o týždňový pobyt na Džerbe. Popisy hotelů najdete dále v tomto katalógu. Další návrhy najdete v katalógu "Voľný čas - Tunisko".

.

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč