Ubytování WED Obrázek0
Ubytování WED Obrázek1
Ubytování WED Obrázek2
Ubytování WED Obrázek3
Ubytování WED Obrázek4
Ubytování WED Obrázek5
Ubytování WED Obrázek6
Ubytování WED Obrázek7
Ubytování WED Obrázek8
Ubytování WED Obrázek9
Ubytování WED Obrázek10
Ubytování WED Obrázek11
Ubytování WED Obrázek12

Expedice divokými pláněmi Venezuely

Venezuela
Poznávací + pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti PLUS ULTRA na/z ostrov Margarita (přímý let), letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, turistický program (viz níže), vnitřní přelety dle programu, ubytování v hotelech dle programu: 10 nocí během poznávací části a 4 ve vybraném hotelu na Margaritě, stravování během poznávací části: snídaně, obědy a večeře (většina jídel s nápoji, místní čerstvě vymačkané džusy, voda), služby polského zástupce během odbavení na letišti, průvodce - vedoucího skupiny během poznávaní, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů a rezervační poplatky, poplatky za místní průvodce, spropitné pro obsluhu (cca XXX USD/os. - poplatek placený na místě), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla, nápoje k jídlu a osobní výdaje.
 
Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Wyprawa po dzikich równinach Wenezueli

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti PLUS ULTRA na/z ostrov Margarita (přímý let), letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, turistický program (viz níže), vnitřní přelety dle programu, ubytování v hotelech dle programu: 10 nocí během poznávací části a 4 ve vybraném hotelu na Margaritě, stravování během poznávací části: snídaně, obědy a večeře (většina jídel s nápoji, místní čerstvě vymačkané džusy, voda), služby polského zástupce během odbavení na letišti, průvodce - vedoucího skupiny během poznávaní, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů a rezervační poplatky, poplatky za místní průvodce, spropitné pro obsluhu (cca 245 USD/os. - poplatek placený na místě), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla, nápoje k jídlu a osobní výdaje.
 
Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Wyprawa po dzikich równinach Wenezueli

Program

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do města Porlamar na ostrově Margarita. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s průvodcem. Následně transfer do hotelu, ubytování, večeře a přenocování. 

Den 2
Snídaně a transfer na letiště Porlamar. Přelet do Vigía a přejezd do Puerto Concha, odkud se vydáme lodí do zátoky La Ciénaga a vesnice Ologa. Cestou lze vidět zvířata, místní faunu a typické říční domy na kůlech (Palafitos). Welcome drink a setkání za účelem přípravy místa na spaní: houpací sítě v Palafito a seznámení se s faunou této oblasti. Až přijde noc, budeme mít možnost pozorovat nejfantastičtější podívanou přírody: Relampagos del Catatumbo - Catatumbo Thunderbolt. Jde o atmosférický jev, ke kterému dochází u ústí stejnojmenné řeky. Catatumbo znamená v jazyce obyvatel Bari žijících v této oblasti „Dům hromu“. Tento jev pochází z masy bouřkových mraků ve výšce přes 1 km a vyskytuje se 140 až 160 nocí v roce, nepřetržitě devět hodin, s blesky 16 až 40krát za minutu. Blesk Catatumbo má nejvyšší hustotu výbojů na světě 250 na k. Večeře, přenocování.

Den 3
Po snídani se vydáme na projížďku lodí po národním parku Ciénagas de Juan Manuel. Oblast zahrnuje laguny, sladkovodní a slané vodní bažiny, pomalu tekoucí řeky, pravidelně zaplavované aluviální pláně a bažinaté zalesněné oblasti. Uvidíme zde množství zvířat jako kapustňáky, kajmany, delfíny, kapybary, volavky bílé a modré, racky a s trochou štěstí budeme moci pozorovat i jaguáry. Zastavíme, abychom se setkali s domorodými komunitami této oblasti a navštívili centrum rukodělných řemesel. Po příjezdu do přístavu budeme pokračovat do města Merida, cestou zastavíme na typický oběd. Příjezd do hotelu, ubytování a večeře. Přenocování.

Den 4
Časná snídaně a začátek prohlídky města. Čas strávíme na Plaza de Las Heroínas (Náměstí hrdinek), kde se nachází místní řemeslný trh a malé lokální obchůdky. Za příplatek se lze svézt lanovkou Mérida - nejvyšší a druhou nejdelší lanovkou na světě. Jeho základna je v Méridě v nadmořské výšce 1577 m a konec je na Pico Espejo ve výšce 4765 m nad mořem. Vydáme se na 12kilometrovou cestu a dosáhneme nadmořskou výškou 4100 m. Budeme zastavovat u dalších stanic lanovky a každá z nich nabídne trochu jinou krajinu, flóru a zajímavosti. Celý výlet trvá cca 3 hodiny, je velmi důležité počítat se změnami tlaku souvisejícími s nadmořskou výškou. Po obědě transfer do Párama, nejvyššího bodu trasy ve Venezuele. Budeme moci pozorovat zasněžené štíty andského pohoří, cestou se zastavíme, abychom poznali typické jídlo, zeleninu a životní styl „Parameños“: potomků indiánů Timotocuicas. Navštívíme přírodní lagunu uprostřed hory ve výšce 4000 metrů nad mořem a poté budeme pokračovat do města Barinas, kde se nachází ranč Cristero. Jihoameričtí kovbojové jsou pověstní svou odvahou a pohostinnost je prostě zapsána do jejich kultury. K večeři ochutnáme typické jídlo kovbojů - llanero. Ubytování, přenocování.

Den 5
Po snídani přejezd ve směru El Cedral, kde se nachází obrovské pláně Los Llanos, pokryté hustou trávou a protkané četnými řekami, s Orinokem v hlavní roli. Tyto nedotčené oblasti táhnoucí se Venezuelou a Kolumbií jsou mekkou mnoha zvířat: krokodýlů, pásovců, pekarů, anakond, želv a mnoha druhů barevných ptáků, jako je slavný kardinál, ibis šarlatový nebo orel. Ubytování v hotelu a oběd. Následně odjezd na safari, pozorování leguánů, kajmanů nebo kapybar. Návrat na ranč, ve večerních hodinách večeře a přenocování. Lákadlem tohoto místa je bar s hudbou typickou pro tento region, doporučujeme zde strávit folkový večer.

Den 6
Po snídani další prohlídka Los Llanos, tentokrát na lodích. Nezapomenutelná cesta stojatými vodami a hledání zajímavých ptačích exemplářů, želv mata-mata nebo mravenečníků obrovských. Přestávka na lov piraní pod dohledem místních průvodců. Návrat na ranč, cestou budeme obdivovat nádherný západ slunce na savaně, večeře, přenocování.

Den 7
Časná snídaně a odjezd do Maracay, které leží na slavné panamerické silnici táhnoucí se přes 30 000 km. Tato silnice spojuje dva americké kontinenty: ze severní Aljašky až do Ushuaia v Argentině. Cestou navštívíme Virgen de Coromoto (patronku Venezuely) a Carabobo Camp - místo rozhodující bitvy z 24. června 1821, ve které Bolívarova armáda s pomocí generála Páeze a britských legionářů odhodlaně porazila armádu španělských royalistů. Příjezd do Maracay a ubytování v lodgí v národním parku Henry Pitter. Večeře.

Den 8
Po snídani návštěva národního parku Henri Pittier, který je ve Venezuele nejstarší. Svět pravěké, nedotčené přírody, obklopený tyrkysem Karibského moře s tajemnými, nepřístupnými, divokými plážemi, je domovem mnoha zvířat, několika stovek druhů pohádkově barevných ptáků. Přejezd malebnou trasou přes hory do pobřežního města Puerto Colombia. Už samotná jízda autobusem CHIVA, typickým pro tento region, je nevšedním dobrodružstvím. Během cesty zastávky na vyhlídkových místech. Procházka vesnici Choroni a obdivování místní architektury. Pro zájemce návštěva La Sabaneta Farm - světově proslulé kakaové plantáže (za příplatek). Ubytování v pousadě a oběd na pláži. Procházka rybářskou vesnicí malebně umístěnou na úpatí hor. Toto místo je známé díky domácí produkci čokolády, která se vyrábí z místního kakaa - jednoho z nejlepších na světě. Večeře a přenocování.

Den 9
Po snídani přejezd lodí na jednu z divokých pláží, která není dostupná po souši. Navštívíme Chuao, rodiště kakaové kultury ve Venezuele. Prohlédneme si slavné náměstí, kde obyvatelé suší kakao, seznámíme se s ženami a s jejich jedinečným životním stylem, který zůstal nezměněn od koloniálních dob. Možnost nákupu místních suvenýrů a kakaových výrobků. Z Chuao plavba lodí na další pláž, z pevniny nepřístupnou, Cepe. Přestávka na oběd, možnost ochutnat místní pochoutky přímo z moře. Čas na opalování na nedotčeném, nepřístupném místě. Návrat rybářskými čluny do Puerto Colombia. Večer se lze projít po promenádě a zaposlouchat se do zvuku bubnů, které jsou neodmyslitelnou součástí života domorodců. Večeře a přenocování.

Den 10
Snídaně a odjezd do Maracay autobusem CHIVA. Tam se setkáme s naším autobusem, který nás odveze do hlavního města Venezuely, Caracasu. Navštívíme palírnu rumu Santa Teresa - jeden z nejznámějších rumů ve Venezuele. Za příplatek si lze užít VIP ochutnávku s mistry rumu a navštívit soukromou palírnu. Po pauze na oběd následuje návštěva Památníku hrdinů (Paseo Los Próceres), kde jsou připomenuty nejvýznamnější bitvy války za nezávislost. Transfer do hotelu, večeře.

Den 11
Po snídani prohlídka historického centra města. Uvidíme koloniální domy proměněné v muzea a San Agustin - barevnou čtvrť (favela), kde budeme moci pozorovat obyvatele při jejich každodenních aktivitách. Přejezd městem k Pantheonu, poté uvidíme náměstí Simona Bolivara, osvoboditele Venezuely ze španělské nadvlády. Navštívíme muzeum věnované životu a činnosti této významné osobnosti a také rodný dům. Poté vyjedeme lanovkou na kopec Avila, odkud je nádherný výhled na město. Oběd na vlastní náklady. Odpoledne transfer na letiště Caracas, přelet do města Porlamar na ostrově Margarita. Transfer do vybraného hotelu.

Den 12-14
Volný čas na ostrově Margarita. Čas na opalování a koupání v moři (služby dle zvoleného pobytového hotelu). Navíc je možné využít fakultativní výlety.

Den 15
Po snídani vystěhování z pokoje. Transfer na letiště Porlamar. Odlet do Polska.

Den 16
Přílet do Varšavy.

Upozornění k programu
Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Upozornění k přeletu

.

Přelet    
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek. Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytne PLL LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let).

Informace o hotelech

Poznávací část zájezdu

Hotely turistické kategorie **/***, a také tzv. lodge, haciendy (4 noci)

Pokoje: dvoulůžkové s koupelnou. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Camping (1 nocleh) - v hamaku (houpací síti). Koupelna je v areálu campingu.

 

Hotel

Hesperia Playa el Agua

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Hesperia Playa el Agua

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Hesperia Playa el Agua

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Hesperia Playa el Agua

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

IKIN Margarita Hotel & SPA

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

SUNSOL Ecoland

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Hesperia Isla Margarita

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Hesperia Isla Margarita

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Hesperia Isla Margarita

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Wyndham Isla Margarita Concorde

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

SUNSOL Isla Caribe

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

SUNSOL Isla Caribe

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

SUNSOL Isla Caribe

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Paradise Oasis

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Paradise Oasis

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Paradise Oasis

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Costa Caribe Beach Hotel & Resort

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Costa Caribe Beach Hotel & Resort

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Costa Caribe Beach Hotel & Resort

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Costa Caribe Beach Hotel & Resort

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Costa Caribe Beach Hotel & Resort

Ubytování

Diverzní část

Hotely turistické třídy **/*** také tzv. chaty, haciendy (začátek 4 hotelových nocí).

Restaurace: 2lůžkové pokoje s příslušenstvím. Minimálně 3 hotely mají bazén.

Kempování (1 noc) - v houpací síti. Sociální zařízení v areálu kempu.

Ubytovanie

Diverzní část

Hotely turistickej triedy **/*** aj tzv. lodge, haciendy (4 začaté hotelové noci).

Reštaurácie: Penzion je vybaven 2 lůžkovými pokoji s koupelnami. Minimálne 3 hotely majú bazén.

Kempovanie (1 noc) - v hojdacej sieti. Kúpeľne v areáli kempu.

.

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč