Ca Pasquali Village Camping Obrázek0
Ca Pasquali Village Camping Obrázek1
Ca Pasquali Village Camping Obrázek2
Ca Pasquali Village Camping Obrázek3
Ca Pasquali Village Camping Obrázek4
Ca Pasquali Village Camping Obrázek5

Ca Pasquali Village Camping

Itálie - Veneto - Cavallino
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Rozsáhlý komplex s charakterem prázdninové vesnice se nachází v rozlehlém zeleném areálu v klidné vesnici Cavallino v provincii Veneto. Asi 90 km do Padovy, asi 60 km do Benátek a asi 160 km do Verony a Ferrary. Povinná turistická taxa - platí se na místě v hotelu - cca  2 EUR/osoba/den. Povinná vratná kauce cca. EUR/pokoj/pobyt.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na třináctikilometrové široké písečné pláži (s pozvolným sestupem do moře; vzdálenost od pláže závisí na umístění pokoje). Lehátka a slunečníky zdarma na oddělené soukromé části pláže (2 lehátka a 1 slunečník na pokoj dle dostupnosti).

.
K dispozici pro hosty

Recepce 24 hodin, restaurace s pizzerií a 2 bary: bar u bazénu a snack bar (otevřeno 09:30-18:30 a 21:00-24:00. Rozsáhlý (více než 10 000 m2) aquapark s bazény, dětskými brouzdališti a skluzavkami otevřen 10:00-18:00. Lehátka a slunečníky u bazénů za příplatek 3Eur (dle dostupnosti, omezený počet). Sluneční terasa s lehátky (podle dostupnosti). Za příplatek: půjčovna kol (omezený počet kol) a lékařská konzultace. V areálu minimarket s potravinami otevřený od 7:30 do 12:30 a od 16:00 do 20:00 a obchod se suvenýry a oblečením otevřený od 8:30 do 13:00 a od 15:00 do 21:30. Parkování zdarma (omezený počet míst). Hotel nepřijímá domácí zvířata.


.
Internet

Na recepci, u bazénu, v barech a restauraci je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Za příplatek se v restauraci ubytovacího zařízení podává snídaně formou bufetu. Dále možnost polopenze plus - navíc večeře podávané formou bufetu nebo možnost plné penze plus - snídaně, večeře a obědy podávané formou bufetu. Voda a 0,25 l vína nebo 0,25 l nealkoholického nápoje v ceně večeře a oběda. Ostatní nápoje k večeři a obědu. K večeři a obědu navíc sladký bufet.

.
Sportovní a animační program

Hotel pořádá rozsáhlý animační program pro děti i dospělé během dne i večer: hry a aktivity, gymnastiku a vodní hry, taneční vystoupení a hudební představení. Pro nejmenší je k dispozici dětské hřiště a provoz miniklubu a pro děti od 13 do 16 let je k dispozici juniorský klub (pestré aktivity vedené v italštině). Dále: vodní pólo, plážový volejbal, stolní tenis, boccia, lukostřelba a za příplatek: vodní sporty na pláži.

.
Webové stránky

www.capasquali.com

Místní kategorie

***** rekreační středisko - kemp

Podle našeho názoru

Velký kempinkový komplex s charakterem typické italské prázdninové vesnice. Díky velmi široké nabídce zábavních aktivit, rozsáhlému sportovnímu a rekreačnímu zázemí, aquaparku, zajímavým atrakcím pro děti, blízkosti pláže a pokojům s kapacitou 6 osob (!) je ideální volbou pro vydařenou rodinnou dovolenou.

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč