Hotel Astoria Bibione Obrázek0
Hotel Astoria Bibione Obrázek1
Hotel Astoria Bibione Obrázek2
Hotel Astoria Bibione Obrázek3
Hotel Astoria Bibione Obrázek4
Hotel Astoria Bibione Obrázek5
Hotel Astoria Bibione Obrázek6
Hotel Astoria Bibione Obrázek7
Hotel Astoria Bibione Obrázek8
Hotel Astoria Bibione Obrázek9
Hotel Astoria Bibione Obrázek10
Hotel Astoria Bibione Obrázek11
Hotel Astoria Bibione Obrázek12
Hotel Astoria Bibione Obrázek13
Hotel Astoria Bibione Obrázek14
Hotel Astoria Bibione Obrázek15

Hotel Astoria Bibione

Itálie - Veneto - Bibione
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Poloha
Hotel Astoria Bibione
se nachází v oblíbené turistické destinaci Bibione v regionu Benátsko. Centrum Bibione, tzn. náměstí Piazza Fontana (s obchody, restauracemi a pizzeriemi) je vzdáleno cca 10 minut. Hotel leží cca 100 km od Benátek a Terstu a cca 70 km od Udine.

Pláž
Hotel Astoria Bibione
se nachází cca 100 m od široké písečné pláže Bibione (s pozvolným vstupem do moře), na které je vyhrazena hotelová část pláže s bezplatnými lehátky a slunečníky (v závislosti na dostupnosti).

Vybavení
Recepce 24h, lobby, výtah, hlavní restaurace (s místní italskou a mezinárodní kuchyní) a bar. Střešní bazén s panoramatickým výhledem na Bibione a Jaderské moře s bezplatnými lehátky a slunečníky u bazénu (v závislosti na dostupnosti) Navíc: TV místnost, bezplatné parkoviště (omezený počet míst), bezplatná půjčovna kol (omezený počet kol).

Pokoje
Hotel Astoria Bibione
má 70 dvoulůžkových pokojů umístěných na 4 patrech hlavní budovy.

Standardní pokoje (s max. 1 přistýlkou) jsou vybaveny: koupelnou (vana nebo sprcha, WC, vysoušeč vlasů), individuálně nastavitelnou klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem (zdarma), minibarem (konzumace za příplatek), balkonem s výhledem do okolí hotelu. Některé pokoje mají výhled na moře. Navíc jsou k dispozici pokoje typu Superior (vybaveny jako standardní pokoje) s možností max. 2 přistýlek a čtyřlůžkové rodinné pokoje (vybaveny jako standardní pokoje, ale nemají balkony, s manželskou postelí a přistýlkami v podobě palandy). Dětská postýlka pro dítě do 2 let - za poplatek (cca 15 EUR/den, na potvrzení a po předchozí rezervaci). Hotel akceptuje domácí zvířata do 5 kg (za příplatek na místě).

Strava
Snídaně formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Za příplatek program Half Board (polopenze) - lze si vybrat mezi večeřemi podávanými formou bufetu nebo obědy formou bufetu (nutno nahlásit před odjezdem). Navíc program Full Board (plná penze) - navíc večeře a obědy (servírované ke stolu). K večeři a obědu je salátový bufet. Nápoje k večeři a obědu za poplatek.

Sport a zábava
Hotel Astoria Bibione
neorganizuje animační program, ale kompenzují to atrakce v Bibione - jednom z největších a nejoblíbenějších letovisek v této části italského pobřeží Jaderského moře. Navíc: posilovna a herna pro děti.

Internet
Ve veřejných prostorách hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma

Místní kategorie
***

Webové stránky
www.hotelastoriabibione.it

Jiné
Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5 EUR/os./den (děti do 4 let jsou osvobozeny od této taxy). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Náš názor
Výhodou tohoto hotelu je dobrá poloha v blízkosti centra rušného jadranského letoviska Bibione, skvělý střešní bazén s panoramatickým výhledem na moře a okolní krajinu a blízkost pláže. Ideální místo na dovolenou ve dvou, s rodinou nebo se skupinou přátel.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč