Adria Hotel Obrázek0
Adria Hotel Obrázek1
Adria Hotel Obrázek2
Adria Hotel Obrázek3
Adria Hotel Obrázek4
Adria Hotel Obrázek5
Adria Hotel Obrázek6
Adria Hotel Obrázek7
Adria Hotel Obrázek8
Adria Hotel Obrázek9

Adria Hotel

Itálie - Emilia-Romania
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Poloha
Adria Hotel
se nachází v krásném a malebném přímořském letovisku Milano Marittima plném atrakcí, obchodů, barů a restaurací. Centrum Milána Marittima je v docházkové vzdálenosti cca 1 km. Hotel leží cca 30 km od Ravenny, cca 50 km od San Marina, cca 90 km od Boloně a cca 140 km od Florencie.

Pláž
Adria Hotel
se nachází přímo u soukromé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Bezplatný plážový servis (2 lehátka a slunečník/pokoj, v závislosti na dostupnosti) od 4. řady. Lehátka a slunečníky v řadách 1-3 za poplatek na místě. Plážové osušky zdarma po zaplacení zálohy - cca 20 EUR/osuška (+ klíč k trezoru).

Vybavení
Recepce 24h, prostorná lobby, výtah, hlavní restaurace a 2 bary: bar u bazénu a bar v hotelové lobby. Od poloviny května jsou k dispozici 2 bazény s lehátky a slunečníky - zdarma (2 lehátka a slunečník/pokoj; v závislosti na dostupnosti). Navíc: TV místnost a bezplatné parkoviště (omezený počet míst).

Pokoje
Adria Hotel
má 141 příjemně a funkčně zařízených standardních dvoulůžkových pokojů (s max. 2 přistýlkami) umístěných na 5 patrech hlavní budovy. Pokoje jsou vybaveny: koupelnou (vana nebo sprcha, WC), individuálně nastavitelnou klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem (zdarma po zaplacení zálohy cca 20 EUR/klíč), balkonem s výhledem na hotelovou zahradu. Navíc má hotel k dispozici standardní pokoje s výhledem na moře (vybavené jako standardní pokoje s výhledem do hotelové zahrady). Dětská postýlka pro dítě do 2 let - zdarma (na potvrzení a po předchozí rezervaci). Hotel akceptuje malá domácí zvířata - za příplatek na místě cca 30 EUR/pobyt (na vyžádání a potvrzení).

Strava
Snídaně formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Za příplatek program Half Board plus (polopenze) - navíc večeře servírované ke stolu (výběr z menu) nebo program Full Board plus (plná penze) - večeře a obědy servírované ke stolu (výběr z menu). K obědům a večeřím (v ceně): místní víno, pivo, voda, nealkoholické nápoje a salátový bufet.

Sport a zábava
Od 1. června do 20. září hotel organizuje denní animační program (v italštině) ve verzi Soft pro děti i dospělé. Navíc v areálu hotelu: tenisový kurt - osvětlení a vybavení za příplatek.

Internet
V hotelové lobby Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Místní kategorie
****

Webové stránky
www.hoteladriaonline.it

Jiné
Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 2,5 EUR/os./den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Náš názor
Skvělá poloha nedaleko centra rušného malebného městečka Milano Marittima - jednoho z nejznámějších letovisek v regionu Emilia-Romagna, plného atrakcí, barů a restaurací. Adria Hotel je skvělou základnou pro objevování perel této části Itálie - Boloně a Florencie!

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč