Hotel Corinthia Baska Obrázek0
Hotel Corinthia Baska Obrázek1
Hotel Corinthia Baska Obrázek2
Hotel Corinthia Baska Obrázek3
Hotel Corinthia Baska Obrázek4
Hotel Corinthia Baska Obrázek5
Hotel Corinthia Baska Obrázek6
Hotel Corinthia Baska Obrázek7
Hotel Corinthia Baska Obrázek8
Hotel Corinthia Baska Obrázek9
Hotel Corinthia Baska Obrázek10
Hotel Corinthia Baska Obrázek11
Hotel Corinthia Baska Obrázek12
Hotel Corinthia Baska Obrázek13
Hotel Corinthia Baska Obrázek14
Hotel Corinthia Baska Obrázek15
Hotel Corinthia Baska Obrázek16
Hotel Corinthia Baska Obrázek17
Hotel Corinthia Baska Obrázek18
Hotel Corinthia Baska Obrázek19

Hotel Corinthia Baska

Chorvatsko - Krk
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v jižní části ostrova Krk, v klimatickém městečku Baška, které leží v údolí mezi dvěma horskými masivy. Kromě toho se na pobřeží nachází jedna z největších a nejhezčích pláží v Chorvatsku - Vela Plaza, několikrát oceněná v různých kategoriích. Má jemné oblázky a písčité mořské dno. Milovníky historie bude zajímat, že nedaleké městečko Jurandvor po staletí ukrývalo skutečný poklad - nejstarší památku chorvatského písemnictví - Bašskou desku. V okolí města můžete narazit na zajímavé mrgary neboli stavby, v nichž pastevci třídí ovce. Milovníci potápění budou moci v Bašce prozkoumat podmořský svět. Hotel se nachází přibližně 300 m od centra města. Letiště Rijeć je vzdáleno cca 45 km a transfer trvá cca 50 min.

Cena nezahrnuje turistickou taxu, která se platí na recepci (cca 1,5 EUR/den/osoba).

Pláž

Jedna z největších a nejhezčích pláží v Chorvatsku, oblázková pláž s písčitým dnem a pozvolným sestupem do moře, se nachází 20 m od hotelu. Lehátka a slunečníky se na pláži platí. Vodní sporty jsou k dispozici za příplatek. Kromě toho se asi 1 km východně od hotelu nachází oblázková pláž pro naturisty - Bunculuka.

K dispozici pro hosty

Restaurace, 24hodinová recepce, restaurace, bar, Chill &; Play area - stolní hry a digitální knihovna v hotelové hale, nabíjecí stanice pro elektromobily, bankomat, směnárna, úschovna zavazadel, transfer z letiště (za poplatek), lékař na telefonu k dispozici pro konzultaci 24/7. Domácí zvířata nejsou přijímána. Parkování za poplatek cca 2 EUR/den.

Internet

Volné Wi-Fi.

.
Catering

Snídaně (7.00-10.00) a večeře (19.00-21.00) formou bufetu. Nápoje z automatu a káva v ceně snídaně. Večeře jsou formou tematické večeře Sunny Dinner (nápoje za příplatek). Speciální diety na vyžádání.

.
Sportovní a animační program

Komplex venkovních bazénů, hřišť a dětských heren s výukovými hrami a hračkami. K dispozici je wellness centrum s krytým bazénem, saunami, fitness studiem, kosmetickými salóny. Během prázdnin se v nedalekém kempu Baska Beach Camping Resort (200 m od hotelu) pořádají animační programy pro děti.

Webové stránky

https://www.valamar.com/en/hotels-baska/corinthia-baska-hotel

Místní kategorie

***

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč