Long Beach Resort and Spa Obrázek0
Long Beach Resort and Spa Obrázek1
Long Beach Resort and Spa Obrázek2
Long Beach Resort and Spa Obrázek3
Long Beach Resort and Spa Obrázek4
Long Beach Resort and Spa Obrázek5
Long Beach Resort and Spa Obrázek6
Long Beach Resort and Spa Obrázek7
Long Beach Resort and Spa Obrázek8
Long Beach Resort and Spa Obrázek9
Long Beach Resort and Spa Obrázek10
Long Beach Resort and Spa Obrázek11
Long Beach Resort and Spa Obrázek12
Long Beach Resort and Spa Obrázek13
Long Beach Resort and Spa Obrázek14
Long Beach Resort and Spa Obrázek15
Long Beach Resort and Spa Obrázek16
Long Beach Resort and Spa Obrázek17
Long Beach Resort and Spa Obrázek18
Long Beach Resort and Spa Obrázek19
Long Beach Resort and Spa Obrázek20
Long Beach Resort and Spa Obrázek21
Long Beach Resort and Spa Obrázek22
Long Beach Resort and Spa Obrázek23
Long Beach Resort and Spa Obrázek24
Long Beach Resort and Spa Obrázek25
Long Beach Resort and Spa Obrázek26
Long Beach Resort and Spa Obrázek27
Long Beach Resort and Spa Obrázek28
Long Beach Resort and Spa Obrázek29

Long Beach Resort and Spa 9611

Turecko - Turecká riviéra - Turkler
Poznávací + pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
S výhledem na moře
Rodinný pokoj
S oddělenou ložnicí
Studio
Wi-Fi
Posilovna
Mezinárodní animace
Tenisový kurt
SPA
Bazén se sladkou vodou
Exkluzivní, 5*
Hotel Premium

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Informace o hotelech

Poloha
Long Beach Resort and Spa se nachází v letovisku Türkler na obrovské ploše (cca 75 ha) v dobře udržované zahradě. Město Alanya je vzdáleno cca 20 km. Na letiště Antalya je to cca 90 km.

Pláž
Long Beach Resort and Spa leží přímo u široké, písečné pláže. Část pláže je písečná, část písečná s jemným štěrkem. Přechod tunelem pod ulicí. Lehátka, slunečníky a plážové osušky na pláži - zdarma.

Vybavení
Long Beach Resort and Spa se skládá z 9podlažní hlavní budovy, vilek s vlastním bazénem a dřevěných rodinných domů (chalet).
Recepce 24h, hlavní restaurace, restaurace a'la carte: italská, francouzská, mexická a rybí (lze využít jednu 1x za pobyt, rezervace nutná), 15 různých barů, např: lobby bar, bar u bazénu, snack bar, plážový bar, pivní zahrada, disko bar. 8 bazénů, včetně jednoho s vnějšími vířivkami, bazén se slanou vodou, brouzdaliště, 3 aquaparky: pro dospělé s 11 skluzavkami, tropický ostrov, pro děti v podobě pirátské lodi a pro nejmenší s několika různými skluzavkami a atrakcemi, lehátka, slunečníky a plážové osušky - zdarma. Za poplatek: hlídání dětí, pokojová služba, lékař, obchod, půjčovna aut.

Pokoje
Long Beach Resort and Spa má 748 pokojů.
Standardní pokoje (cca 30-33 m²) - pro max. 3 dospělé osoby a dítě (přistýlky v podobě pohovky). Pokoje jsou vybaveny koupelnou (vana/sprcha, vysoušeč vlasů), centrálně řízenou klimatizací, telefonem, satelitním TV, minibarem (soft drinky při příjezdu, voda je doplňována denně), trezorem (zdarma), balkonem.
Na vyžádání jsou k dispozici:
Rodinné pokoje 2podlažní (o rozloze cca 39 m²) - pro max. 4 osoby (4 normální postele + možnost přidání přistýlky pro dítě do 2 let - zdarma). Jsou vybaveny jako standardní pokoje.
Rodinné apartmány 2podlažní (o rozloze cca 59 m²) - pro max. 5 osob a dítě na přistýlce (přistýlky v podobě normálních postelí a pohovky). Jsou vybaveny jako standardní pokoje. Navíc mají koupelny na obou podlažích.
Vilky s přímým přístupem k bazénu (o rozloze cca 40 m²), 2pokojové, pro max. 4 osoby. Pokoje ve vilách v prvním patře mají vlastní platformu s přístupem k bazénu (sestup po schodech z terasy).
Rodinné domky (chalet) (o rozloze cca 43 m²), 2pokojové, pro max. 4 osoby (přistýlky v podobě normálních postelí). Dřevěné domky jsou zařízené velmi stylově.
Hostům ubytovaným ve vilách a domech (chalet) je k dispozici samostatná hlavní restaurace, kde se servírují snídaně a večeře.

Strava
Ultra All Inclusive: snídaně (7:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:00), noční občerstvení (23:00-1:00), velký výběr občerstvení během dne, zmrzlina (bar u bazénu/na pláži) 15:30-16:30, gözleme - turecké placky (bar u bazénu/na pláži) 11:00-17:00, káva, čaj, koláče (Arabica Coffee House) 11:00-18:00, odpolední občerstvení. Noční občerstvení (23:00-6:00). Nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje a některé dovážené lihoviny jsou k dispozici v barech (10:00-2:00). Za příplatek: ostatní dovážené alkoholické nápoje, ovocné šťávy z čerstvého ovoce.

Sport a zábava
Velmi bohatý sportovní a animační program: zábava u bazénu, vystoupení živé hudby. Navíc je k dispozici: plážový volejbal, 2 tenisové kurty (osvětlení a vybavení za poplatek, cca 10 EUR/hod.), minigolf, posilovna, aerobik, sauna, turecké lázně, vířivka, stolní tenis, šipky, diskotéka pod širým nebem. Pro děti: minikluby, zábavní park (19:30-20:30). Za příplatek: wellness centrum, kino, plně vybavená herna, bowling, kulečník, kino 7D, vodní sporty na pláži.

Internet
V areálu hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Místní kategorie
*****

Webové stránky
www.longbeach.com.tr

Náš názor
Skvělá nabídka pro všechny, kteří se chtějí na dovolené především pobavit. V hotelu Long Beach Resort and Spa se nebudete nudit. Fantastické aquaparky, velmi bohatá nabídka All Inclusive, široký výběr typů pokojů a velmi kvalitní služby. Je to skvělá volba pro rodiny s dětmi a pro páry, jež si chtějí odpočinout v luxusních podmínkách.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Hotel

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč