Paradise Coche Obrázek0
Paradise Coche Obrázek1
Paradise Coche Obrázek2
Paradise Coche Obrázek3
Paradise Coche Obrázek4
Paradise Coche Obrázek5
Paradise Coche Obrázek6
Paradise Coche Obrázek7
Paradise Coche Obrázek8
Paradise Coche Obrázek9
Paradise Coche Obrázek10
Paradise Coche Obrázek11
Paradise Coche Obrázek12
Paradise Coche Obrázek13
Paradise Coche Obrázek14
Paradise Coche Obrázek15
Paradise Coche Obrázek16

Paradise Coche

Venezuela - Coche Island
Pobytový
Posilovna
Wellness
Tichý, za městem
Bazén se sladkou vodou
Bezplatná lehátka
Wi-Fi
Bazén
Doporučujeme

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází na malém ostrově Coche mezi ostrovem Margarita a poloostrovem Araya. V bezprostřední blízkosti se nachází řemeslný obchod, Laguna Rosada (Růžová laguna) a přírodní rezervace Punta El Palo. Objekt je vzdálen přibližně 3 km od přístaviště trajektů a přibližně 4 km od města San Pedro de Coche. Transfer na ostrov je možný po moři a trvá přibližně 45 minut.

 

Pláž

Písčitá veřejná pláž s bílým pískem. Vedle pláže se nacházejí 2 hotely - díky tomu je místo velmi klidné a tiché. Lehátka a slunečníky pro hotelové hosty zdarma.

.

K dispozici pro hosty

Recepce s lobby, hlavní restaurace, bar, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dva venkovní bazény, posilovna. Za příplatek jsou k dispozici Wellness, prádelna a žehlírna, směnárna, kitesurfing a windsurfing na pláži.

Hotel má 100 komfortně zařízených pokojů. Jsou vybaveny klimatizací, trezorem, satelitní TV, koupelnou se sprchou, balkonem s židlemi a stolem. Na vyžádání je k dispozici dětská postýlka. Americký typ zásuvky. Možnost zapůjčení adaptéru do zásuvky (záloha 10 USD)

Internet

Přístup k Wi-Fi zdarma ve veřejných prostorách hotelu

.

Catering

All Inclusive a'la carte: snídaně, obědy a večeře si můžete vybrat ze speciální karty menu. Vybrané alkoholické/nealkoholické nápoje a občerstvení se podávají v hotelovém baru.

 

Sportovní a animační program

V zařízení neprobíhá animace. K dispozici jsou venkovní bazény a krásná 5 km dlouhá pláž. Možnost kitesurfingu a windsurfingu (za poplatek) a volejbalové hřiště. Okolní přírodní rezervace Punta El Palo a Laguna Rosada (Růžová laguna) vybízejí k pěší turistice.

 

Webové stránky

www.paradisehoteles.com

Místní kategorie

 

Podle našeho názoru

Hotel je zajímavý svou polohou na ostrově Coche. Tato oblast se vyznačuje úžasnou rajskou pláží s bílým pískem a azurovým mořem. Je to místo, kde nejsou žádné davy lidí, což vám umožní naprostou relaxaci a odpočinek. Bonusem hotelu je možnost provozování vodních sportů na jedné z nejkrásnějších pláží Venezuely.

 

Umiestnenie

Hotel sa nachádza na malom ostrove Coche medzi ostrovom Margarita a polostrovom Araya. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza obchod s remeselnými výrobkami, Laguna Rosada (Ružová lagúna) a prírodná rezervácia Punta El Palo. Objekt je vzdálený přibližně 3 km od terminálu trajektov a přibližně 4 km od města San Pedro de Coche. Transfer na ostrov trvá přibližně 45 minut.

 
Webová lokalita

www.paradisehoteles.com

Športový a animačný program

Zariadenie nespúšťa animácie. K dispozici jsou vnější bazény a krásná 5 km pláž. Možnost kitesurfingu a windsurfingu (pro poplatok) a volejbalové ihrisko. Okolitá prírodná rezervácia Punta El Palo a Laguna Rosada (Ružová lagúna) nabádajú k pešej turistike.

 
Stravovanie

All Inclusive a'la carte: raňajky, obedy a večere si můžete vybrat ze speciálně určené karty menu. Vybrané alkoholické/nealkoholické nápoje a občerstvenie sa podávajú v hotelovom bare.

 

.
Miestna kategória

 

K dispozícii pre hostí

Recepce s lobby, hlavní restaurace, bar, slunečné terasy s ležadlami a slunečníky, dva vnější bazény. Za príplatok je možné využívať wellness centrum, posilňovňu, služby práčovne a žehliareň, zmenáreň, kitesurfing a windsurfing na pláži.

Podľa nášho názoru

Hotel je zajímavý svou polohou na ostrovech Coche. Tato oblast sa vyznačuje úžasnou rajskou plážou s bílým pieskom a azúrovým morom. Je to místo, kde nejsou žádné davy lidí, což vám umožní úplně se uvolnit a relaxovat. Možnosť vodných športov na jednej z najkrajších pláží Venezuely je ďalším bonusom hotela.

 

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polsky mluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

 

Upozornění! Základní cena nezahrnuje případný povinný příplatek za Štědrovečerní nebo Silvestrovskou večeři (týká se pouze vánočních/silvestrovských termínů). Výši povinného příplatku v těchto termínech Vám sdělí pracovníci CK. 

Níže naleznete seznam tipů a věcí, které si bezpodmínečně musíte vzít s sebou, a které jsou doporučené:

1. cestovní pas (doporučujeme vzít si s sebou také fotokopii pasu)
2. hotovost v amerických dolarech (USD). Přijímají se pouze nepoškozené bankovky co nejmenší nominální hodnoty (rozměnit hotovost na místě je téměř nemožné)
3. sluneční brýle, šátek/šálu na ochranu krku, klobouk či jinou pokrývku hlavy
4. krém s vysokým UV filtrem
5. lehký rychleschnoucí ručník a plavky
6. taštičku nebo malé pouzdro, které lze umístit pod oděv a dostatečně tak zabezpečit doklady a peníze (zejména během prohlídek města/výletů)
7. plavecké brýle (volitelné)
8. pokud byste chtěli přivézt nějaké dárky pro místní obyvatele, doporučujeme oblečení, školní potřeby, pastelky, tužky, papír na kreslení pro děti nebo léky, zejména paracetamol a léky proti průjmu


Měna
Ve Venezuele je oficiální měnou bolívar, ale všude můžete platit bankovkami malých nominálních hodnot. Je nezbytné vzít si s sebou hotovost v USD (bankovky do 50 USD). Platby kartou jsou možné pouze málo kde.

 

Zásuvky
Dva tenké ploché kolíky. Doporučuje se zakoupit univerzální adaptér; na místě je obtížné jej sehnat.

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Upozornění! Pasové údaje (číslo cestovního pasu, datum vydání a datum jeho platnosti) musí být doplněny do rezervace nejpozději 30 dní před odletem. V případě pozdějšího nákupu zájezdu, doplňte prosím pasové údaje do rezervace v momentě prodeje.

Pokud pasové údaje nebudou v rezeraci uvedeny, nemusí být klienti vpuštěni na palubu letadla.

Upozornění k přeletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč