Alba Royal Obrázek0
Alba Royal Obrázek1
Alba Royal Obrázek2
Alba Royal Obrázek3
Alba Royal Obrázek4
Alba Royal Obrázek5
Alba Royal Obrázek6
Alba Royal Obrázek7
Alba Royal Obrázek8
Alba Royal Obrázek9
Alba Royal Obrázek10
Alba Royal Obrázek11
Alba Royal Obrázek12
Alba Royal Obrázek13
Alba Royal Obrázek14
Alba Royal Obrázek15
Alba Royal Obrázek16
Alba Royal Obrázek17
Alba Royal Obrázek18
Alba Royal Obrázek19

Alba Royal

Turecko - Turecká riviéra - Side
Pobytový
Pro dospělé
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Exkluzivní, 5*
Bazén
Bezplatná lehátka
Novinka

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází ve městě Colakli. Patří do hotelového řetězce Alba. Z jedné strany má výhled na pohoří Taurus a z druhé na vody Středozemního moře. Je vzdálen asi 8 km od města Side a asi 55 km od letiště.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké písečné pláži. Plážové vybavení (osušky, slunečníky, lehátka) je zahrnuto v ceně.

.
K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, výtahy, lobby, 3 restaurace a la carte s tureckou, kubánskou a rybí kuchyní (nutná rezervace předem), 7 barů včetně baru u bazénu a baru na pláži, krytý bazén, venkovní bazén (lehátka, slunečníky a osušky v ceně). Za příplatek: prádelna, konferenční místnost, služba hlídání dětí.

Internet

Ve veřejných prostorách je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (7:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-10:30), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu. Noční občerstvení (23:30-6:00) v hlavní restauraci, občerstvení (zákusky, zmrzlina, slané občerstvení) podávané v baru u bazénu (11:00-16:00) a v plážovém baru (12:00-17:00). Několikrát týdně tematické večeře s tureckými specialitami. Místní značkové alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, džusy, voda, turecká káva a čaj k dispozici 24 h ve vybraném baru, v ostatních během otevírací doby.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhají denně večerní animace pro hosty. V nabídce je minigolf (nutná rezervace), sportovní soutěže, šipky, boules, zumba a aqua aerobic. Hotel má své lázně & wellness centrum vybavené fitness centrem, saunou a parní lázní, krytým bazénem a vířivkou. Za příplatek si ve wellness můžete dopřát procedury a masáže, zapůjčit si vybavení pro vodní sporty a zahrát si kulečník.

Webové stránky Místní kategorie
*****
Podle našeho názoru

Hotel se nachází v ideální lokalitě obklopené mořem a horami. Rozmanitost nabídky Ultra All Inclusive a skvělá sportovní a animační nabídka vybízí k delšímu pobytu. Fantastická nabídka pro všechny, kteří se chtějí na dovolené především dobře bavit.

.
Umiestnenie

Hotel se nachází ve městě Colakli. Patří do sítě hotelů Alba. Z jedné strany má výhled na pohoří Taurus a z druhé strany na vodu Středozemního moře. Od mesta Side je vzdálený přibližně 8 km, od letiska přibližně 55 km.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

V hotelu sa denne konajú večerné animácie pre hostí. V ponuke pre hostí je minigolf (nutná rezervácia), športové súťaže, šípky, boules, zumba a aqua aerobik. Hotel má svoje spa & wellness centrum vybavené fitnescentrem, saunou a parním lázním, krytým bazénem a vírivkou. Za príplatok si vo wellness centre môžete dopriať procedúry a masáže, požičať si vybavenie na vodné športy a zahrať si biliard.

Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (7:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-10:30), obedy (12:30-14:00) a večere (19:00-21:00) formou buetu. Nočné občerstvenie (23:30-6:00) v hlavnej reštaurácii, občerstvenie (koláče, zmrzlina, slané občerstvenie) podávané v bare pri bazéne (11:00-16:00) a v plážovom bare (12:00-17:00). Niekoľkokrát týždenne tematické večere s tureckými špecialitami. Miestne značkové alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, džúsy, voda, turecká káva a čaj k dispozici 24 h vo vybranom bare, v ostatných počas otváracích hodín.

.
Miestna kategória
*****
K dispozícii pre hostí

Hodinová recepce, výtahy, vstupní hala, 3 a la carte restauraácie s tureckou, kubánskou a rybou kuchyňou (nutná rezervácia vopred), 7 barov vrátane baru pri bazéne a plážového baru, krytý bazén, vonkajší bazén (ležadlá, slnečníky a osušky v cene). Za příplatok: práčovňa, konferenčná miestnosť, služba opatrovania detí.

.
Podľa nášho názoru

Hotel sa nachádza na ideálnom mieste obklopený morom a horami. Rozmanitosť ponuky Ultra All Inclusive a skvelá športová a animačná ponuka nabáda k dlhšiemu pobytu. Fantastická ponuka pre všetkých, ktorí sa chcú na dovolenke predovšetkým dobre zabaviť.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč