Aska Lara Obrázek0
Aska Lara Obrázek1
Aska Lara Obrázek2
Aska Lara Obrázek3
Aska Lara Obrázek4
Aska Lara Obrázek5
Aska Lara Obrázek6
Aska Lara Obrázek7
Aska Lara Obrázek8
Aska Lara Obrázek9
Aska Lara Obrázek10
Aska Lara Obrázek11
Aska Lara Obrázek12
Aska Lara Obrázek13
Aska Lara Obrázek14
Aska Lara Obrázek15
Aska Lara Obrázek16
Aska Lara Obrázek17

Aska Lara

Turecko - Turecká riviéra - Lara
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Luxusní 10patrový hotel v Laře. Do centra města cca 6 km, na letiště v Antalyi cca 12 km.

.
Pláž

Písčito-oblázková soukromá pláž se nachází přibližně 500 m od hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma. Na pláž jezdí zdarma klimatizovaný autobus. K dispozici je mezi 8:30 a 24:00 každých 10 minut.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, 6 výtahů, hlavní restaurace, 4 restaurace ala carte (za poplatek cca 10 EUR/osoba, nutná rezervace), bary: Panorama Bar, Brasserie, Central Bar, The Owl Night Club, Vitamin Bar, Aska Bar, Ask'a Chef bar, Lounge bar, plážový bar, 7 venkovních bazénů různých velikostí, 2 vnitřní bazény, dětský bazén, aquapark s 9 skluzavkami v plážové zóně. Velmi honosná plážová zóna Wet'n Wild nabízející bazény, aquapark, tenisové kurty, snack bary. Za poplatek: lázeňské centrum, fotograf, kadeřník, prádelna.

Internet

V hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

.
Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:30), obědy (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) v hlavní restauraci Anka formou bufetu, noční jídla (00:00-01:30). Během dne navíc široký výběr občerstvení jak v hotelu, tak na pláži. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje ve vybraných barech 24 hod. Za příplatek: některé dovážené nápoje.

.
Sportovní a animační program

V hotelu probíhá animační program. Zábavné aktivity během dne u bazénů. Dále stolní tenis, aerobik, minifotbal, stolní tenis, tenisový kurt (zdarma), miniklub, dětské hřiště, zábavní park, kino, lukostřelba, windsurfing, Texas Cowboy Town. Za poplatek: lázeňské centrum, vířivka, masáže, bowling, kulečník, vodní sporty, lekce tenisu, Adventure Park.

.
Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Skvělý hotel pro celou rodinu a pro ty, kteří jsou na dovolené rádi aktivní. Skvělá plážová oblast plná sportovních aktivit. Bonusem navíc je rozsáhlá nabídka Ultra All Inclusive a krátký transfer z letiště.

Umiestnenie

Luxusní 10hvězdičkový hotel ve městě Lara. Do centra města cca 6 km, do letoviska Antalya cca 12 km.

.
Webová lokalita Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (07:00-10:30), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) v hlavní restauraácii Anka formou bufetu, noční jídla (00:00-01:30). Kromě toho během dne široký výběr občerstvení v hotelu i na pláži. Městské alkoholické a nealkoholické nápoje ve vybraných barech 24 h. Za poplatek: některé importované nápoje.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Skvělý hotel pre celú rodinu a tých ktorí majú radi aktívnu dovolenku. Skvelá plážová oblast plná sportovních aktivit. Bonusom je rozsiahle Ultra All Inclusive a krátky transfer z letiska.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč