Susesi Luxury Resort Obrázek0
Susesi Luxury Resort Obrázek1
Susesi Luxury Resort Obrázek2
Susesi Luxury Resort Obrázek3
Susesi Luxury Resort Obrázek4
Susesi Luxury Resort Obrázek5
Susesi Luxury Resort Obrázek6
Susesi Luxury Resort Obrázek7
Susesi Luxury Resort Obrázek8
Susesi Luxury Resort Obrázek9
Susesi Luxury Resort Obrázek10
Susesi Luxury Resort Obrázek11
Susesi Luxury Resort Obrázek12
Susesi Luxury Resort Obrázek13
Susesi Luxury Resort Obrázek14
Susesi Luxury Resort Obrázek15
Susesi Luxury Resort Obrázek16
Susesi Luxury Resort Obrázek17
Susesi Luxury Resort Obrázek18
Susesi Luxury Resort Obrázek19
Susesi Luxury Resort Obrázek20
Susesi Luxury Resort Obrázek21
Susesi Luxury Resort Obrázek22
Susesi Luxury Resort Obrázek23
Susesi Luxury Resort Obrázek24
Susesi Luxury Resort Obrázek25
Susesi Luxury Resort Obrázek26
Susesi Luxury Resort Obrázek27

Susesi Luxury Resort

Turecko - Turecká riviéra - Belek
Pobytový
Rodinný
S výhledem na moře
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Luxusní hotel se nachází na rozlehlém pozemku přibližně 2 km od centra známého a zábavního města Belek s mnoha restauracemi a obchody. Přibližně 40 km od letiště v Antalyi.

.
Pláž

Přímo u hotelu se nachází soukromá písečná pláž. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, elegantní vstupní hala, výtahy, hlavní restaurace, 4 restaurace a'la carte: BBQ, orientální, italská, rybí a s mořskými plody (jednou za pobyt si můžete vybrat, nutná předchozí rezervace), 12 barů včetně lobby baru, baru u bazénu, disko baru. Dále 8 bazénů, z toho 5 venkovních, včetně bazénu nepravidelného tvaru, dětský bazén, bazén se skluzavkami a 3 vnitřní bazény. Za příplatek: prádelna, lázně, lékař, obchody.

Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi

Catering

Složení Ultra All Inclusive: snídaně (7:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) podávané formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Občerstvení, sendviče, sladkosti a Golzeme dorty podávané v různých restauracích po celý den. Nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 hodin denně v lobby baru a Sandal baru (v ostatních barech v otevírací době).

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá rozsáhlý animační program. Denní zábava v areálu hotelu a večerní představení. Dále: fitness centrum, sauna, aerobik, hry a aktivity na pláži. K dispozici je miniklub (4-7 let), midi klub (8-12 let) a klub pro teenagery (13-16 let). Za příplatek: osvětlení tenisového kurtu, kosmetické procedury, masáže, soukromé lekce, motorizované vodní sporty, herna.

.
Webové stránky

www.susesihotel.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Pláž na dosah ruky, krásná vegetace, vynikající hotelové služby, rozsáhlá nabídka Ultra All Inclusive, moderně zařízené pokoje a široká nabídka aktivit - to jsou hlavní přednosti tohoto hotelu. Hotel doporučujeme zejména rodinám s dětmi díky bohaté a rozsáhlé nabídce miniklubů.

Umiestnenie

Luxusní hotel se nachází na rozlehlém pozemku přibližně 2 km od centra známého a zábavného města Belek s množstvím restaurací a obchodů. Približne 40 km od letiska v Antalyi.

.
Webová lokalita

www.susesihotel.com

Stravovanie

Skladba Ultra All Inclusive: raňajky (07:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:30) podávané formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Občerstvenie, sendviče, sladkosti a golozemské koláče podávané v různých restauraáciách počas celého dňa. Nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici 24 hodin denně v lobby bare a Sandal bare (v ostatních baroch počas otváracích hodín).

Miestna kategória

*****

K dispozícii pre hostí

24-hodinová recepce, elegantní vstupní hala, výtahy, hlavní restaurace, 4 restaurace a'la carte: (možnost vybrat si jednu za pobyt, potrebná predchádzajúca rezervácia), 12 barov vrátane lobby baru, baru pri bazéne, disco baru. Kromě toho 8 bazénov, z toho 5 vonkajších bazénov vrátane bazéna nepravidelného tvaru, detský bazén, bazén so šmykľavkami a 3 vnútorné bazény. Za príplatok: práčovňa, kúpele, lekár, obchody.

.
Podľa nášho názoru

Pláž na dosah ruky, krásna vegetácia, vynikajúce hotelové služby, rozsáhla ponuka Ultra All Inclusive, moderne zariadené izby a široká ponuka aktivít sú hlavnými prednosťami tohto hotela. Hotel odporúčame najmä rodinám s deťmi vďaka bohatej a rozsiahlej ponuke miniklubov.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč