Gardenia Hotel Obrázek0
Gardenia Hotel Obrázek1
Gardenia Hotel Obrázek2
Gardenia Hotel Obrázek3
Gardenia Hotel Obrázek4
Gardenia Hotel Obrázek5
Gardenia Hotel Obrázek6
Gardenia Hotel Obrázek7
Gardenia Hotel Obrázek8
Gardenia Hotel Obrázek9
Gardenia Hotel Obrázek10
Gardenia Hotel Obrázek11
Gardenia Hotel Obrázek12
Gardenia Hotel Obrázek13
Gardenia Hotel Obrázek14
Gardenia Hotel Obrázek15
Gardenia Hotel Obrázek16
Gardenia Hotel Obrázek17
Gardenia Hotel Obrázek18
Gardenia Hotel Obrázek19

Gardenia Hotel

Turecko - Turecká riviéra - Alanya
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
V/blízko centra
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Kompletně zrekonstruovaný v roce 2012 se nachází jen asi 500 m od centra Alanye. Před hotelem se nachází exotická zelená plocha. V okolí se nachází mnoho obchodů, restaurací, kaváren. Nachází se asi 130 km od letiště v Antalyi a asi 60 km od města Side.

.
Pláž

Přístup na pláž přes zelenou zahradu asi 50 m od hotelu. K objektu náleží oddělená část známé písečné Kleopatřiny pláže. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici za příplatek.

K dispozici pro hosty

Recepce s lobby, 4 výtahy, hlavní restaurace. Za příplatek: restaurace a'la carte s mezinárodní kuchyní, 4 bary: lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, bar v restauraci a'la carte a občerstvení na pláži. Hostům je k dispozici: bazén s lehátky a slunečníky bez příplatku. Za poplatek: půjčovna ručníků, prádelna, půjčovna aut, půjčovna kol, lékař, pokojová služba.

.
Internet

Internetové připojení Wi-Fi za poplatek. Pro hosty s All-Inclusive je Wi-Fi zdarma.

.
Catering

Snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restauraci. Veškerá ostatní konzumace je za příplatek. Možnost zakoupení balíčku All Inclusive: snídaně (7:30-10:00), pozdní snídaně (10:00-10:30) a večeře (19:00-21:00) v hlavní restauraci formou bufetu. Oběd (12:30-14:00) u bazénu, zákusky, káva, čaj (15:00-16:30) v lobby baru. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje na vybraných místech od 10:00 do 23:00. Za poplatek: dovážené alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvě vymačkané džusy, nabídka plážového baru.

Sportovní a animační program

Hotel nemá animační program, hostům je k dispozici fitness centrum, šipky, plážový volejbal. Dále je k dispozici za příplatek: tenisový kurt, vodní sporty, stolní tenis, sauna, masáže, turecké lázně, další lázeňské procedury.

.
Webové stránky

www.gardeniahotels.com

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel je známý svou skvělou kuchyní a příjemnou atmosférou. Dobrá volba díky své poloze a blízkosti nádherné pláže. Vřele doporučujeme všem, kteří hledají bezstarostnou a radostnou dovolenou.

.
Umiestnenie

Kompletně rekonstruovaný v roce 2012 se nachází asi 500 m od centra města Alanya. Před hotelem se nachází exotická zelená oblast. V okolí sa nachádza množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní. Nachádza sa asi 130 km od letiska v Antalyi a asi 60 km od mesta Side.

.
Webová lokalita

www.gardeniahotels.com

Stravovanie

Raňajky a večere formou bufetu v hlavní restauraci. Všetka ostatná konzumácia je za príplatok. Možnosť zakúpenia balíka All Inclusive: raňajky (7:30-10:00), neskoré raňajky (10:00-10:30) a večera (19:00-21:00) v hlavnej reštaurácii formou buetu. Obed (12:30-14:00) pri bazéne, koláče, káva, čaj (15:00-16:30) v lobby bare. Městne nealkoholické a alkoholické nápoje na vybraných místech od 10:00 do 23:00. za poplatok: importované alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvo vylisované šťavy, ponuka plážového baru.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce s lobby, 4 výtahy, hlavní restaurace. Za poplatok: a'la carte reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou, 4 bary: lobby bar, bar pri bazéne, bar na pláži, bar v a'la carte reštaurácia a občerstvenie na pláži. K dispozici hosťom: bazén s ležadlami a slunečníkmi bez příplatku. Za poplatok: požičovňa uterákov, práčovňa, požičovňa áut, požičovňa bicyklov, lekár, izbová služba.

.
Podľa nášho názoru

Hotel známý skvělým ubytováním a příjemnou atmosférou. Dobrá volba díky své poloze a blízkosti nádherné pláže. Vrelo odporúčame všetkým, ktorí hľadajú bezstarostnú a radostnú dovolenku.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč