IC Hotels Residence Obrázek0
IC Hotels Residence Obrázek1
IC Hotels Residence Obrázek2
IC Hotels Residence Obrázek3
IC Hotels Residence Obrázek4
IC Hotels Residence Obrázek5
IC Hotels Residence Obrázek6
IC Hotels Residence Obrázek7
IC Hotels Residence Obrázek8
IC Hotels Residence Obrázek9
IC Hotels Residence Obrázek10
IC Hotels Residence Obrázek11
IC Hotels Residence Obrázek12
IC Hotels Residence Obrázek13
IC Hotels Residence Obrázek14

IC Hotels Residence

Turecko - Turecká riviéra
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Exkluzivní, 5*
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel patří do řetězce IC Hotels a nachází se v sousedství hotelu IC Hotels Green Palace ve čtvrti Kundu. Je obklopen exotickou vegetací a nachází se na pobřeží Středozemního moře. Nachází se asi 15 km od letiště Antalya a asi 25 km od centra Antalye.

Pláž

Hotel má přístup na soukromou písečnou pláž dlouhou přibližně 100 m. Lehátka, slunečníky a osušky jsou na pláži k dispozici bez příplatku.

K dispozici pro hosty

Recepce, hlavní restaurace SPY-BAG, 6 restaurací a'la carte: italská, mexická, turecká, s mořskými plody, japonská a blízkovýchodní (za příplatek, nutná rezervace, k dispozici v IC Hotels Green Palace). 3 bary: Spy-BAg, Residence Beach Club Bar a Hammam Bar. Hostům jsou k dispozici: K dispozici jsou 2 bazény a za příplatek: hlídání dětí, služby prádelny.

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Incusive: snídaně (7:00-11:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:30) v hlavní restauraci formou a'la carte. Občerstvení ve Snack baru Residence Beach Club (12:30-16:00), občerstvení během dne u hlavního bazénu. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané dovážené lihoviny k dispozici 24 h ve vybraném baru, v ostatních barech během otevírací doby.

Sportovní a animační program

Hotel má lázeňské centrum s tureckými lázněmi, saunou, relaxační místností a východní saunou. Za příplatek: masáže, VIP sauna, VIP vířivka a VIP turecká lázeň, kosmetické procedury, hydromasáž. Kromě toho mohou hosté využívat atrakce připravené v areálu IC Hotels Green Palace: 4 tenisové kurty (vybavení, lekce tenisu a osvětlení kurtu za poplatek), denní animace, diskotéka, posilovna a za poplatek: herní centrum, kulečník, bowling, salon krásy. Kromě toho je v areálu IC Hotels Green Palace k dispozici miniklub pro děti.

Webové stránky

www.ichotels.com.tr

Místní kategorie

Obytná nemovitost.

.
Podle našeho názoru

Doporučuji těm, kteří hledají jiný druh dovolené a ocení blízkost pláže. Hotel vám poskytne nezapomenutelné zážitky uprostřed pořádné dávky exotické vegetace. Vily jsou výborným řešením pro ty, kteří se neradi omezují na stísněné hotelové věže, ale chtějí trávit čas po svém v intimním stylu.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč